Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meni je drago vidjet da se navijaci manjeg kluba u Mostaru ovako koprcaju na temi. Odbrojavaju svoje zadnje dane, al opet se bore
Volim tebe, više od sebe
kakvi su ovo urlici sa tusnja? citav simin han dosao na stadion pa da se cuje, da se zna

-
- Kontakt:
Kako se osjećaš kad tvoj tim nema navijača ? Izgled tablice se mijenja iz kola u kolo , al zato navijači nikad , žalosno .PatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:14Moje pitanje je bilo jasno, mozes li dati odgovor? Kako se osjecas kad pogledas tablicu?opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:12A vise me boli to sto prvi tim nema svoje navijače , to je bas žalosno kao i Tuzla City , imaju samo bivše navijače Veleza al i sadašnji su oniPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:01
Boli li pogled na tablicu? Ali iskreno reci. Nije sramota zaplakati.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogao si odmah reci da ti je neugodno pricati o tomu, da ne zelis odgovoriti. Razumijem, jako teska situacija.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:16Kako se osjećaš kad tvoj tim nema navijača ? Izgled tablice se mijenja iz kola u kolo , al zato navijači nikad , žalosno .PatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:14Moje pitanje je bilo jasno, mozes li dati odgovor? Kako se osjecas kad pogledas tablicu?opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:12
A vise me boli to sto prvi tim nema svoje navijače , to je bas žalosno kao i Tuzla City , imaju samo bivše navijače Veleza al i sadašnji su oni
🔹
-
- Kontakt:
Znaš ti to , ipak si Velezovac , sto bi ti ja govorio kad ti znašPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:17Mogao si odmah reci da ti je neugodno pricati o tomu, da ne zelis odgovoriti. Razumijem, jako teska situacija.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:16Kako se osjećaš kad tvoj tim nema navijača ? Izgled tablice se mijenja iz kola u kolo , al zato navijači nikad , žalosno .PatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:14
Moje pitanje je bilo jasno, mozes li dati odgovor? Kako se osjecas kad pogledas tablicu?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Tesko je biti navijac Vrapcica, cuo sam od mnogih. Tesko je to breme.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:17Znaš ti to , ipak si Velezovac , sto bi ti ja govorio kad ti znašPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:17Mogao si odmah reci da ti je neugodno pricati o tomu, da ne zelis odgovoriti. Razumijem, jako teska situacija.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:16
Kako se osjećaš kad tvoj tim nema navijača ? Izgled tablice se mijenja iz kola u kolo , al zato navijači nikad , žalosno .
🔹
Tako je pl bih, a ne jugoslavenksa liga.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:14Tema je Premier Liga BiH. Neznam sta ti radis na ovoj temi
P.s. kao prvi osvajaci ove ligi, dozivotnu ulaznicu imamo da prisustvujemo svemu vezano za istu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Znate vi MedjugorciPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:20Tesko je biti navijac Vrapcica, cuo sam od mnogih. Tesko je to breme.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:17Znaš ti to , ipak si Velezovac , sto bi ti ja govorio kad ti znašPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:17
Mogao si odmah reci da ti je neugodno pricati o tomu, da ne zelis odgovoriti. Razumijem, jako teska situacija.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Šutevi dosta toga govore dalje ti ne trebam ni govoriti. Ispade sad da ste nas razvalili a ne da za 90 minuta niste ozbiljne šanse imali. Sretno u nastavku sezone
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Pusti negativu brato. Je li vama zavrsena polusezona?redbull93 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:22Tako je pl bih, a ne jugoslavenksa liga.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:14Tema je Premier Liga BiH. Neznam sta ti radis na ovoj temi
P.s. kao prvi osvajaci ove ligi, dozivotnu ulaznicu imamo da prisustvujemo svemu vezano za istu.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Kakva je ovo stoka na tribinama na Tusnju, strasno kakvi urlici se cuju.
@opalaopala aj ga malo .I.
Kazlagic je Duricev covjek tako da nema potrebe se nervirat.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Jel to i vama pjevaju lopovi lopovi/cigani cigani, ko i Sarajevuultras94mostar je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:24Kakva je ovo stoka na tribinama na Tusnju, strasno kakvi urlici se cuju.

-
- Kontakt:
Zovni majku da ti ga obali , bar meni sinoćultras94mostar je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:24Kakva je ovo stoka na tribinama na Tusnju, strasno kakvi urlici se cuju.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Hahahaha iz 2 prelaska na Tusnju preko centra zabiju 2 gola +sve bilo na strani Slobode, takodje I ovo veceras znaci cista sreca..
I onda se zalimo kako Nam je fudbal u k kad nas ovakve ekipe predstavljaju I popuse od nekih iz San Marina,Andore..
I onda se zalimo kako Nam je fudbal u k kad nas ovakve ekipe predstavljaju I popuse od nekih iz San Marina,Andore..
-
- Kontakt:
Isplaci se, bit ce ti lakse. Sljedece godine u ovo doba bit cete opet u vrhu, ali federalke.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:22Znate vi MedjugorciPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:20Tesko je biti navijac Vrapcica, cuo sam od mnogih. Tesko je to breme.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:17
Znaš ti to , ipak si Velezovac , sto bi ti ja govorio kad ti znašnajteže biti navijač političkog projekta HDZ.a i UZP.a , kad znaš da su ti čelni ljudi uzurpirali stadion koji je bio sabirni centar za civile , svaki normalan navijač se stidi tog kluba i ljudi . Mozel se lezat i valjat ? Prešli sa kamena u blato pa se valjaju
![]()
🔹
-
- Kontakt:
A publike na tušnju, šta je ono,pa odakle ih onoliko na jednom mjestu,ko pogrešno skretanje hahaha
sta kaze husref, je l' za svojih 60 godina ikad cuo ovakve urlike sa tribina? ne skandiranje, ne navijanje, vec ovakvo neartikulisano oglasavanje 

Trenutno korisnika/ca: Resolute, VivaLaLiberta, Zigazaga i 38 gostiju.