Daleko je on od idiota, cak sta vise veoma inteligentan. Slusa Vicu, i dok se ne protivi, ima osigurano mjesto na klupi repke.Historicar je napisao/la: ↑16 nov 2021, 21:16Starcevic protiv jacih (Italija, Švedska) stavlja na gol Četkovića, rezervu Borca, a protiv amatera iz Luksemburga i Crne Gore stavlja Dizdarevića.Nevjerovatan idiot![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Veceras na Bilinom, Cimirot, Kovacevic i sudija Lahoz, odmah mi pade na pamet Sarajevo - Borussia Moenchengladbach na Koševu 

Meni najvise smeta prica o akademiji, a akademci igraju samo kad ama bas nema niko.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
hvala Bogu nema više repke ove godine, sad očekujemo 9 bodova iz 3 preostale utakmice magova sa Koševa 

-
- Kontakt:
Eh napokon gotova i pauza.
Ove zadnje 3 utakmice shvatiti maksimalno ozbiljno i pokusati izvuci sto vise bodova.7 bodova bi odma sad bez razmisljanja potpisao ali nazalost,najrealnije je ocekivati 4-5....
Sloboda 2:0
Listica 1:1
Velez 1:0

Ove zadnje 3 utakmice shvatiti maksimalno ozbiljno i pokusati izvuci sto vise bodova.7 bodova bi odma sad bez razmisljanja potpisao ali nazalost,najrealnije je ocekivati 4-5....

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ne znam, ne vjerujem da ikog mozemo izrutinirati pa ne i slobodu koja igra dobro. Ja mislim da cemo izvuc 4 boda, a prizeljkujem 7, bilo bi ekstra otici na pauzu sa tom zalihom s obzirom na sveNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2021, 23:04Eh napokon gotova i pauza.![]()
![]()
![]()
1946-1987
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
pazite šta vam kažem, ako i jednu utakmicu dobijemo dobro je.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2021, 23:04Eh napokon gotova i pauza.![]()
![]()
![]()
2 tekme istok zatovren, 3 tekme Hebi. Za Hebu okej, al' 2 tekme je puno radi jednog papka, sreća nije bio u mojoj blizini.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nadati se da Hebiba vise necemo gledati u FKS; mentol obicni.
Gledo sam Mirvica i svidja mi se nacin na koji razmislja, samo da uspije naci pare vani..to je tezi dio posla.
Gledo sam Mirvica i svidja mi se nacin na koji razmislja, samo da uspije naci pare vani..to je tezi dio posla.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vratit ce se istok jaci! Jaci od Vice, saveza i crnaca! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sloboda igra daleko bolji fudbal od nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
http://www.klix.ba/clanak/211117058
Skandiranje imena osuđenog genocidaša u državi u kojoj je par genocida odrađeno nije kažnjivo ali jeste ovo hahahahahahah. ja ne vjerujem da se s našim narodom svako može igrat ovako
Skandiranje imena osuđenog genocidaša u državi u kojoj je par genocida odrađeno nije kažnjivo ali jeste ovo hahahahahahah. ja ne vjerujem da se s našim narodom svako može igrat ovako
Podrska Goranu Sablicu!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
S koje tribine sad čovjek da kaže Juriiiiš 50m naprijed kad počne utakmica?
Dobro je što nema Hebiba da je bogdom veća kazna
Dobro je što nema Hebiba da je bogdom veća kazna
Dao dragi Bog da hebiba vise ne gledam u nasem dresu. Bujrum raji sa istoka na sjever al da budete fini i kulturni 

1946-1987
Da je Goran bar podijelio s pitarima 10 najzdravijih recepata s blitvom, pa da smo neke koristi imali. Od fudbala nas je svakako oducio..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: guadalupe, JavierBosnia i 50 gostiju.