FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi na Koševo da gledamo bravure Blitva boy-a. Treba 6 igrača u odbranu i nabijati gore na Ahmu kao FK Igman u vakat.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ozbiljan remont igrackog kadra se sprema, ostao blitvar ili ne. I krajnje je vrijeme, dosta je sabotaze i igranja preko qrca. Trako, Ramic, Dizdarevic moraju biti starteri, tu su jos Peci, Saban, Bodul, Bagaric, Pidro, Kobiljar. Ostalo nadopuniti sa 2 jaka igraca, i nekoliko mladih (sto nasih sto iz drugih timova).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Trako, Dizdarević, Ramić i Kobiljar, mogu ostati, ostali svi marš iz kluba. Dosta vam je Sarajevo dalo, nesposobni ste. Da neko prima platu koliku ima Palić (4000KM) i da prikazuje ono na terenu što pokazuje je atak na naš mozak. MRŠNazorUso je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:09Ozbiljan remont igrackog kadra se sprema, ostao blitvar ili ne. I krajnje je vrijeme, dosta je sabotaze i igranja preko qrca. Trako, Ramic, Dizdarevic moraju biti starteri, tu su jos Peci, Saban, Bodul, Bagaric, Pidro, Kobiljar. Ostalo nadopuniti sa 2 jaka igraca, i nekoliko mladih (sto nasih sto iz drugih timova).
ORIGINAL 1987
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Može Šabanović ostati, tj mora.PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:18Trako, Dizdarević, Ramić i Kobiljar, mogu ostati, ostali svi marš iz kluba. Dosta vam je Sarajevo dalo, nesposobni ste. Da neko prima platu koliku ima Palić (4000KM) i da prikazuje ono na terenu što pokazuje je atak na naš mozak. MRŠNazorUso je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:09Ozbiljan remont igrackog kadra se sprema, ostao blitvar ili ne. I krajnje je vrijeme, dosta je sabotaze i igranja preko qrca. Trako, Ramic, Dizdarevic moraju biti starteri, tu su jos Peci, Saban, Bodul, Bagaric, Pidro, Kobiljar. Ostalo nadopuniti sa 2 jaka igraca, i nekoliko mladih (sto nasih sto iz drugih timova).
Eventualno bi ostavio Bagarica, Pidru kao rezervu ( dovesti jednog LB, pa nek se bori za prvih 11 ), s Bodulom vidjeti, ako ce se uozbiljiti, smrsati i manje rukama mahati, a vise igrati, onda moze da ostane. U suprotnom noga.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Dizdarevic
Lazic-Trako-Dupovac(Serbecic
)
Sabanovic-Kapic-Djokanovic/Ramic-novi igrac
novi igrac-novi igrac-novi igrac
Sablic je rekao da je prioritet bio da se ove sezone igra 3-4-3 ali to nije moguce sa ovim kadrom.
Potreban nam je ovaj lijevi wing back,oba krila i eventualno napadac.Raskinuti sa Cmiljom,Mersom,Krletom,Palicem itd.i dovedes za te pare napadaca klase Benke ili boljeg.
Prodas Fanima,i Mirvic te malo pogura da dovedes krila+lijevog beka da grme
Na svim ostalim pozicijama dovoljno smo pokriveni.
Lazic-Trako-Dupovac(Serbecic

Sablic je rekao da je prioritet bio da se ove sezone igra 3-4-3 ali to nije moguce sa ovim kadrom.
Potreban nam je ovaj lijevi wing back,oba krila i eventualno napadac.Raskinuti sa Cmiljom,Mersom,Krletom,Palicem itd.i dovedes za te pare napadaca klase Benke ili boljeg.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kako je ovo porazavajuca cinjenica, u ovakvoj drzavi, u ovakvoj ligi, onakava krampa od igraca da trese 4 milje.. Ma 90% njih mi ne bi imalo vise od milje, sve po zaslugama.PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:18Trako, Dizdarević, Ramić i Kobiljar, mogu ostati, ostali svi marš iz kluba. Dosta vam je Sarajevo dalo, nesposobni ste. Da neko prima platu koliku ima Palić (4000KM) i da prikazuje ono na terenu što pokazuje je atak na naš mozak. MRŠNazorUso je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:09Ozbiljan remont igrackog kadra se sprema, ostao blitvar ili ne. I krajnje je vrijeme, dosta je sabotaze i igranja preko qrca. Trako, Ramic, Dizdarevic moraju biti starteri, tu su jos Peci, Saban, Bodul, Bagaric, Pidro, Kobiljar. Ostalo nadopuniti sa 2 jaka igraca, i nekoliko mladih (sto nasih sto iz drugih timova).
1946-1987
-
- Kontakt:
Trebao bi biti tu u subotu.Rekao je Sablic da se vraca poslije pauzePeakyBlinders je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:42Kako se oporavlja Kapić, kad očekivati njegov povratak?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nedavno sam u kampu gledao u-17 selekciju, pored je bio trening prvog tima, Kapić najnormalnije trenirao sa ostalima koliko sam vidio. Jedino ako se psihički nije oporavio od onih tenisera.PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:42Kako se oporavlja Kapić, kad očekivati njegov povratak?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tek je pocetak sedmice, ali jedva cekam subotu i ljepotu od igre. Merso Tigar u spicu zajedno sa Bagaricem
A ako bude i Krste na terenu tek ce da prsti od igre. Jedina steta su izostanci Palica i Hebiba Velikog.

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Šteta što Palić nece igrati, da party bude na nivou.Zamisli Merso u špicu, Bagarić na krilu, Palić zadnji vezni i Dal ofanzivni vezni + tri štopera dole protiv trofejnog velikana sa Tušnja i maga Žižovića. To bi bilo za udžbenike.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije moguce sa ovim dizelaskim i nespremnim veznim redom, dzaba ti promjene gore, bile bi samo kozmeticke. Bodul i Bagaric nisu nimalo losi igraci, naprotiv, al u formaciji 343/352 oni nemaju upotrebljivih lopti jer je nas vezni red sposoban da dodje do kruga, okrene se i vrati loptu nazad. 343 je trka, kretanje, pritisak tokom svih 90 minuta. S kim da ga pravis, Kapicem koji je povuceni play i ima radijus kretanja a la TSS? Haj Djokanovic i nekako, nekad je imao pluca za tog. Ramic isti qrac kao i Kapic, covjek je poceo karijeru kao AMF, silom prilika vracen na centra, definitivno nije neka radilica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:31Dizdarevic
Lazic-Trako-Dupovac(Serbecic)
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Prati ekipa 2 Bundesliga ( Njemacke) Djokanovica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda i on digne formu, moram priznati da bolje igra nego na početku ali nije to stari Andrej
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... o-25459662
Veliki intervju
za kraj kaze
“I’m obviously getting back to my full self, I’d say the only problem at the minute is because of COVID, not many teams are willing to pay a transfer fee.
“If it was a case of me going in as a free player, it’d be a lot easier for me to come home, but we’ll see how it pans out.”
Veliki intervju
za kraj kaze
“I’m obviously getting back to my full self, I’d say the only problem at the minute is because of COVID, not many teams are willing to pay a transfer fee.
“If it was a case of me going in as a free player, it’d be a lot easier for me to come home, but we’ll see how it pans out.”
Ni slučajno ga dati džabe, uništiti karijeru glupanu koji misli da je veći od kluba, tribine!Zukanovic je napisao/la: ↑16 nov 2021, 10:05https://www.mirror.co.uk/sport/football ... o-25459662
Veliki intervju
za kraj kaze
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Prodje jos jedna rep pauza, a mi naravno kao i svaku do sada odigrali prijateljsku, fino se pripremili, kao svaka prava i ozibljna ekipa.
E moj Sablicu, pa da si football manager nekad upalio na kompu da igras skonto bi da izmedju pauzi treba odigrati prijateljsku, a ne trenerskim poslom se bavis, tugo, tugo.
Negdje procitah da je izjavio da nema kvalitetnih ili kako vec igraca za tu njegovu 3-4-3 formaciju, pa je.bem ga ja kad znas da nemas igraca sto forsiras tu formaciju od kako si dosao.
E moj Sablicu, pa da si football manager nekad upalio na kompu da igras skonto bi da izmedju pauzi treba odigrati prijateljsku, a ne trenerskim poslom se bavis, tugo, tugo.
Negdje procitah da je izjavio da nema kvalitetnih ili kako vec igraca za tu njegovu 3-4-3 formaciju, pa je.bem ga ja kad znas da nemas igraca sto forsiras tu formaciju od kako si dosao.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Protiv Širokog prijenos opet na MojaTV 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, BordoAhbab, bordospartanac, Fudo, Hamagara, haris004, misstianopenaldo, Pena, r3m1, THEC i 133 gosta.