FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dje je Sablic
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Zar ne bi prica ovdje "super neka su rasformirali skolu fudbala, sad ce talijan sve to ustrojiti". Na kraju, ni skole fudbala, ni talijanabordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:14Otišao u martu i nije se vise ni vraćao,kako su ga izlevatili Sabrina i društvo tesko da se vise i pojavi u Sarajevu

-
- Kontakt:
Obecali su oni svašta nesto od dominacije u ligi do iskoraka u europi , stadion, akademiju po euro standardima itd itdEvander je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:46Zar ne bi prica ovdje "super neka su rasformirali skolu fudbala, sad ce talijan sve to ustrojiti". Na kraju, ni skole fudbala, ni talijanabordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:14Otišao u martu i nije se vise ni vraćao,kako su ga izlevatili Sabrina i društvo tesko da se vise i pojavi u Sarajevu![]()
A nisu mogli ni plate da isplaćuju a kamo li sta drugo, da ne dodje Mirvić, Sabra bila spremna da napravi čelik od nas.
- napoleon72
- Kontakt:
Daj Boze da bude kao Cioffi, da ode i vise se ne vrati

Al nema to obraza, kaze necu iz inata da odem. Iz njegovog inata ce nas Zizovic preslusat u subotu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Ponesi osmih svoj
Skupi forcu svu
Vitru poviri nasu zastavu
Nasa zakletva ori se ko gron
Jedan je cilj, jedan je bot i samo je jedan don
Mi smo divovi, svako nan je plijen
Nas je cili svit u bordo koluran
Skupi forcu svu
Vitru poviri nasu zastavu
Nasa zakletva ori se ko gron
Jedan je cilj, jedan je bot i samo je jedan don
Mi smo divovi, svako nan je plijen
Nas je cili svit u bordo koluran
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
procitaj posljedne postove i shvatit ces o cemu sam pricaoMortemHz je napisao/la: ↑14 nov 2021, 01:14"Ljudi" - jedan lik spomenuo neke menadžerske veze, da je iz Zambije napisao bi isto. Fulio si poentu i neki dan kada se pisalo odakle je i kada se spominjao Split. Odmah si okrenuo priču na ono odakle je ko a kada se pričalo o Splitu odnosilo se na luzerski mentalitet što i sami Hrvati nekad spominju.
Inteligentan si, ne treba ti ovo.

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ja sam ga vidio na derbiju dok je ulazio u ložubordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:14Otišao u martu i nije se vise ni vraćao,kako su ga izlevatili Sabrina i društvo tesko da se vise i pojavi u Sarajevu
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Besim je odlican stoper za nasu ligu . Daj Boze da dodje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako bude igrao ko prosli put onda nije ni za druge lige a ne za nas.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Kao i svaki nas stoper. Lazic onu prvu polusezonu nije nijedan zuti karton dobio, dominirao. Jesenji dio sezone 19/20 kriza, Zec ga na ledjima nosio u derbiju, nula bodova. Tu polusezonu Serbecic bio odlican, izabran za najboljeg igraca lige, jesen 20/21 uzasan, jedva ga se kutarisali. Milicevic tu polusezonu razvalio, haj nije se nesto aman pokvario na proljece al je bio slabiji. U finalu kupa mu Borcevi ofanzivci bjezali ko Mbappe i Neymar. Ne znam kako niko nema konstantu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑15 nov 2021, 14:25bio je solidan na pocetku ali u zadnje vrijeme katastrofa
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nije bilo love odmah su svi propali
Plodovi kratkog rada Ciofija se vide na rezultatima kadeta i pionira zamisli da je radio par godina.
-
- Kontakt:
Mujakic i Milicevic 2 najbolja stopera u zadnji 10-15 godina.Ja dugo vremena nisam gledao u nasem dresu bolje stopere koji su od prvog do zadnjeg dana boravka u klubu prakticno bez greske odigrali.
Lazic je bio fantastican u onoj sezoni kad se dupla osvojila.Uz Mujakica cinio najbolji stoperski duo mozda i u historiji lige.Sezona poslije te pokvario se.Ovo sad od kad se vratio ja sam stvarno zadovoljan.Uzeti u obzir da je tek u 12.kolu cini mi se prvi put zaigrao...Valjda ce biti jos bolji poslije priprema i svega sto slijedi na zimu.
Serbecic u onoj 19/20 sezoni kad je stigao bio odlican ali onaj prvi dio prosle sezone skroz los...Ali bez obzira na sve opet jako kvalitetan stoper.Volio bi da se vrati na zimu.
Lazic je bio fantastican u onoj sezoni kad se dupla osvojila.Uz Mujakica cinio najbolji stoperski duo mozda i u historiji lige.Sezona poslije te pokvario se.Ovo sad od kad se vratio ja sam stvarno zadovoljan.Uzeti u obzir da je tek u 12.kolu cini mi se prvi put zaigrao...Valjda ce biti jos bolji poslije priprema i svega sto slijedi na zimu.
Serbecic u onoj 19/20 sezoni kad je stigao bio odlican ali onaj prvi dio prosle sezone skroz los...Ali bez obzira na sve opet jako kvalitetan stoper.Volio bi da se vrati na zimu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cilj akademije GODISNJE mora bit realan; a to je max jedan igrac u prvih 11 jedan na klupi i dva na posudbi velez sloboda i da igraju bar 50% minuta.
Ja bi bio zadovoljan sa ovim, jer sve PREKO ovoga nije dobro, jer ako bi imali vise igraca posebno u nasim juniorima to bi znacilo da nam je ekipa veoma losa i znak za borbu za 3-4 mjesto tacnije receno birba za INTERTOTO KUP..
Takodje u BISNI I HERCEGOVINI nepostoji kvalitet (nin stop se govori da smo mi nacija drzava takentivana a u 30 godina izbacili jednog igraca da valja i to na srecu)
Da sad dodju ljudi iz Ajaxsa i da imaju neigranicen budzet i da mogu samo po bosni skautirat djecu i po americkoj dijaspori nebi mogli napravit 3 igraca da upadnu u prvi 11 u ekipi koha ce bit prvak.. govorim da to rade 4 godine uzastopno moze se desi jedna generacija max dvije zaredom al ond 3 godine ces ima generaciju koja ce mozda jednog ili ni jednog izbacit
Serbedjica dovest umjesto dupovca
Za pare koje dajemo krstu ahmetu cmilji mozemo dovest spica boljeg od benka, znam da bi morali izvalit velku lovu na pocetku da odplatimo raskid ugivora ovoj troici prem imam isjecaj da bi krste i ahmet pristali na neku sicu i da nebi trazili neku maksimalnu paru kod cmilje druga situacija..bolje dat 200 k km odjednom (mislim da bi to moglo pokrit raskid sve troici) a oslobodit 25 k km budzet mjesecno i gdje ces za te pare imat igraca koji ce orat teren
Ja bi bio zadovoljan sa ovim, jer sve PREKO ovoga nije dobro, jer ako bi imali vise igraca posebno u nasim juniorima to bi znacilo da nam je ekipa veoma losa i znak za borbu za 3-4 mjesto tacnije receno birba za INTERTOTO KUP..
Takodje u BISNI I HERCEGOVINI nepostoji kvalitet (nin stop se govori da smo mi nacija drzava takentivana a u 30 godina izbacili jednog igraca da valja i to na srecu)
Da sad dodju ljudi iz Ajaxsa i da imaju neigranicen budzet i da mogu samo po bosni skautirat djecu i po americkoj dijaspori nebi mogli napravit 3 igraca da upadnu u prvi 11 u ekipi koha ce bit prvak.. govorim da to rade 4 godine uzastopno moze se desi jedna generacija max dvije zaredom al ond 3 godine ces ima generaciju koja ce mozda jednog ili ni jednog izbacit
Serbedjica dovest umjesto dupovca
Za pare koje dajemo krstu ahmetu cmilji mozemo dovest spica boljeg od benka, znam da bi morali izvalit velku lovu na pocetku da odplatimo raskid ugivora ovoj troici prem imam isjecaj da bi krste i ahmet pristali na neku sicu i da nebi trazili neku maksimalnu paru kod cmilje druga situacija..bolje dat 200 k km odjednom (mislim da bi to moglo pokrit raskid sve troici) a oslobodit 25 k km budzet mjesecno i gdje ces za te pare imat igraca koji ce orat teren
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
satnica protiv Slobode? je li se fakat igra u 3 sata, bilo bi preglupo da jeste.
Odkad nismo čuli ”Oni” tačno čovjek zaboravi u takvim smo stanjima dok je ova Rep.pauza
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jeste od 15h, potvrdili i Savez i MojaTV. Tuz-Zri je u 5.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑15 nov 2021, 19:12satnica protiv Slobode? je li se fakat igra u 3 sata, bilo bi preglupo da jeste.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, r3m1, roccosiffredi, Tatamata1946 i 101 gost.