Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2021, 13:53

Odlazi.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 16 nov 2021, 14:00

cuj ovog trola, petev ga izbacio, pokazao autoritet:-)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 nov 2021, 14:02

Sir Ivaylo Petev :salut:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 nov 2021, 14:05

babino je napisao/la:
16 nov 2021, 14:00
cuj ovog trola, petev ga izbacio, pokazao autoritet:-)
Petev je selektor koliko znam. On odlučuje ko konkuriše za meč a ko ne.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 nov 2021, 14:09

On je prije rekao da ce igraci igrati koji nisu igrali. ali hajde sad on izbacio ga. :tokralju:

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 16 nov 2021, 14:10

cope
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 16 nov 2021, 14:37

KSG je napisao/la:
16 nov 2021, 13:47
BoixosNois1899 je napisao/la:
16 nov 2021, 13:46
Izbacio Pjanića iz konkurencije za večerašnji meč nakon sramotne utakmice i dernečenja po Sarajevu :tokralju: :salut:
Definitivno ga ne zasluzujemo.
Pored znanja ocigledno ima i autoritet. Nadam se da sto duze ostaje na klupi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 16 nov 2021, 14:39

Justin je napisao/la:
16 nov 2021, 14:37
KSG je napisao/la:
16 nov 2021, 13:47
BoixosNois1899 je napisao/la:
16 nov 2021, 13:46
Izbacio Pjanića iz konkurencije za večerašnji meč nakon sramotne utakmice i dernečenja po Sarajevu :tokralju: :salut:
Definitivno ga ne zasluzujemo.
Pored znanja ocigledno ima i autoritet. Nadam se da sto duze ostaje na klupi.
Vi sigurno zivite od humora, ako ne zivite onda je prava steta takvog talenta.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2021, 14:41

Ispravan potez Peteva šta drugo uraditi nego ga izbaciti iz tima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2021, 15:08

Pretpostavljam da je pošteđen zbog blaze povrede koju je spominjao a i da ga se s tim izgovorom poštedi novih zvižduka. :)
U svakom slučaju podržavam ovu odluku i nadam se da ce Prcic dobiti više minuta.
...
Mi smo kraljevi u pljuvanju i kad ide dobro...a da ne pricam kada ide loše.
Pljuvao se Petev dok je vrlo dobro odradjivao 6 utakmica, neke odlično...sasvim je normalno da ga hinjski pljuju nakon prve loše utakmice. Kritiku jeste zaslužio ali pljuvanje ne.
Nije on kriv za iracionalni prekrsaj Dzeke na 25 metara u 95.minuti...za individualne greške kao što je ova Civica protiv Finske.
Za postavku jeste kriv i tu je zaslužio kritiku i to dobru kritiku.

Sehic je vrlo dobro branio od 2018.godine i bivao nas ponajbolji igrač...zadnjih par jeste zakazao, prije svega mislim na Kazahstan u Zenici...ali se i dalje preuvelicavaju njegove greške i minimizira njegov doprinos...(odbranio penal, 1 na 1 u Ukrajini itd.)
Kako je branio Rui Patricio za Portugal, ne daj Bože da je Sehic primio iz mrtvog ugla kao Lloris protiv Belgije, ili onaj gol sto primi Švicarac protiv Italije. Sta tek reći za De Geu i sl.
Najveći svjetski golmani griješe pa je valjda normalnije da i Sehic pogriješi. Eto najveći griješe ali Begovic ne bi, Bože sačuvaj...a zapravo je griješio i primao isto kao sto je I Sehic griješio i primao.

Greška Civica nije ništa veća od greške Gudelja recimo koji je uzgred igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Dzekin prekrsaj protiv Kazahstana na 25 metara u 95.minuti, sta reci...Kessie kakva greška protiv Intera itd....a sta reci za Varanea i mnoge druge.
Do sutra mogu nabrajati slične greške igraca koji su svjetska klasa. Pa kako da se to ne desi jednom Civicu na stoperskoj poziciji a nije stoper. Sta reci za desnog bocnog Ukrajine u par utakmica, odbranu Portugala kod gola Mitrovica...ma milion sličnih situacija.

Više puta sam pisao...često smo nerealni kada gledamo naše igrače. Vidimo kada Dzeko pljune na teren a ne vidimo 10 izgubljenih lopti Lautara...banaliziram sada.

Toliko su većina nerealni da traže perfekciju na svakoj poziciji na terenu a to nemaju ni najveće sile na svijetu...pa kako da mi imamo s 2 odlična igraca, 2,3 ok, i ostalo sve krpljenje maltene.
Greške se dešavaju svima, i igračima i selektorima...samo je pitanje koliko često ili su to izolovane situacije. Mi smo skloni preuvelicavanju.
Da, ja mozda ponajviše branim većinu igraca ali samo iz razloga sto znam da bolje u datom trenutku nemamo na tim pozicijama i jer se blate kada odigraju loše par utakmica, a većinu sto su dobro odigrali tada nema ni P od pohvale.

Civic - ko je to bio bolje rješenje kao zamjena Kolasincu u zadnjih nekoliko godina. Nakon debitantske utakmice momak nije imao loše utakmice na poziciji lijevog beka - taman spram svojih mogućnosti. Ove 3 sto je igrao na poziciji stopera a nije smio, tu krivim najprije Peteva pa tek onda njega.
Sanicanin - ko je to bio bolje rješenje otkako dotični tu i igra, pogotovo u ovoj 352 formaciji.
Cimirot - ...?
Itd.
Najlakše je blatiti.

Naravno, postoje i igrači koji ne trebaju biti na spisku..npr. Cipetic, Jovicic, Piric...Loncar je maknut...
Nadam se da ce sada kroz prijateljske i LN promovisati polahko Dedica, Gazibegovica, Kovačevića i sl.potencijalne jer je sled.godina prava prilika za to...za korekcije u igri i spisku I građenje jasnih 20ak imena koji će činiti okosnicu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 16 nov 2021, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 16 nov 2021, 15:22

hurem je napisao/la:
16 nov 2021, 15:08
Pretpostavljam da je pošteđen zbog blaze povrede koju je spominjao a i da ga se s tim izgovorom poštedi novih zvižduka. :)
U svakom slučaju podržavam ovu odluku i nadam se da ce Prcic dobiti više minuta.
...
Mi smo kraljevi u pljuvanju i kad ide dobro...a da ne pricam kada ide loše.
Pljuvao se Petev dok je vrlo dobro odradjivao 6 utakmica, neke odlično...sasvim je normalno da ga hinjski pljuju nakon prve loše utakmice. Kritiku jeste zaslužio ali pljuvanje ne.
Nije on kriv za iracionalni prekrsaj Dzeke na 25 metara u 95.minuti...za individualne greške kao što je ova Civica protiv Finske.
Za postavku jeste kriv i tu je zaslužio kritiku i to dobru kritiku.

Sehic je vrlo dobro branio od 2018.godine i bivao nas ponajbolji igrač...zadnjih par jeste zakazao, prije svega mislim na Kazahstan u Zenici...ali se i dalje preuvelicavaju njegove greške i minimizira njegov doprinos...(odbranio penal, 1 na 1 u Ukrajini itd.)
Kako je branio Rui Patricio za Portugal, ne daj Bože da je Sehic primio iz mrtvog ugla kao Lloris protiv Belgije, ili onaj gol sto primi Švicarac protiv Italije. Sta tek reći za De Geu i sl.
Najveći svjetski golmani griješe pa je valjda normalnije da i Sehic pogriješi. Eto najveći griješe ali Begovic ne bi, Bože sačuvaj...a zapravo je griješio i primao isto kao sto je I Sehic griješio i primao.

Greška Civica nije ništa veća od greške Gudelja recimo koji je uzgred igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Dzekin prekrsaj protiv Kazahstana na 25 metara u 95.minuti, sta reci...Kessie kakva greška protiv Intera itd....a sta reci za Varanea i mnoge druge.
Do sutra mogu nabrajati slične greške igraca koji su svjetska klasa. Pa kako da se to ne desi jednom Civicu na stoperskoj poziciji a nije stoper. Sta reci za desnog bocnog Ukrajine u par utakmica, odbranu Portugala kod gola Mitrovica...ma milion sličnih situacija.

Više puta sam pisao...često smo nerealni kada gledamo naše igrače. Vidimo kada Dzeko pljune na teren a ne vidimo 10 izgubljenih lopti Lautara...banaliziram sada.

Toliko su većina nerealni da traže perfekciju na svakoj poziciji na terenu a to nemaju ni najveće sile na svijetu...pa kako da mi imamo s 2 odlična igraca, 2,3 ok, i ostalo sve krpljenje maltene.
Greške se dešavaju svima, i igračima i selektorima...samo je pitanje koliko često ili su to izolovane situacije. Mi smo skloni preuvelicavanju.
Da, ja mozda ponajviše branim većinu igraca ali samo iz razloga sto znam da bolje u datom trenutku nemamo na tim pozicijama i jer se blate kada odigraju loše par utakmica, a većinu sto su dobro odigrali tada nema ni P od pohvale.

Civic - ko je to bio bolje rješenje kao zamjena Kolasincu u zadnjih nekoliko godina. Nakon debitantske utakmice momak nije imao loše utakmice na poziciji lijevog beka - taman spram svojih mogućnosti. Ove 3 sto je igrao na poziciji stopera a nije smio, tu krivim najprije Peteva pa tek onda njega.
Sanicanin - ko je to bio bolje rješenje otkako dotični tu i igra, pogotovo u ovoj 352 formaciji.
Cimirot - ...?
Itd.
Najlakše je blatiti.
Pijanke po kafanama na okupljanjima nisu greška nego nešto za šta je bezobrazluk previše lagana riječ.
I nije najlakše blatiti još je lakše doći na pripreme, napiti se i onda šetati po terenu i popišati se na svw one koji su došli na stadion da podrže reprezentaciju.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2021, 15:28

Nisam nikada odobrio pijanke i izlaske...naprotiv.
To je nesto sto se mora iskorijeniti i tu pored svih selektora najveću krivicu snose mediji...a potom i reprezentativci "profesionalci" koji sute na sve to.
Bilo je trenutaka u ovih 10 godina kada su mogli biti glasniji bez da snose ikakve posljedice zbog toga...
Ibisevic, Begovic, Lulic, Medo, Rahimic, Kolasinac i ostala klapa - Nisu ni oni imuni, ni u kom slučaju. Svojom šutnjom ili izostankom reakcije su presutno odobrili takvo ponašanje.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 16 nov 2021, 16:24

joj ovo **** od tute nam otjera vrancica ,begovica,Djurica... pa sad eo i pjanica i sve to za 40 hiljada mjesecno
bolje da se bazira na utakmice nebil nekog dobili nikad losiji rezultati nego pod njegovim vodstvom,a da ima morala danas ne bi ni vodio utakmicu.
treba ga skinuti kao sto su ga skidali njegovi navijaci
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 16 nov 2021, 17:29

donDondon je napisao/la:
16 nov 2021, 16:24
joj ovo **** od tute nam otjera vrancica ,begovica,Djurica... pa sad eo i pjanica i sve to za 40 hiljada mjesecno
bolje da se bazira na utakmice nebil nekog dobili nikad losiji rezultati nego pod njegovim vodstvom,a da ima morala danas ne bi ni vodio utakmicu.
treba ga skinuti kao sto su ga skidali njegovi navijaci
Tebe su roditelji trebali premlaćivati dok si bio mali, tako bi vjerovatno naučio da svoje glupavo mišljenje ne iznosiš svugdje.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 nov 2021, 17:54

BRAVO GOSPODINE! :tokralju: :tokralju: :tokralju: Konačno neko s mudima. Nisam bio za tebe, ali ovim si me kupio do kraja, nemoj ga više ni pozivati nikako!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 16 nov 2021, 17:55

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 nov 2021, 17:54
BRAVO GOSPODINE! :tokralju: :tokralju: :tokralju: Konačno neko s mudima. Nisam bio za tebe, ali ovim si me kupio do kraja, nemoj ga više ni pozivati nikako!
koga? šta?
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 nov 2021, 17:56

OnakoBa je napisao/la:
16 nov 2021, 17:55
baboedindzeko09 je napisao/la:
16 nov 2021, 17:54
koga? šta?
izbacio pjanića iz tima

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine donio je odluku o izbacivanju Miralema Pjanića iz sastava za večerašnji okršaj s Ukrajinom zbog nediscipline, saopšteno je iz Nogometnog saveza BiH
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 nov 2021, 17:57

Ako je istina ovo, svaka čast. Neka si ga izbacio iz tima, niko nije iznad reprezentacije. Koliko god mi bio drag, ne ide to tako Miraleme, mora se državni dres poštovati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 16 nov 2021, 17:59

Hahhahahahahhahaaaa

Ja naivaca Boze sacuvaj :crazy:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 16 nov 2021, 18:00

Pa najlakše na jednog igrača krivicu prebaciti i napraviti od njega primjer a šta je sa ostalim igračima, opet ćemo gledati Ćivića, Lončara i ostale antitalente fudbala, ko će odgovarati za najgore kvalifikacije ikad, ko će odgovarati što nam i mlada reprezentacija pravi rekordne rezultate a naravno mislim u porazima? Ajmo na Pjaniću glumiti profesionalizam i strogoću. On da je čovjek prije svega dao bi noćas otkaz, ima jednu pobjedu u grupi i kao on treba sad da vodi i naredne kvalifikacije? Pa nismo mi San Marino ili možda jesmo?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 56 gostiju.