Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jan 2011, 21:54

Prvi 45 totalno lose,, Nismu ni jednu sansu imali, sve nesto se mucimo a nikad do gola,, Stvarno ovo nevodi dobro...
Vidise da nam fali tu Krasic i Aquilani. Nema ko da daje lopte svi stoje i cekaju niko nebi potrcoo.. Amauri nemam rijec ko uvijek los al nije ni imao neke lopte..

Nadam se da ce u drugom puno bolje igrati jel inace ispadamo.. Evo Krasa odma uniso i stvara sansuu,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jan 2011, 21:54

Grande Amauri,pa bolje mu je da prekine karijeru ovako se bruka samo,Podsjeca me na Rascica... :lol: :lol: :lol: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jan 2011, 21:56

Uvjek ista stvar kad god igramo protiv dobro tehnicki potkovane ekipe. Oni imaju loptu i igraju se dok mi ganjamo loptu - i to na svom terenu ;)...Ovaj sastav sto je izveo je bez ideje. ADP i Amauri u napadu... kapiten i nesto pokusava, al tesko je brate kad imas Amaurija pored sebe. Pa covjek ne zna nista :shock:..

Melo i Sissoko na sredini u pocetnom sastavu:? ...pa odakle kreativnost da dodje :?: Bez Aqui i Marchisia njih dvojica ne mogu nista pokazat. Zar nam nije Coppa jedan prioritet :roll: Jednostavno se uguse na terenu. Roma nas cita k'o bukvar i znaju da imamo problema cim nas protivnik napada.

Martinez jedan od boljih u prvom, pozitivno je iznenadio.

Haj mozda drugo poluvrijeme bude bolje :?
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 27 jan 2011, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jan 2011, 22:02

Ovaj Sissoko nemoze pasa dobacti 2 metra,, Stvarno je los s loptoms to se toga tice .. Fali nam Aqualiani i to puno.. Nema ko da da djeli lopte... Evo Iaqinta se zagrijava valjda ce Amauri izaci??? Jer stvarno nije nista covjek dobro ucinio koda smo igrali s jendim igracem manje...

Jes ovaj mexes supak, vazda ide ruzno na Il Capitana... Nije mu daleko taj crveni...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jan 2011, 22:17

Iz dva poteza nam uvalise gol, i mi se satro borimo za scudetto.
Daj Boze da EL izborimo ove sezone.
Sanse nismo napravili jos, na svom terenu.
Roma nam trenutno odrzava lekciju fudbala.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 27 jan 2011, 22:36

juventus 0244 je napisao/la:Slaba igra nakon prvo poluvremena na obje strane. Bila je možda po jedna ozbiljnija šansa, šut Del Piera sa 20-tak metara i udarac glavom nakon kornera jednog igrača Rome.

A ovo na kraju što je sudio faul Chiellinia u napada je smiješno, pa koliko puta Chiellinia čupaju u ovakvim situacija ali to sudije nikako da vidi. Ali uredu nije ovo za penala, ali da svira faul u napda fuj. Još gruba utakmica previše i jedni i drugi ne biraju sredstva, moglo je biti i više žuti (trebalo). Kod Juventusa se vidi nedostatak Krasića i također Marchisio, Aquilani jer nema tog organizatora igra, tog koji će gurnuti posljedni pas. Previše se forsira Pepe, a ne ide ga danas. A Motta ima najjači centrašut u historiji fudbala :roll:

Nadam se da će biti bolje ulazkom Iaquinta, Krasić, Marchisio.

Forza Juve!!!!!!!!!!
STA JE SAD BILO???TKO JE SAD KRIV??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 jan 2011, 22:47

dafi jarane, izvoliton

slika

nadam se da neces biti hinjara pa sad sedam dana posta ne napisati :D
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2011, 22:47

Gledam Serie A skoro 20 godina i losiji Juventus jos nisam video. Skoro 100 minuta igre, a ljudi nisu niti 1 sansu za gol stvorili i sve se svelo na jalove pokusaje da se na silu probije centralni deo odbrane Rome.
Kako je Juventus pao u igri posle one srecne pobede nad Laziom - strasno. :o

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2011, 22:48

Katastrofalna igra nemam zivaca da pisem nista vise kasnije cu malo analizirati igru.

Prvo ovo da napisem, ja mu ***** mater ko sad spomene nesto o namjestanju Juventusa, i bilo kakvom navlačenju sudija, pa Mexes drži Del Piera penal čist kao suza ono samo slijep čovjek ne vidi, i sudija ništa. fuj pa koji put ove sezone, ovo je postalo više ne moguće
apocalyps je napisao/la:STA JE SAD BILO???TKO JE SAD KRIV??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvo pročitaš pravila foruma kad se prijavljuješ, jer pisanje velikim slovima nije dozvoljeno, odnosno smatra se galamom, deranjem :D. Kriv je Del Neri sad je vrijeme da ode.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 27 jan 2011, 22:49

Ma ovaj je juve jos losiji od onog od prosle godine a najgora stvar je ovaj marrota ,pa sta covjek radi i koga kupuje uzas cujj barzaglji heheh pa cak i komentatori na eurosportu svaki put kad je wol. igrao se kao sale da li ce danas andrea da zezne ,pa pogledaj te naseg festera hehehe kralj najbolji je odmah do mogiija .

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 27 jan 2011, 22:51

juventus 0244 je napisao/la:Katastrofalna igra nemam zivaca da pisem nista vise kasnije cu malo analizirati igru.

Prvo ovo da napisem, ja mu ***** mater ko sad spomene nesto o namjestanju Juventusa, i bilo kakvom navlačenju sudija, pa Mexes drži Del Piera penal čist kao suza ono samo slijep čovjek ne vidi, i sudija ništa. fuj pa koji put ove sezone, ovo je postalo više ne moguće
apocalyps je napisao/la:STA JE SAD BILO???TKO JE SAD KRIV??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvo pročitaš pravila foruma kad se prijavljuješ, jer pisanje velikim slovima nije dozvoljeno, odnosno smatra se galamom, deranjem :D. Kriv je Del Neri sad je vrijeme da ode.
ali ako jube ne namjesta ko namjesta hehehehehhehehehehehhe cuj penal pa del piero leti od zemlje kao da ga je pokupio dizalicom.a tek krasic kako pada samo kad jos jednom zaradi 3 do 5 meceva suspenzije hehe.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2011, 22:52

Zaboravi napisati potez utakmice Grosso ulazi, a Aquilani ostaje na klupi. Del Neri majstore, pa stvarno si kod mene imao krediti, ali ovo je sad prešlo sve mjere, čovjek svaku utakmicu na klupi ima 4 defanzivca, jedan-dva ofanzivana igrača.

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jan 2011, 22:54

MA totalno losi veceras, nemogu se sjetiti ni jedne sanse da smo stvorili. Kad kod kuce nemozes drzati igru i vazda ganjas loptu i nestvarati sanse onda je to doslo do dna.. Ja se nemogu sjetiti losije utakmicu od veceras, absolutno nula smo imali. Ako je ovo Del Neriova ideja fudbala onda nam se nepise dobro.. Ja neznam vise sta treba uraditi jer ipak kasno je sada sutnuti trenera, al nadam se da cemo izbaciti sve ove igrace sto nam netrebaju,, Grygera,Amauri,Motta,Grosso,Martines i tako dalje,

Nemogu da vjerujem da smo toliko para dali za tog Martinez koji nevalja nista, a eno Inter dovodi Pazzini za iste par plus nekog supackog igraca,,

SRAMOTA!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 jan 2011, 22:55

CURVA SUD je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Katastrofalna igra nemam zivaca da pisem nista vise kasnije cu malo analizirati igru.

ali ako jube ne namjesta ko namjesta hehehehehhehehehehehhe cuj penal pa del piero leti od zemlje kao da ga je pokupio dizalicom.a tek krasic kako pada samo kad jos jednom zaradi 3 do 5 meceva suspenzije hehe.
Ja mislim da ono nije bio penal, frajer je bio okrenut ledjima, a iza njega tri igraca Rome, plus mu lopta bjezi. A onakvih duela more bude, pogotovo kad su prekidi. Opet Krasic simulira, kako onaj faul dobi, a Perota ga tako nije.
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jan 2011, 22:57

Koliko je para Juventus potrosio i gledaj nam tim pa bruka jedna obicna,pa sta oni rade 27 je Januar!da im posaljem Kalendar ako nemaju....

pa kome treba Barzagli,Martinez,Grosso,Amauri,Motta,Sissoko pa ovo je za nepovjerovati kako se politika kluba okrenula za 360 od ispadanja u Seriu b,sjetim se Nedveda posle svake utakmice Juventusa,njegove bravure i golcine koje su Juveu donosile pobjede i radost navijacima,a ova doveena kvazi pojacanja koje sam nabrojao navijacima samo cir mogu donjeti nista vise....

Jedan je Kolina!!!

Kad pogledam danasnje sudije u Italiji covjeku se smuci i utakmica i sve sigurno su 50 svjetlosnih godina iz Koline.....Takvo lose sudjenje na skoro svakoj utakmici,negovorim samo za vecerasnje sudjenje i onaj nedosudjeni penal nad Del Pierom nego opcenito....Liga je dno dna!

Neznam o cemu uprava Juventusa sada razmislja dovodeci ove antifudbalere u tim,kao oni su kvalitetna pojacanja.....JADNO.Crno nam se pise do kraja sezone..CRNO! :evil: :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2011, 22:57

CURVA SUD je napisao/la:ali ako jube ne namjesta ko namjesta hehehehehhehehehehehhe cuj penal pa del piero leti od zemlje kao da ga je pokupio dizalicom.a tek krasic kako pada samo kad jos jednom zaradi 3 do 5 meceva suspenzije hehe.
Ako ono u 87-88 minuti nije bio penal, nema sad one priče ono se ne svira ovdje svira se tamo, ono se svira svugdje. Juventus je izgubio i nema tu šta, ali mi je krivo, kad pametujete ovdje, a ove sezone Juventusa kradu ne normalno. Šta je to Krasić večeras simulirao???? A Romini igrači se nisu valjali, ako nemaš šta pametno napisati bolje nemoj nikako ;)

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 jan 2011, 23:01

ma kad se sudija nakloni Juventusu to bude udarna vijest na CNN-u ,koliko su samo kroz istoriju kukali protiv Juventusa, ma kukali su jer smo bili najjaci, toliko, ovaj Juve je kanta, Roma zasluzeno pobijedila, Ranieria nije se trebalo onako rjesit, nego dat mu igrace koji valjaju pa nek pokusa, al htjeli smo mi biti Barselona sa Cirom Ferrarom aka Guardiola i slicna sranja, i na kraju zavrsis sa Del Neriem, iskreno ne znam ko je gori, Ranieri jer je gubitnik ,Del Neri jer zna samo igrat sa porsjecnim igracima, CIro sa svojim ne znjanjem , al opet Ranieri nam je donosio LP svake godine iako uprava to od njega nije zahtjevala, jbte sa Nocerinom u sredini terena smo izborili LP ako se ne varam, a danas se opet mucimo, Europa Liga all the way , ne daj Boze na novom stadionu igrat protic CSKA iz Sofije kao prvu euro utakmicu al izgleda nesto u tom stilu bi moglo bit
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 jan 2011, 23:02

Juve ko Italija u Africi, Pepe, Chellini , Bonucci, Nosonja ,pa do kada...svaka cast Alexu , ali njemu je podredjena cijela ekpia, dajte neka ga rjese lakse ce biti, kako je Roma Totija skartirala lagano, zato imaju super tim.....

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jan 2011, 23:09

Raja, mi se ne izvukosmo iz ove krize. Od Chievo-tekme, mi nismo odigrali 90 min da valja. Nema nam CHL sljedece godine. Nasi konkurenti su SVI mnogo bolji od nas napadacki. Milan, Inter, Napoli, Roma, Palermo pa i Udinese ako cemo pravo. Jos kad pomislim kakvi su nam bekovi, crno nam se pise :(

Napoli, Palermo, Roma znaju da izgube ritam tokom sezone, i da padnu sto se forme tice, to ce se sigurno desiti i ove, ali to nama malo pomaze kad mi odigramo nerijeseno ili izzgubimo od fenjerasa.

Del Neri nece nikad ovu ekipu izvesti na pravi put - nije on covjek za to. Nezz, cijelo vrijeme covjek govori da je Coppa prioritet, i na kraju izvede skoro pa drugi sastav. Kako mu onda vjerovati kad kaze da je TOP 4 cilj ove sezone :?
Cijelu tekmu igra sa Melom i Momom i da ne vidi da njih dvojica NE MOGU igrati zajedno, plus uvodi Grossa pored Aquilianija, meni je dovoljno da izgubim sav kredit za njega kako trenera koji ce nas izvuci iz ove krize

Marotta se isto nije toliko pokazao. Jedino sta je uradio, smanjio plate i za te pare je doveo igrace radilice. Ovih par dobrih je posudio i to bi bilo to. Nije dovoljno za jedan klub kao sto je Juventus. To je mozda prolazilo u Sampdoriji. Al, eto izgleda da smo postali prosjecna ekipa sa ne tako velikim ambicijama.

Nadam se da onaj mali "novi Kaka" nije gledao tekmu, ako jest ode on put MIlana il' Londona :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2011, 23:09

juventus 0244 je napisao/la: Ako ono u 87-88 minuti nije bio penal, nema sad one priče ono se ne svira ovdje svira se tamo, ono se svira svugdje. Juventus je izgubio i nema tu šta, ali mi je krivo, kad pametujete ovdje, a ove sezone Juventusa kradu ne normalno. Šta je to Krasić večeras simulirao???? A Romini igrači se nisu valjali, ako nemaš šta pametno napisati bolje nemoj nikako ;)
Bio je penal nad ADPom.
Krasic nije simulirao. Jbga, sto ima takvu reputaciju, ali jeste ga Perrotta zakacio. Ili je to bio Burdisso. Ne secam se tacno.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 27 jan 2011, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.