Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

donDondon
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la donDondon » 15 nov 2021, 11:17

ma veliki plus tute je sto su mu golmani kliknuli,da nisu kliknuli sad bi bili zadnji u grupi

samo mi je zao sto mi pljujemo po najboljem golmanu ikad kad je rekao da je ovo kriminalna organizacija
zao mi je sto smo se smijali Lulicu kad je rekao da oni ovo koriste kao odmor
zao mi je sto pljujemo po nasem najboljem veznjaku sto mora igrati sa igracima kojim su drugi kaparisali mjesto u ekipi
zao mi naseg bivseg kapitena kojeg su sutnili da bi doveli nekog tutu
i zao mi je sto sto sam jedan od rijetkih koji je vidio neznanje selektora i kurcobolju igraca od pocetka kvalifikacija,dok ste ih vi zakivali u nebesa nakon pobjede u Vatikanu

da ima obraza ne bi ni vodio sutra utakmicu a da smo mi narod zeljan uspjeha ne bi jedna osoba bila na stadionu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 nov 2021, 11:22

Ovde su neki branili Petev a napadali Barbareza, Spahic, Begovica, Lulic, Ibisevic, Mujdza i ostale. ipak ima razlog sto ti igraci imaju nesto protiv saveza.ali Petev kupio neki clankove po medijama i od njega prave najboljeg selektora zadni 30 godina.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 15 nov 2021, 11:25

donDondon je napisao/la:
15 nov 2021, 11:17
ma veliki plus tute je sto su mu golmani kliknuli,da nisu kliknuli sad bi bili zadnji u grupi

samo mi je zao sto mi pljujemo po najboljem golmanu ikad kad je rekao da je ovo kriminalna organizacija
zao mi je sto pljujemo po nasem najboljem veznjaku sto mora igrati sa igracima kojim su drugi kaparisali mjesto u ekipi

i zao mi je sto sto sam jedan od rijetkih koji je vidio neznanje selektora i kurcobolju igraca od pocetka kvalifikacija,dok ste ih vi zakivali u nebesa nakon pobjede u Vatikanu

da ima obraza ne bi ni vodio sutra utakmicu a da smo mi narod zeljan uspjeha ne bi jedna osoba bila na stadionu
S ovim boldanim se ne mogu sloziti. Cime je to Barbarez zasluzio da vodi repku ? I po Pjanicu se pljuje jer postoje neka ocekivanja od njega ne mozes kao kapiten repke i kao najbolji vezni onako igrati.

Najbolji selektor reprezentacije dosad je bio Ciro bez obzira sto je Pape odveo mozda najbolju generaciju koju će ova drzava imati i koju je imala na SP. Ćiro je stvorio kult reprezentacije , nabrijao sve i pod njim smo izgledali najbolje. Imao je lik autoritet i znao je kako motivisati igrače samo eto ni on na kraju nije valjao iako je ukazivao na stvari koje se godinama poslije njega desavaju i na koje su mnogi sutili.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 15 nov 2021, 11:36

ne moras se slagati,zbog tog i sluzi forum ali ja mislim da ni petev nije nista uradio da bude ispred Barbareza,oke ako je klupa neke ekipe ali za klupu drzave nije sigurno
Pjanic u zadnje vrijeme nij u formi ni u klubu covjeku se nesto desava u glavi ali kakav god da je dodje na okupljanje,nekad imas koristi nekad ne a da je jedan od najboljih jeste i to svi znaju
Yugoslav First League:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 15 nov 2021, 11:42

donDondon je napisao/la:

bhfanatic14 je napisao/la:
15 nov 2021, 09:34
Jel se ovaj takozvani strucnjak i najbolji selektor u historiji bozne herzegovne jos uvijek nalazi u drzavi?? Dali je bar sa taksijem se vozao i trazio kapitene po kafanama?? Sta je referenca slavena muse da kao pomocnik moze vodit najbolju selekciju jedne drzave? Trener golmana golman kojem je kruna karijere sjedenje na klupi u panthrakikosu ? U startu nemogu uzet za ozbiljno trenera kojem je pomocnik musa, trener golmana adilovic itd...znaci da nije on nista biro i postavio svoje da uradi uspjeh, nego mu drugi kroje sudbinu i njegove asistente . U prevodu covjek nema karakter i obraz i nema svoje ja. Njegove JA je na sve sto mu se serviralo pristajem samo da budem ovdje trener jer nemam gdje, uzet dobre pare sa svih strana i radit kako mi se kaze. Jadno i smijesno, pa sada gledamo kako nas finci deru u sred zenice sa igracem manje, gledamo kako nam kazahstan uzima bod u sred zenice golom u zadnjoj sekundi u golmanski ugao, ekipa koja je neki dan primila 8 golova kao u rukometu. Cirkus
100% ste upravu!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 15 nov 2021, 11:46

donDondon je napisao/la:
15 nov 2021, 11:36
ne moras se slagati,zbog tog i sluzi forum ali ja mislim da ni petev nije nista uradio da bude ispred Barbareza,oke ako je klupa neke ekipe ali za klupu drzave nije sigurno
Pjanic u zadnje vrijeme nij u formi ni u klubu covjeku se nesto desava u glavi ali kakav god da je dodje na okupljanje,nekad imas koristi nekad ne a da je jedan od najboljih jeste i to svi znaju
Brate Petev kakav god da je ima CV iza sebe. Mislis da je Mamić lud da nekom levatu prepusti vođenje Dinama ? Koga je Barbarez vodio ? Ako bude ko dolazio da vodi repku nadam se da će imati neki CV jer dosta je vise s eksperimentima i zayebavanjem.

Pjanić je dobro igrao za Romu i u pocetku za Juve .Zadnjih par sezona taj igrač ne postoji i karijera mu je u padu, za repku se moze nabrojati na prste obje ruke utakmice koje je odigrao na nivou, a kad je neko sranje i kad treba neko da preuzme odgovornost vazda se povrijedi.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 15 nov 2021, 11:52

sad u kakvoj smo siuaciji nema eksperimenata al u to vrijeme izmedju tute i Barbareza,izabrati tutu je pisanje po svemu.Covjek sa par presica kupio pola bosnjaka a igra nikad lose kvalifikacije sa odlicnom ekipom,to sto neki pisu ekipa losa, ekipa je individualno klasa ispred finske koja je druga na tabeli .
davno bi se mi oprostili od baraza i prije kazahstana ,samo su nam i ostali rezz isli u prilog
Yugoslav First League:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 15 nov 2021, 12:04

meepo je napisao/la:
15 nov 2021, 11:25
donDondon je napisao/la:

S ovim boldanim se ne mogu sloziti. Cime je to Barbarez zasluzio da vodi repku ? I po Pjanicu se pljuje jer postoje neka ocekivanja od njega ne mozes kao kapiten repke i kao najbolji vezni onako igrati.

Najbolji selektor reprezentacije dosad je bio Ciro bez obzira sto je Pape odveo mozda najbolju generaciju koju će ova drzava imati i koju je imala na SP. Ćiro je stvorio kult reprezentacije , nabrijao sve i pod njim smo izgledali najbolje. Imao je lik autoritet i znao je kako motivisati igrače samo eto ni on na kraju nije valjao iako je ukazivao na stvari koje se godinama poslije njega desavaju i na koje su mnogi sutili.
Kakvu trenersku karieru je imao Shevchenko kada je vodio Ukrainu do cetvrto finale Evropsko Prvenstva? On je bio pomocni trener isto Slaven Musa, a Slaven Musa je jedan od najgori treneri u BiH. Gdje je god bio dobio na kraju nogu, a lik nije nikada bio vani trener. Ja znam istinu zasto je Adi Adilovic golmanski trener naše reprezentacije posto. Njega je naš Edin Dzeko preporucio jer je u dobar odnosom sa Eldina Adilovica. A nihov otac je Ševko Adilovic jedan od najveci narkomane i kriminalac u Travniku zajedno sa njegovim bratom. Oni su licno uništili Travnika i Celika svoje plackanje. Hasagic nije htieo nastavit da bude golmanski trener, Gušo, Dedic su takodje odbili.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2021, 12:12

Tuta Petrov :salut:
slika
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 15 nov 2021, 12:19

Maestro je napisao/la:
15 nov 2021, 12:12
slika
kazu da je tada rijeka ipak odigrala vrhunsku sezonu:-)

mada, ovaj krznar bi mogao zayebat stvar ove godine i izbiti nam ovaj argument protiv tute:-)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2021, 12:25

babino je napisao/la:
15 nov 2021, 12:19
Maestro je napisao/la:
15 nov 2021, 12:12
slika
kazu da je tada rijeka ipak odigrala vrhunsku sezonu:-)

mada, ovaj krznar bi mogao zayebat stvar ove godine i izbiti nam ovaj argument protiv tute:-)
Realni ljudi bi prije rekli da je podbacio Dinamo s taktikom. ;)

Ali sad ce nam to @hurem pojasniti s jednim kilometarskim postom. :D

Tesko da ce nam izbiti taj argument, Krznar je Klopp za Tutu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 15 nov 2021, 12:27

Bilo bi moralno da je dao ostavku, sad su bh fanaticosi, ljuti krajisnici i ostale grupe na redu, vrijeme je za prozivke protiv ukrajine
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 15 nov 2021, 12:30

zato misketa i ovih botova nema nigdje ni na forumu ni u medijima
a kad su one invalide dobili 0-2 ne mogu u market uci a da ne slusam misimovica ili po portalima kako je on najzasluzniji za dovodjenje tute neznalice,jos je smijesnije kako su ovdje pisali napokon imamo momke koji se bore trenera koji je to poslozio i paf tri komada ti finska uvali sa manje igraca a 3 gola nisu dali u svojih 20 zadnjih utakmica
Yugoslav First League:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2021, 12:32

hurem je napisao/la:
14 okt 2021, 11:38
Malo kenja...zapravo malo vise ovaj Sasa Ibrulj.
A mozda je bio realan sto se tice Petrova. :kafa:

Tuta Petrov

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 15 nov 2021, 13:22

Novinar ga pita razmislja li o odlasku, on se smije. Najgore kvalifikacije u historiji fudbala, a njemu smijesno. E to vam je najbolji pokazatelj kakvo g.ovno od covjeka sjedi na poziciji selektora. Doduse, da ga g.ovno od Vice nije postavio na to mjesto ne bi ni smrdilo sad ovako kao sto smrdi. Kazete podrzavali ga fudbaleri? Jeste li se upitali zasto? Pa zato sto im je dao odrijesne ruke da rade sta hoce za vrijeme nasih utakmica u BH. Lumpovanje po kafanama, ganjali trebe, zderali po restoranima, za vrijeme priprema za utakmicu umjesto da se spremaju za protivnika oni igraju igrice. E zato ga podrzavaju, jer im je jaran i ne selektor.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 15 nov 2021, 13:29

Zato svi fudbaleri mrze Vahida, jer on je njima selektor i nije jaran. Zato i necemo nikad docekati da on bude na klupi, jer u njegovom stabu ne bi bilo mjesta za mutavog Musu koji se krevelji i smije nasoj himni. Pola naseg saveza navija za "njihove" reprezentacije, pola nasih reprezentativaca u svim uzrastima navija za Srbiji i Hrvatsku, ali igraju kod nas jer nemaju kvalitet da igraju kod njih. Zato nikad necemo vidjeti Vahu, jer nas savez je skupina korumpiranih politicara, nije skupina sportskih radnika koji vole svoju drzavu. Nasi takozvani novinari su najgora g.ovna ukljucujuci ove sa ovog portala jer se takvim neljudima prodaju za 200BAM i selfi sa nasim "zvijezdama". Pogano sve i truhlo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 nov 2021, 14:07

Kod 4 promjenjenih trenera nakon Brazila bih se vise zapitao da se malo preispitaju i ovi takozvani „nosioci igre“ i „iskusni igraci“ nemoguce je da se uvijek sve svali na trenera.

Petev vjerovatno da ce morati ici jer mu je skor katastrofalan, ali daleko od toga da je on nas najveci problem.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 15 nov 2021, 14:10

Goalgetter je napisao/la:
15 nov 2021, 14:07
Kod 4 promjenjenih trenera nakon Brazila bih se vise zapitao da se malo preispitaju i ovi takozvani „nosioci igre“ i „iskusni igraci“ nemoguce je da se uvijek sve svali na trenera.

Petev vjerovatno da ce morati ici jer mu je skor katastrofalan, ali daleko od toga da je on nas najveci problem.
gdje ce bolan ici, nikud od ne ide:-)

ides li gledati ukrajinu?:-)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 nov 2021, 14:15

retromoos je napisao/la:
15 nov 2021, 13:29
Zato svi fudbaleri mrze Vahida, jer on je njima selektor i nije jaran. Zato i necemo nikad docekati da on bude na klupi, jer u njegovom stabu ne bi bilo mjesta za mutavog Musu koji se krevelji i smije nasoj himni. Pola naseg saveza navija za "njihove" reprezentacije, pola nasih reprezentativaca u svim uzrastima navija za Srbiji i Hrvatsku, ali igraju kod nas jer nemaju kvalitet da igraju kod njih. Zato nikad necemo vidjeti Vahu, jer nas savez je skupina korumpiranih politicara, nije skupina sportskih radnika koji vole svoju drzavu. Nasi takozvani novinari su najgora g.ovna ukljucujuci ove sa ovog portala jer se takvim neljudima prodaju za 200BAM i selfi sa nasim "zvijezdama". Pogano sve i truhlo.
+1000

I BHF koji je nekad, nekad okupljao strasne momke iz cijele BiH koji su pratili fudbal, koji su ginuli za repku je spao na sminkere iz inostranstva koji dodju u Lyle&Scott dzemperima i ponasaju se isto kao i igraci, ja kad sam vidio da nose transove kroz trzni centar u Zenici u kesi ko cevape, slagirao sam se.

Nikakve ni tu ozbiljnosti nema, ti momci dodju samo eto da moze na instagram okaciti par slika, i da obidju familiju i to je to. Isto kao i igraci, ista kurchina i onda kad nadodas sto kazes i novinare koji ne smiju upitati skakljivo pitanje jer drugi put nece dobiti mjesto u press sali, onda se covjek zapita zasto da se sekira oko ove gluposti.

Vjerujem da i ovdje ima BHFa, pa da pitam patriote, kad cemo otjerati Beusa, Pilava, Dzemidzica, Sofrenica i slicne kretene koji se vrzmaju tuda godinama i konacno birati ljude koji ce raditi u interesu bh. fudbala? Hocete li prestati biti sminkercine i poduzeti nesto ili nastaviti pratiti sve repke iz furke?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 15 nov 2021, 14:18

Dok god se selektor dogovara sa Musom za taktik i izmjene nece nafake biti nije Musa tu da pomogne reprezentaciji nego da odmogne

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 76 gostiju.