Care jos si tu,Skver je napisao/la: ↑08 nov 2021, 19:29Svaka cast kraljumarseille_unique je napisao/la: ↑06 nov 2021, 06:07Kao ja, koji sam otvorio 3 od prvih nekoliko tema
na ovom forumu, izmedzu ostalog i ovu temuno nasoj
Slobodi. Bilo je to u martu 2008 godine. Cak sam bio
poceo pisati i clankeza sportsport.ba o Francuskoj ligi, ali
sam se bio ulijenio(Pstation i Soccer mi oduzio vrijeme).
Evo me tu sam navratim ponekad.
Sjecam se iz tih vremena i tamo sve do 2015 ovih likova: Skver, SaltCityAtack, Skoja, Mramor, Solina i onog budale Chinaglie.![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Tu su, Probisvjet, Batva(Beduin)marseille_unique je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:13Care jos si tu,Skver je napisao/la: ↑08 nov 2021, 19:29Svaka cast kraljumarseille_unique je napisao/la: ↑06 nov 2021, 06:07
Kao ja, koji sam otvorio 3 od prvih nekoliko tema
Sjecam se iz tih vremena i tamo sve do 2015 ovih likova: Skver, SaltCityAtack, Skoja, Mramor, Solina i onog budale Chinaglie.![]()
, sta je sa onim Beduin?

🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Tu sam, king moj, ne pisem u zadnje vrijeme na ovoj temi, samo procitam vijesti. Maksuz samo tebe da pozdravim i ostatak raje.marseille_unique je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:13Care jos si tu,Skver je napisao/la: ↑08 nov 2021, 19:29Svaka cast kraljumarseille_unique je napisao/la: ↑06 nov 2021, 06:07
Kao ja, koji sam otvorio 3 od prvih nekoliko tema
, sta je sa onim Beduin?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- marseille_unique
- Kontakt:

Beduin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:11Tu sam, king moj, ne pisem u zadnje vrijeme na ovoj temi, samo procitam vijesti. Maksuz samo tebe da pozdravim i ostatak raje.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Probisvjet
- Kontakt:
Umro je Davud Zahirović nekadašnji predsjednik FK Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ode a ne doceka optuznicu i sudjenje
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Zato mu se produženoj ruci, patuljku Suljić Suadu, sudi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Taj ima djela i aferima uhuuu
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Imal sta novo u klubu i oko kluba, desaval se sta?
-
- Kontakt:
Kazu gasimo seSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 10:45Imal sta novo u klubu i oko kluba, desaval se sta?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Miloš Zličić: Nema lakih utakmica, zaslužujemo još bolju poziciju na ligaškoj tabeli
Fudbaler Slobode govorio za zvaničnu stranicu kluba
U utakmici Slobode i Veleža koja je odigrana u okviru 16.kola m:tel Premijer lige BiH, bod tuzlanskom sastavu donio je Miloš Zličić pogotkom postignutim u sudijskoj nadoknadi.
Zličić je u razgovoru za zvaničnu stranicu Slobode govorio o dosadašnjem dijelu sezone m:tel Premijer lige, poziciji tuzlanskog sastava na tabeli, ali se o osvrnuo na svoju dosadašnju fudbalsku karijeru.
Zličić se fudbalom bavi od svoje sedme godine života, a prije četiri mjeseca je postao igrač Slobode. Kako kaže, zadovoljan je pozicijom ekipe Mladena Žižovića na ligaškoj tabeli.
"Zadovoljni smo, ali smatram da zaslužujemo još bolju poziciju. Pripremamo se za svaku utakmicu posebno, analiziramo protivnika i dajemo sve od sebe da ostvarimo najbolje rezultate", kazao je Zličić.
Prednost Slobode je, smatra Zličić, timski duh koji je iz utakmice u utakmicu sve izraženiji. U timu vlada odlična atmosfera, zna se koji su zajednički ciljevi i svi igrači su svjesni da je svaki protivnik jednako važan.
"Trenutno je takva situacija da protiv svake ekipe moraš da daš 100% da bi osvojio bodove. Nema lakih utakmica", kazao je Zličić.
Kada se osvrne na svoju fudbalsku karijeru, kaže da je u njoj sadržano mnogo truda, odricanja, uspona, ali i padova.
"Bavljenje fudbalom zahteva puno žrtve i posvećenosti. Potrebno je puno rada na sebi da bi se vidjeli rezultati", kazao je Zličić.
Za kraj razgovora, ovaj dvadesetjednogodišnji fudbaler otkrio je i da mu je uzor u svijetu fudbala Messi čije majstorije rado gleda u slobodno vrijeme, a osim toga opušta i odmara se uz filmove i muziku.
Fudbaler Slobode govorio za zvaničnu stranicu kluba
U utakmici Slobode i Veleža koja je odigrana u okviru 16.kola m:tel Premijer lige BiH, bod tuzlanskom sastavu donio je Miloš Zličić pogotkom postignutim u sudijskoj nadoknadi.
Zličić je u razgovoru za zvaničnu stranicu Slobode govorio o dosadašnjem dijelu sezone m:tel Premijer lige, poziciji tuzlanskog sastava na tabeli, ali se o osvrnuo na svoju dosadašnju fudbalsku karijeru.
Zličić se fudbalom bavi od svoje sedme godine života, a prije četiri mjeseca je postao igrač Slobode. Kako kaže, zadovoljan je pozicijom ekipe Mladena Žižovića na ligaškoj tabeli.
"Zadovoljni smo, ali smatram da zaslužujemo još bolju poziciju. Pripremamo se za svaku utakmicu posebno, analiziramo protivnika i dajemo sve od sebe da ostvarimo najbolje rezultate", kazao je Zličić.
Prednost Slobode je, smatra Zličić, timski duh koji je iz utakmice u utakmicu sve izraženiji. U timu vlada odlična atmosfera, zna se koji su zajednički ciljevi i svi igrači su svjesni da je svaki protivnik jednako važan.
"Trenutno je takva situacija da protiv svake ekipe moraš da daš 100% da bi osvojio bodove. Nema lakih utakmica", kazao je Zličić.
Kada se osvrne na svoju fudbalsku karijeru, kaže da je u njoj sadržano mnogo truda, odricanja, uspona, ali i padova.
"Bavljenje fudbalom zahteva puno žrtve i posvećenosti. Potrebno je puno rada na sebi da bi se vidjeli rezultati", kazao je Zličić.
Za kraj razgovora, ovaj dvadesetjednogodišnji fudbaler otkrio je i da mu je uzor u svijetu fudbala Messi čije majstorije rado gleda u slobodno vrijeme, a osim toga opušta i odmara se uz filmove i muziku.
-
- Kontakt:
a imal sta novoWestSideTz je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:39Kazu gasimo seSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 10:45Imal sta novo u klubu i oko kluba, desaval se sta?

- RollingPaper
- Kontakt:
Bice bombi na zimuSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 21:54a imal sta novoWestSideTz je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:39Kazu gasimo seSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 10:45Imal sta novo u klubu i oko kluba, desaval se sta?![]()

-
- Kontakt:
Samo da nas te "bombe" ne raznesuRollingPaper je napisao/la: ↑17 nov 2021, 09:59Bice bombi na zimu![]()

Volim tebe, više od sebe
Izgleda uskoro novi travnjak na Tusnju,danas bio sastanak predstavnika saveza i Imamovica.. milion eurica navodno ,od toga 25% grad ucestvuje.. bio i Azmir na sastanku..
Kaze Jasmin nakon rekonstrukcije travnjaka ide se u sredjivanje tribina,a mozda i nova nikne na istoku
Bilo na rtv7 maloprije..
Kaze Jasmin nakon rekonstrukcije travnjaka ide se u sredjivanje tribina,a mozda i nova nikne na istoku

Bilo na rtv7 maloprije..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Izgleda napravicemo neku razmjenu sa Velezom. Koji god igrac da ode, zao mi je i krivo, sve sam ih zavolio 

Poluraspali igraci ne znam sta s njima imamo mijenjatiRollingPaper je napisao/la: ↑19 nov 2021, 11:21Izgleda napravicemo neku razmjenu sa Velezom. Koji god igrac da ode, zao mi je i krivo, sve sam ih zavolio![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ako je ovaj sto mislim da jest nije ni nesto ni zao onda..RollingPaper je napisao/la: ↑19 nov 2021, 11:21Izgleda napravicemo neku razmjenu sa Velezom. Koji god igrac da ode, zao mi je i krivo, sve sam ih zavolio![]()
Samo da nam ne ovale nekog tipa Isic,Dejanovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.