FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 27 jan 2011, 14:13

Pakovanje petardi:
FC Barcelona 5 - 2 K-League
FC Barcelona 5 - 1 Panathinaikos
FC Barcelona 5 - 0 Sevilla
FC Barcelona 5 - 1 AD Ceuta
FC Barcelona 5 - 0 Real Madrid :lol:
FC Barcelona 5 - 0 R.Sociedad
RCD Espanyol 1 - 5 FC Barcelona
FC Barcelona 5 - 0 Real Betis
FC Barcelona 5 - 0 UD Almería
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 27 jan 2011, 14:16

FCB i nakon Nove godine dijeli besplatno petarde, nije bezveze UNICEF na plavo-crvenom dresu ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 27 jan 2011, 15:06

Sinoc Pedro u stilu Dzeke :mrgreen: fkt izrasta u odlicnog napadaca ;)
.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 jan 2011, 18:08

ibra_barca je napisao/la:JA NE RAZUMIJEM IGRACE TIPA ALVESA, AKO NE POTPISE UGOVOR, NEZNAM STA ONI HOCE, KOJI ****, CUJ NECE DA PRODUZI UGOVOR, PA **** MAJKU, TREBA DA MOLI DA MU SE PRODUZI, IGRA U NAJBOLJEM TIMU NA SVIJETU, I NECE, STA HOCE, LEVANTE, **** TI BUDALE BOZIJE, NJIMA JE, KOLIKO VIDIM, SVE U PARAMA, DA MU CELIK PONUDI VISE OD BARCELONE, ON BI DOSAO U CELIK, **** TI TAKVE IGRACE :evil:
A ja mislio da igraci Barce igraju iz ljubavi prema klubu ?? :o
Glory Glory Man United !!! :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jan 2011, 18:13

Alves ako zeli da ide vrata su mu sirom otvorena cuj tog bezobrazluka hoce platu kao Xavi i Iniesta :evil: ..ali zato Sergio je suprotnost Alvesu momak je produzio ugovor bez nekih megalomanskih zahtjeva...niko ne moze i nece biti ispred kluba...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 27 jan 2011, 18:22

Bus ima FCB DNK, pa nije bilo problema oko produljenja ugovora.

Ako ćemo iskreno, Dani po svojim igrama zaslužuje biti u rangu Xavia i Inieste, ali i Puyol je ispod njih dvojice. Tako bi se poremetio balans u ekipi, a to bi moglo škoditi atmosferi među igračima.

HISTORIA CONTINUA...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 27 jan 2011, 18:54

Daniju su vrata sirom otvorena ako zeli da ide,a drago mi je da je Bus produzio ugovor do 2015 godine...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 27 jan 2011, 19:19

Leader je napisao/la:Bus ima FCB DNK, pa nije bilo problema oko produljenja ugovora.

Ako ćemo iskreno, Dani po svojim igrama zaslužuje biti u rangu Xavia i Inieste, ali i Puyol je ispod njih dvojice. Tako bi se poremetio balans u ekipi, a to bi moglo škoditi atmosferi među igračima.
Ma ni u najluđim snovima, vjeruj mi ;)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 jan 2011, 19:25

Leader je napisao/la:Bus ima FCB DNK, pa nije bilo problema oko produljenja ugovora.

Smjesno!
Glory Glory Man United !!! :D

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 27 jan 2011, 19:36

Alves igra igra fenomenalno od kada je došao u Barçu, sudjeluje i u obrani i u napadu. Ne bi bilo toliko nerealno da ima jednaku plaću kao Xavi i Iniesta, ali onda bi se toj 2. skupini željeli priključiti Pique i Puyol, a Xavi, Iniesta i Villa bi tražili veću plaću. Tako da ništa od toga, uostalom, Dani želi veću plaću od Xavia i Inieste.

HISTORIA CONTINUA...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 jan 2011, 20:32

jel istina da barsa traži japanca nagatoma iz cesene, na jednom talijanskom portalu sam na to naišao al nigdje drugo, možda vi nešto više o tome znate
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 jan 2011, 20:55

ma ne treba mu dat' ugovor jer niko te ne moze ucjenjivat... ponudjena mu je solidna plata, uzmi il' brisi... meni bi iskreno bilo zao, jer konacno ove sezone je usavrseno to njegovo ubacivanje iz drugog plana na lopte maestra, ali boze moj, ako ode, sam je kriv... sad koliko bi ga van der wiel mogo' zamjenit' vidjecemo ako dodje ;) ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jan 2011, 21:03

ibra_barca je napisao/la:JA NE RAZUMIJEM IGRACE TIPA ALVESA, AKO NE POTPISE UGOVOR, NEZNAM STA ONI HOCE, KOJI ****, CUJ NECE DA PRODUZI UGOVOR, PA **** MAJKU, TREBA DA MOLI DA MU SE PRODUZI, IGRA U NAJBOLJEM TIMU NA SVIJETU, I NECE, STA HOCE, LEVANTE, **** TI BUDALE BOZIJE, NJIMA JE, KOLIKO VIDIM, SVE U PARAMA, DA MU CELIK PONUDI VISE OD BARCELONE, ON BI DOSAO U CELIK, **** TI TAKVE IGRACE :evil:
Kakav ba Celik - pa svakim minutom mi jasno da on ide Figovim stopama.... Ma na licu mu sve napisano - sad bi on frankovcima - neznam sto i za kolko al sve mi smrdi na to... Ma nek ide gdje hoce - to nije filozofija blaugrane..

p.s. samo zbog sve ove nervoze i ovolike price ga treba napucat nogom u guz.icu da mu skratimo muke.... Dobar jest al tom filozofijom i ljigavoscu komotno moze tamo gdje je cinimi se i naumio...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 jan 2011, 21:04

tony-mortale je napisao/la:jel istina da barsa traži japanca nagatoma iz cesene, na jednom talijanskom portalu sam na to naišao al nigdje drugo, možda vi nešto više o tome znate
Apsolutno nigdje nisam naisao na takvu vijest,nigdje se taj igrac ne spominje,tako da to nije istina :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 27 jan 2011, 21:53

Dani zaista ne zasluzuje vecu platu od Xavija i Inieste iako dobro igra, jer Xavi i Iniesta su Barcelonina djeca... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 27 jan 2011, 22:43

red devil88 je napisao/la:
A ja mislio da igraci Barce igraju iz ljubavi prema klubu ?? :o
pa ako nisi znao, a vidim da nisi, puyol, biskvit, xavi, iniesta, pedro, messi, valdes, pike, jel ti dovoljno, svi oni igraju iz ljubavi, a sta alves hoce, platu kao xavi, dat mu k.urac a ne platu kao xaviju, nek je.be mamu svoju, nek se j.ebe, nace zamjenu barca, ko i uvjek ;)
...rob do bagro...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jan 2011, 23:05

DAVID VILLA je napisao/la:Dani zaista ne zasluzuje vecu platu od Xavija i Inieste iako dobro igra, jer Xavi i Iniesta su Barcelonina djeca... ;)
Zna on da nece to dobit i to mu je razlog da razguli. Ma eto Perez nek mu dadne - a dace mu i Messi ako tako odluci :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 27 jan 2011, 23:26

bparena je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Dani zaista ne zasluzuje vecu platu od Xavija i Inieste iako dobro igra, jer Xavi i Iniesta su Barcelonina djeca... ;)
Zna on da nece to dobit i to mu je razlog da razguli. Ma eto Perez nek mu dadne - a dace mu i Messi ako tako odluci :mrgreen:

da zato sto zna da nece to dobiti zato i ide...ali neka ide gdje ce mu dati vecu platu,zelim mu svu srecu u drugom klubu... :) :)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jan 2011, 08:42

Novac na stranu! - Alves je strašan igrač, i bit' će velika šteta ako ne produži ugovor sa Barcom, ja se lično nadam da hoće...malo je onakvih bekova i teško da će Barca naći nekoga sličnog da popuni njegovo mjesto, u slučaju da ode naravno...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 28 jan 2011, 09:58

mandraX je napisao/la:Novac na stranu! - Alves je strašan igrač, i bit' će velika šteta ako ne produži ugovor sa Barcom, ja se lično nadam da hoće...malo je onakvih bekova i teško da će Barca naći nekoga sličnog da popuni njegovo mjesto, u slučaju da ode naravno...
slazem se s tobom,alves je jedan od najboljih igraca u Barci...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.