FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igra za kura.c, ovo je slučajno dobijena utakmica.
Ne mozes reci, da smo zaslužili jer nismo. Da smo cijelu utakmicu napadali i redali prilike ovo bi bio slag na tortu.
Ovako ona klasična floskula, igru brisi bodove piši.
Ne mozes reci, da smo zaslužili jer nismo. Da smo cijelu utakmicu napadali i redali prilike ovo bi bio slag na tortu.
Ovako ona klasična floskula, igru brisi bodove piši.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja tek sad vidio da smo zabili
Cmiljanicu sivi ticu

Cmiljanicu sivi ticu

- f0rest1946
- Kontakt:
Dobar i ubacaj oremuša 

Mnogo se s.re a tribine prazne. Mi smo faktički bez krila i napadača, ovo je extra . 

Cmiljanic > Ahmetovic
Ramic, Oremus > Velkoski
Ramic, Oremus > Velkoski
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nek su prazne vala, i trebaju bit prazne dok ovako igramo.
Ni meni se ne ide na utakmicu, a klub i Mirvića ću podržati uvijek članarinom, sezonskom(kad je bude), kupovinom dresova, šalova i ostalih rekvizita. Pare za ovo mrcvarenje neću da dajem iz principa.
Da pored živog Cmiljanića koji ima u sebi života i to pokazuje evo već 2 mjeseca ti svjesno guraš Ahmetovića i Velkoskog ne mogu da shvatim nikako.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pobjeda na guzove ali kako igramo ova tri boda su mila majka. Pregrmiti jos ova dva kola, da je veleza mlatnuti bio bih zadovoljan, listica ko listica, isto ko da idemo na old traford tako da tu bas nista ne ocekujem. Pauza nikad al nikad potrebnija za mnoge stvari, kako za trenera, igracki kadar tako i za nas da se dohavizamo, odmorimo od ovog antinogometa i da pruzimo podrsku na proljece, moramo raditi na posjeti!
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
1946-1987
Volim Sarajvooooooooooo
Bravoooo, kqko slatka pobjeda
Bravoooo, kqko slatka pobjeda

Svi su moji, Sablić, Sabrina, Mirvić, Husref, Kusturica itd. Znači, svi su oni bili Sarajevo i svi su oni moji. Nikada protiv Sarajeva i uvijek uz Sarajevo.f0rest1946 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:12Mozda je i tvoj Sablic zahvalan tome aa?
Da gledam ovu sramotu od igre, gledaj mu postave, gledaj sistema mrs u pm!!
Sta nam uradi od kluba idiot iz splita.

Ima li negdje statistika? Cini mi se da smo danas imali vise udaraca u okvir nego u zadnjih 5 utakmica zajedno 

-
- Kontakt:
S.erete po Goranu, a ne kažete koliko je Kobjiljar dobri prilak usrao . Trener je extra postavio utakmicu, pritiskali smo i imali posjed lopte, a što Kobiljar kada treba dodati napravi pet nepotrebnih dodira i ne diže glavu kada cebtrira to niko ne vidi. Svaka čast Sablicu, pogodio je sa izmjenama koje su okrebule utakmicu i donijeli nam pobjedu.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 20 nov 2021, 17:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Kobiljar puno zuji a malo meda daje...
Cmilja vrlo dobro odigrao i mnogo zivlji od Ahmetovica.
Ramic mali mora da igra...
Cmilja vrlo dobro odigrao i mnogo zivlji od Ahmetovica.
Ramic mali mora da igra...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
sasvim ok igra danas po meni 3/5. 5 dobrih šuteva Kurdić, Krle, Dal x2, Cmilja i čudno je vidjet vise od jednog suta u okvir. Eto sta se desi kad se izbaci jedan defanzivac a ubaci ofanzivac... uvijek treba igrat sa cetvoricom nazad!
Inače je Stanojević bio na utakmici danas

Slatka,bas slatka pobjeda,slavlje nakon gola u rangu onog protiv Radnika i gola Handzica.Bas je svima vidi se pao kamen sa srca.Zanimljivo i tad je Zizovic bio na klupi protivnika
Izmjene dobile utakmicu,pogotovo Cmiljanic koji je jedini napadac koji nije okrenut ledjima ka golu protivnika,kad igra Ahmetovic dodje im kao neka martinela,od kojeg ce samo odbiti loptu jel je on ledjima okrenut i tu je samo za zagradit,spustiti loptu,dati dupli eventualno.
Bitna baš 3 boda za Evropu.
Trako mora igrati dali Lazic/Dupovac na klupu svejedno je oba su losa,Lazic pogotovo.

Izmjene dobile utakmicu,pogotovo Cmiljanic koji je jedini napadac koji nije okrenut ledjima ka golu protivnika,kad igra Ahmetovic dodje im kao neka martinela,od kojeg ce samo odbiti loptu jel je on ledjima okrenut i tu je samo za zagradit,spustiti loptu,dati dupli eventualno.
Bitna baš 3 boda za Evropu.
Trako mora igrati dali Lazic/Dupovac na klupu svejedno je oba su losa,Lazic pogotovo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka cast Goranu na postavci, sloboda ove sezone svima tvrd orah. Poslozit ce ovo on uz pripreme i pojacanja na proljece mnogo bolje. Sabura.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- feniksptica
- Kontakt:
Odvojili smo se na 4 boda.
Izgurati do zime, i onda pametno.
Izgurati do zime, i onda pametno.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Chony533 i 15 gostiju.