FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jan 2011, 01:26

Ne znam sta je cudno sto je Gero rek'o da Kraft podsjeca na Kahna ili da je odlicno odigrao ili da treba bit' prvi golman :?

Ono kad je komentator pomislio da ce bit' autogol,znao je Kraft sta radi,puno zutih bilo,pa je lijepo u korner,a ne da boksa van kaznenog,ko zna do koga bi dosla.
Kraft i po meni treba biti prvi golman.

Trener Bavaraca, Louis van Gaal, u ovoj utakmici je šansu pružio igračima koji nisu obično prvotimci u prvenstvenim utakmicama. Na golu je tako branio Thomas Kraft, a igrali su i Timoščuk, Badstuber, Hamit Altintop, Ottl...
Hej ovih nasih sa ss.ba :(
#miasanmia

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2011, 01:32

schweinsteiger je napisao/la:Ne znam sta je cudno sto je Gero rek'o da Kraft podsjeca na Kahna ili da je odlicno odigrao ili da treba bit' prvi golman :?
Pa to ti dodje nesto slicno ovom..."dok ih naucim, izgubicu ih". :D
Odoh spavati, nalet vas vidio. :mrgreen:

edit: Ribery najvjerovatnije nece igrati jos 3 sedmice :(
Valjda je osjetio bolove pri trcanju, tako da mora jos mirovati.
Koja steta, valjda se ispostavi da nije nista ozbiljnije, koje bi mu moglo upropastiti sezonu do kraja.

Ah, taj ROBBERY...odigrali su samo 24 utakmice od mogucih 79.
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 27 jan 2011, 12:21

Klare je napisao/la:Gomez uradio glavni dio posla, nek je i on načeo. Koliko je samo dobivenih duela imao. Igrač utakmice, definitivno.
slazem se. kakav je to igrac :o covjece, stutgart je otjerao heldta samo zbog toga sto je prodao gomeza za mizernih 35 miliona ! taj igrac, brat bratu, vrijedi 60+ miliona eura.
genijalan igrac strahovitog i preciznog suta, na tehnici bi mu pozavidjeli ronaldo i mesi, a na pregledu igre i sam xavi.
taj momak uvijek daje sve od sebe, trenira za dvojicu i spreman je igrati 180 min. bez pauze.
u skoku je nenadmasan a to je dokazao i sinoc nadskocivsi odbranu aahena kao i golmana i zabivsi golcinu glavom tako silno kao neki vrhunski igrac nogom.
njemu ne predstavlja nikakav problem ako je udaljen 35+ metara od gola jer ima tako jaku i preciznu sutinu da mu zavide ronaldo, mihajlovic i karlos.
ako si mu vec dao loptu na nekih 20-ak m od gola onda nema tog branica koji bi mu je oduzeo niti golmana koji ce mu odbraniti.
njegova specijalnost su izlasci pred golmana, iz tih situacija poentira zmireci.
dakle, ja sam presretan i ponosan sto za nas voljeni klub igra takva klasa :!:

salu na stranu, yebo sam mu mamu X puta, toliko me je iznervirao.
koji kloc. nabijem i njega i onoga ko ga je doveo u bayern.
covjece, njega je gustavo pogodio loptom u onu govedju glavushu od koje se lopta odbija u gol.
fuj, koji direk. pa svaka yebena lopta se odbila od njega, svaki duel 1:1 je izgubio, svaki put su ga nadskocili protivnici koji su bili znatno nizi.
dalje, promasio je dvije stopostotne i to kod rezultata 1:0 :!:

da ga luda haala izbaci pa da njegovo mjesto ubaci IGRACINU mulera, qrac bi imali 60 i nesto posto promasenih zicera :evil:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 27 jan 2011, 12:37

Previše upućujete kritike prema Gomezu i Van Gaal-u... Gomez 24 gola u 27 utakmica, zar ne? ili?
a stručnjaka kakav je Van Gaal nema na daleko...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 jan 2011, 12:46

davud87 je napisao/la:Previše upućujete kritike prema Gomezu i Van Gaal-u... Gomez 24 gola u 27 utakmica, zar ne? ili?
a stručnjaka kakav je Van Gaal nema na daleko...
A Bgm i nasiroko, ne moze mu se naci mane, golem je mogu ti reci :lol: :lol: :lol:
Sinoc odigrano kol'ko je bilo potrebno, oni su se nesto komesali u prvom i pocetkom drugom poluvremena, ali slabo je to za apsolutnu dominaciju, koju je dosegao nas divni Bayo :lol: :lol: :lol: Za Krafta i njegove reflekse ide smajli sto se klanja 4X

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 jan 2011, 12:56

Gomeza će se možda pohvaliti kada će na kraju sezona na kontu imati 50 golova..No teško čak i u to nevjerujem. I onda će biti zadnje smeće od napadača...Statistika je nebitna stvar, bitno je da se zna drkati po lopti, da budeš neefikasan, dribljaš, budeš lijep za oko, pušiš tekme. Tada su svi zadovoljni ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 27 jan 2011, 14:00

Istina je da Gomez zabija. Al brate koliko mu sansi nekad treba...
Sinoc se lopta par puta odbila od njega da je to nevjerovatno.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 27 jan 2011, 14:20

Evo i oficijelno... Brafo u Hoffenheim

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... ern-munich

Imal šta novo za Vargasa???

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 jan 2011, 15:51

ribery jos 3 sedmice out,,znaci da ce biti spreman potpuno za borusiju i inter :oops: ;)
VOLIM BAYERN

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 27 jan 2011, 16:22

vargas :?:
yebena uprava me unistila transferima ala gomez, brafo, sosa i sl. samo fali da dovedu ovog direka vargasa pa da me time dokrajce jer moji tanani zivci ne mogu podnjeti toliko naprezanja.
gledam vargasa i vidim onog naseg pandzu. ok, ovaj vargas je malo bolji tehnicar.
nema sanse da taj dizelas koji se okreco sporo k´o fap bude adekvatna zamjena za riberija, tj. da preuzme nj. mjesto da bi ribi presao na mjesto ´desetke´.
osim toga, znamo da se riberi ´hvatao za vrat´ sa trenerom jer je vrli haala pozelio da ga gurne u sredinu.
znaci, ribi zeli da igra na poziciji lijevog krilnog napadaca i tocka.
vargas :?: ´ta ce vargas...

misljenja sam da bi prije trebali traziti zamjenu za robena jer je ovaj dosta opasniji po gol protivnika od riberija i kao takvog ga treba ´cuvati´ odmornog jer ce bljesnuti kad-tad i zabiti gol. ako ne u prvom poluvremenu, onda barem u 80 i nekoj minuti.
zbog toga ga treba cuvati, tj. da se ne trosi silnim sprintevima.
jedini igrac koji bi bio dostojna zamjena jeste onaj garonja farfan. ono je top klasa i stvarno mi je cudo zasto ga gaal ili neko iz uprave nije zapazio i pokusao dovesti. ono je mali div.
brz k´o svjetlica, odlican tehnicar strasnog suta, jak k´o konj...
najvaznije je to sto vise voli asistirati saigracima nego sam da zabije gol.
znaci, dragi gaale, ako ovo citas, a znam da citas, onda reaguj :!: :lol:
el ima ko zivi???

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 jan 2011, 16:31

Rekao sam ja za Riberya da bi mogla njegova ozljeda da se udvostruci a eto sad se i utrostrucila ccc , raduje me jedino sto igramo bolje bez njega.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2011, 16:37

Menadzer Vargasa demantovao moguci prelazak Peruanca u nase redove. :x

A vrijednost transfera Braafheida u Hoffe je jos nepoznata, ali mislim da to nece izaci vise od jednog miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 27 jan 2011, 16:50

Omerbavarac je napisao/la:Menadzer Vargasa demantovao moguci prelazak Peruanca u nase redove. :x
fuuuuuuuuuuu, pao mi je kamen sa hercike :roll: 8-)
el ima ko zivi???

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2011, 17:00

torrenteS je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Menadzer Vargasa demantovao moguci prelazak Peruanca u nase redove. :x
fuuuuuuuuuuu, pao mi je kamen sa hercike :roll: 8-)
Ali, opet cemo cekati da demantuju iz kluba, jer je ovaj navodno zatrazio transfer. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jan 2011, 17:08

geronimo je napisao/la:Kraft maestralan. Uveliko me podsjeca na Kahna, ali bas po svemu. Pa i po onim (pomalo riskantnim) prebacivanjem preko precke, po paradama, po trku, po pijuckanju iz one flasice :lol: ....ma po svemu.
A tek ona intervencija na liniji, kada je odbranio udarac sa 6-7 metara nevjerovatnim refleksom. :o

Tomi, drzimo ti palceve.
Dobro jutro Kolumbo. :lol: E pa moj Kolumbo, ja, torenteS, Seppi, Kopke, Oli o tome trubimo sedmicama, mjesecima, ali jok, tebi džaba govoriti. Ti si bio tu negdje pola-pola. :? Dao bi mu šansu, al' ti se ne da. Evo sada i ostali prihvataju pravu istinu.
Samo mi nikako ne može biti jasno, zašto i pored maestralnog učinka, ovolike kritike prema Gomezu. :x

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 jan 2011, 17:15

Vargas bi danas trebao potpisati za Bayern za cjenu od 13 mil,napokon da dovedu bas provjerenog igraca i dobrog,vise sam nego prezadovoljan,strasan igrac..popunit ce mjesto beka tako da Gustavo moze igrati na sredini gde se i bolje snalazi sto se vidjelo... :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2011, 17:17

van gall je napisao/la:Vargas bi danas trebao potpisati za Bayern za cjenu od 13 mil,napokon da dovedu bas provjerenog igraca i dobrog,vise sam nego prezadovoljan,strasan igrac..popunit ce mjesto beka tako da Gustavo moze igrati na sredini gde se i bolje snalazi sto se vidjelo... :)
Samo polako, jos je sve na spekulaciji, ali vrlo ozbiljnoj. 8-)
Vargas und Bayern vor Deal?
Obwohl heute Nachmittag Fiorentinas Sportchef Pantaleo Corvino einen Verkauf von Vargas dementiert hat, soll laut "itasportpress" der Nationalspieler aus Peru heute an die Bayern verkauft werden. Der Preis von 13 Millionen Euro steht schon seit längerem fest. Der linke Aussenbahnspieler ist aber weiterhin auch bei Zenit im Gespräch.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 jan 2011, 17:21

Omerbavarac je napisao/la:
van gall je napisao/la:Vargas bi danas trebao potpisati za Bayern za cjenu od 13 mil,napokon da dovedu bas provjerenog igraca i dobrog,vise sam nego prezadovoljan,strasan igrac..popunit ce mjesto beka tako da Gustavo moze igrati na sredini gde se i bolje snalazi sto se vidjelo... :)
Samo polako, jos je sve na spekulaciji, ali vrlo ozbiljnoj. 8-)
Vargas und Bayern vor Deal?
Obwohl heute Nachmittag Fiorentinas Sportchef Pantaleo Corvino einen Verkauf von Vargas dementiert hat, soll laut "itasportpress" der Nationalspieler aus Peru heute an die Bayern verkauft werden. Der Preis von 13 Millionen Euro steht schon seit längerem fest. Der linke Aussenbahnspieler ist aber weiterhin auch bei Zenit im Gespräch.
To je skoro pa gotova prica,do sutra ce on biti Bayernov igrac 100% i super mi je drago ako ga dovedu :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 27 jan 2011, 17:22

Omerbavarac je napisao/la:Ali, opet cemo cekati da demantuju iz kluba, jer je ovaj navodno zatrazio transfer.
druze, vjerujem da je to obicna novinarska patka.
ja sam upratio dvojicu koji bi mogli zamjeniti riberija a to su sitijev tevez i arda iz g. saraja, dok su ostali ili talasike ili ih je nemoguce kupiti.

zipa gero, klare je yeben igrac koji redovno zabija klanfe vama modovima.
klare vs. monolog :lol: nema dalje. obalijestio sam se citajuci :lol:
ps
haj u zenit vargase, haj u zenit :lol: :lol:
el ima ko zivi???

federer-debil
Kontakt:

Post Postao/la federer-debil » 27 jan 2011, 17:27

a sta je sa kahnom ne brani nesto u zadnje vrijeme?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 5 gostiju.