Ja i Bosnjo lagano isto

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zamolio bih lijepo one koji se nisu uspjeli plasirati na ovo elitno takmičenje da svoje komentare zadrže za Australian Open, ovdje nemaju šta tražiti
Zalutao na zavrsni ko Hurkac.
Iduce sezone se Dela i ja vracamo u velikom stilu, kao Roger i Thiem.
Hvala. Tako smo tipovali da nema sredine, jedan je morao napraviti veliku prednost, i jedna loptica odluci na kraju, danas sam ja imao srece, mozda se veceras okrene.
Malo primirisao YEN01 i odmah choke job
Ma nisi jedini, vecina nas je. Sto je najgore, protiv Mede je odigrao korektan mec.
Ja sam davano pisao na temi atp mislim da je steta sto Sinner nece upasti u zavrani umjesto njega ili Rudda,cak sam vise navijao umjesto njega jer je Sinner puno bolji igrac od Hurkacza,sto i pokazuje veceras.
Dobro si ti njega "šmeknuo", mene zavarao meč Hurkacza protiv Medvedeva što i @FCB1986 napisa, kontam kad je sa Medom haman bara-bara odigrao meč, riješit će Sinnera, kad njega Sinner riješi bez po muke.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:27Ja sam davano pisao na temi atp mislim da je steta sto Sinner nece upasti u zavrani umjesto njega ili Rudda,cak sam vise navijao umjesto njega jer je Sinner puno bolji igrac od Hurkacza,sto i pokazuje veceras.
Ja sam stavio 2-0 jer sam isao na tu kartu ako upane umjesto Matea da ce dati 200% od sebe da pobjedi pred domacom publikom,a i 200 bodova je fina cifra za njega
Ma meni džaba kad uze samo 20 bodova. Da barem ova poljska letva sačuva 1 brejk razlike za 3 boda al jok, frajer zijani 62 62 jbt
Nije jos gotovo,pogodis li ti oba sutra uz pogodjene setove mozes me prestici,vidjecemo prvi mec ce sve dileme otklonutiBosniaBoston je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:47
Ja se vjerovatno opraštam od turniraSylar i Arvid nastavili sa vodstvom, Bodi smanjio.
I Tsitsi out. Norrie kao zamjena. Hoćemo li tipovati to naknadno za večeras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.