Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Wanderson
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Wanderson » 14 nov 2021, 23:16

bhfanatic14 je napisao/la:
14 nov 2021, 22:59
Neka neka ima boga. Vidis kako ih kaznjava i pravi budalama jer su glupi i zaostali. Neka im brani amater na golu kojeg su postavili crnim igrama iza ledja, a vamo pljuju najboljeg golmana kojeg smo imali koji dodje branit srcem i kvalitetom i ponasa se profesionalno koji zeli uspjeh. Neka gledaju alkose dzeku i pjanica pa neka im skandiraju onda imena na stadionu :rol: neka imaju najboljeg selektora bugarsku tutu kojem igraci rade sta hoce, cugaju prije bitnih utakmica a tuta sve to dopusta. Kazu razumije igrace, nesta novo unio u ekipu haha. Zamisli kuci te dobije raspala finska sa igracem manje i nikom nista sve se prihvata kao dobar dan. Nigdje negativnog teksta i kamenja Po amaterima, ovo samo ima u ovoj kupus drzavi, sve placena stoka nigdje Sporta i profesionalizma. Cestitke jos jednom majstorima fudbala i profesionalcima pukkiju, kamari i drustvu.
BiH nema novinarsku scenu, to ti je skupina krezubih zidara i tesara kojoj je internet omogucio da se bavi novinarstvom, igrom slucaja su se neki probili pa sad gledaju da zarade koji dinar na bilo koji nacin.

Cjelokupan fudbal u BiH je leglo amaterizma i kriminalaca.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 nov 2021, 23:18

Beduin je napisao/la:
14 nov 2021, 23:02

Normala, sta ce Vlahovic/Mitrovic/Tadic/Jovic naspram ovakvog potencijala Dzeko/Prevljak/Demirovic/Kodro :urnebes:

Istina, vezni red kao i sama odbrana Srbije nisu nista posebno, ali su i dalje bolji od nas, a napadacki potencijal komsija je vrhunski. Mi smo kiturina u svakom smislu, a kao takvima jedino nam jos i ostaje da probamo na motivaciju i zajednistvo.
Najjace je kad se krenemo porediti sa Hrvatima i Srbima :urnebes: Par levela smo ispod njih trenutno po kvalitetu ali opet se uspije ispisati 10 stranica oko poređenja.
Ali ipak imamo kvalitet da izvučeš remi protiv Finske na 0:1 uz igrača više na punom Bilinom.

Petev je odličan bio dosad, ali sve je usrao sa stavljanjem Civica na stopera iako se trio Šveđani i Sanicanin pokazao kao prepun potencijala i kvaliteta. Pored toga eksperimentisao je sa Krunicem koji se očito nije snašao u ulozi ispred veznog reda a iza napadača.
Ono sto mi isto para oči je da smo na spisku imali samo 2 lijeva beka i 0 krila (krila opravdano jer ne igramo sa njima) i oba su startala. Eto Kolasinac se povrijedi i sve ti pada u vodu, nemas ga s kim zamijeniti na njegovoj poziciji. Ako nemamo nekog iole solidnoj u Europi (ne znam gdje je onaj Nastic sad, sasvim je ok igrao kod Mese) onda zovi nekog iz naše lige, ali moraš imati lijevog beka na klupi.

Sve u svemu za sam da Petev ostane iako utakmicom protiv Finske gubi dosta kredita skupljenog do te utakmice. Iskreno i da je izveo drugačiju postavu nisam siguran da bi izvukli remi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 nov 2021, 23:18

Sve što nam se dešava smo zaslužili!
Da imamo ekipu za SP, imamo!

Nemam volje da pišem eseje svi sve znamo, a i mi smo g.ovna.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 14 nov 2021, 23:26

Madal je napisao/la:
14 nov 2021, 23:18
Beduin je napisao/la:
14 nov 2021, 23:02

Normala, sta ce Vlahovic/Mitrovic/Tadic/Jovic naspram ovakvog potencijala Dzeko/Prevljak/Demirovic/Kodro :urnebes:

Istina, vezni red kao i sama odbrana Srbije nisu nista posebno, ali su i dalje bolji od nas, a napadacki potencijal komsija je vrhunski. Mi smo kiturina u svakom smislu, a kao takvima jedino nam jos i ostaje da probamo na motivaciju i zajednistvo.
Najjace je kad se krenemo porediti sa Hrvatima i Srbima :urnebes: Par levela smo ispod njih trenutno po kvalitetu ali opet se uspije ispisati 10 stranica oko poređenja.
Ali ipak imamo kvalitet da izvučeš remi protiv Finske na 0:1 uz igrača više na punom Bilinom.

Petev je odličan bio dosad, ali sve je usrao sa stavljanjem Civica na stopera iako se trio Šveđani i Sanicanin pokazao kao prepun potencijala i kvaliteta. Pored toga eksperimentisao je sa Krunicem koji se očito nije snašao u ulozi ispred veznog reda a iza napadača.
Ono sto mi isto para oči je da smo na spisku imali samo 2 lijeva beka i 0 krila (krila opravdano jer ne igramo sa njima) i oba su startala. Eto Kolasinac se povrijedi i sve ti pada u vodu, nemas ga s kim zamijeniti na njegovoj poziciji. Ako nemamo nekog iole solidnoj u Europi (ne znam gdje je onaj Nastic sad, sasvim je ok igrao kod Mese) onda zovi nekog iz naše lige, ali moraš imati lijevog beka na klupi.

Sve u svemu za sam da Petev ostane iako utakmicom protiv Finske gubi dosta kredita skupljenog do te utakmice. Iskreno i da je izveo drugačiju postavu nisam siguran da bi izvukli remi.
Eto mozemo se uporedit sa Makedonijom, a oni su prošle godine bili u EP i sad su se plasirali u Baraz za SP i zamisli imali su jednog Krste Velkoski u reprezentaciji.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 nov 2021, 00:04

emir79 je napisao/la:

Hoćeš reći da imamo ekipu koja je među 13 najkvalitetnijih u Europi. :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 nov 2021, 00:07

Tek kad mi na klupi budemo imali Vahida Halilhodzica, covjeka koji nece dopustit unaprijed upisana imena na spisku, onda cemo mozda bit neki faktor, i fina repka

A obzirom da se riba cisti od glave, treba i u Savezu napraviti cistku posebno tipova koji se godinama setaju s funkcije na funkciju

Tako da ovaj gospodin moze ici a i ne mora, ostat cemo jedna velika kurchina u svijetu fudbala
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 nov 2021, 00:13

killafrommanilla je napisao/la:
15 nov 2021, 00:07
Tek kad mi na klupi budemo imali Vahida Halilhodzica, covjeka koji nece dopustit unaprijed upisana imena na spisku, onda cemo mozda bit neki faktor, i fina repka

A obzirom da se riba cisti od glave, treba i u Savezu napraviti cistku posebno tipova koji se godinama setaju s funkcije na funkciju

Tako da ovaj gospodin moze ici a i ne mora, ostat cemo jedna velika kurchina u svijetu fudbala
Kad budes imao milion eura godisnje za Vahu tada ces ga i imati.

Pusti ti njegove suplje. Da mu se kao neko ne mijesa i sl.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 nov 2021, 00:14

Mokes je napisao/la:
15 nov 2021, 00:04
emir79 je napisao/la:

Hoćeš reći da imamo ekipu koja je među 13 najkvalitetnijih u Europi. :think:
Nisam rekao da smo među 13 najkvalitetnijih ekipa u Evropi, nismo je imali ni kada smo otisli u Brazil, nego da imamo igrace koji su mogli izboriti SP.
Nikada nisu najkvalitetnije ekipe uvijek izborile SP.
To je relevantna stvar i da sad ne nabrajam, milion poređenja i primjera.

Srbija igerackim kvalitetom ne moze prismrditi Portugalu, al ih yeba na njihovom terenu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 nov 2021, 00:18

TheChief je napisao/la:
15 nov 2021, 00:13

apsolutno, trazice covjek i pare i sve uslove koje i treba da dobije, al za uzvrat ces dobit ozbiljnost, ukidanje teferica pri dolasku u BiH i vjerovatno rezultate, evo covjek potjerao cetiri zvijezde Maroka i ubise ljudi 5 od 5.

kad se ne budu pare koje Savez ima rastaljivale i ulagale u beton i zgrade nego u sistematski rad i preuredjenje komplet fudbala, onda cemo moci i necemu da se nadamo.

dotad je i petev napredak jer nije u suskavcu

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 nov 2021, 00:21

15 nov 2021, 00:18
TheChief je napisao/la:
15 nov 2021, 00:13

apsolutno, trazice covjek i pare i sve uslove koje i treba da dobije, al za uzvrat ces dobit ozbiljnost, ukidanje teferica pri dolasku u BiH i vjerovatno rezultate, evo covjek potjerao cetiri zvijezde Maroka i ubise ljudi 5 od 5.

kad se ne budu pare koje Savez ima rastaljivale i ulagale u beton i zgrade nego u sistematski rad i preuredjenje komplet fudbala, onda cemo moci i necemu da se nadamo.

dotad je i petev napredak jer nije u suskavcu

dotad mozei
Ni Vahino maslo nije za ramazana. Nije bez razloga uvijek dobivao nogu gdje god je bio. I to prije prvenstva.

Isto kao da se lik namjerno zavadi sa Savezom i onda mu daju otkaz i ide odsteta. Cigan je on.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 nov 2021, 00:37

Zeznuo je sa Ćivićem umjesto Denisa i imao je veznjaka više (Cimirot) umjesto kojeg je trebao početi Demirović, to je zayebao u početnom sastavu.

Ali svi veznjaci su mu bili katastrofalni, ne znam je l' moguće da su baš sva četvorica odigrali katastrofalno istu utakmicu, da ne povjeruješ. Sa druge strane, yebiga realno reagovao je u drugom poluvremenu, sve ih je poizbacivao, ali džaba već je kasno bilo.

Izbaciti Krunića i Pjanića u 50 i nekoj minuti je hrabar potez, za mene mu je to veliki plus.

Mada, ako zna za neprofesionalizam i ovo što se piše za Pjanića (a ne bih se iznenadio), a on ga još pravda povredom, onda definitivno odmah sutra može podnijeti ostavku, jer će mu opet u nekoj važnoj tekmi sljedeće kvalifikacije isti igrači odigrati preko qurca kao u subotu.

I ne samo za Pjanića, nego generalno, džaba krečiš moj Ivajlo :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 nov 2021, 00:40

samo me jos jedno zanima: sta mu Slaven Musa moze pomoci na klupi i na koji nacin, njemu je yebeni Slaven Musa pomocnik, nadrealisti ga ne bi tu stavili :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2021, 08:42

Gospodin Sasa Ibrulj :tokralju:
slika

Kada vam je Sasa govorio polagano s euforijom pljuvali ste ga da mrzi Petrova. A on vas samo upozoravao da pricekate kraj kvalifikacija i da onda donosite sud o selektoru.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2021, 08:45

A i brat @Zukan je bio upravu. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 nov 2021, 09:05

Dobar je Zukan :kafa:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2021, 09:13

Zukanovic je napisao/la:
15 nov 2021, 09:05
Dobar je Zukan :kafa:
A prozivali te ovdje neznalicom jer si bio protiv Petrova… :kafa:

Tuta Petrov

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 15 nov 2021, 09:20

"Doktorske" kvalifikacije reprezentacije BiH: Ako ne pobijedimo Ukrajinu, bit ćemo lošiji od Luksemburga.

Podrska za Peteva :urnebes:
Nemamo kvalitet, Luksemburg ga ima!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 nov 2021, 09:34

Jel se ovaj takozvani strucnjak i najbolji selektor u historiji bozne herzegovne jos uvijek nalazi u drzavi?? Dali je bar sa taksijem se vozao i trazio kapitene po kafanama?? Sta je referenca slavena muse da kao pomocnik moze vodit najbolju selekciju jedne drzave? Trener golmana golman kojem je kruna karijere sjedenje na klupi u panthrakikosu ? U startu nemogu uzet za ozbiljno trenera kojem je pomocnik musa, trener golmana adilovic itd...znaci da nije on nista biro i postavio svoje da uradi uspjeh, nego mu drugi kroje sudbinu i njegove asistente . U prevodu covjek nema karakter i obraz i nema svoje ja. Njegove JA je na sve sto mu se serviralo pristajem samo da budem ovdje trener jer nemam gdje, uzet dobre pare sa svih strana i radit kako mi se kaze. Jadno i smijesno, pa sada gledamo kako nas finci deru u sred zenice sa igracem manje, gledamo kako nam kazahstan uzima bod u sred zenice golom u zadnjoj sekundi u golmanski ugao, ekipa koja je neki dan primila 8 golova kao u rukometu. Cirkus
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2021, 09:43

bhfanatic14 je napisao/la:
15 nov 2021, 09:34
Jel se ovaj takozvani strucnjak i najbolji selektor u historiji bozne herzegovne jos uvijek nalazi u drzavi?? Dali je bar sa taksijem se vozao i trazio kapitene po kafanama?? Sta je referenca slavena muse da kao pomocnik moze vodit najbolju selekciju jedne drzave? Trener golmana golman kojem je kruna karijere sjedenje na klupi u panthrakikosu ? U startu nemogu uzet za ozbiljno trenera kojem je pomocnik musa, trener golmana adilovic itd...znaci da nije on nista biro i postavio svoje da uradi uspjeh, nego mu drugi kroje sudbinu i njegove asistente . U prevodu covjek nema karakter i obraz i nema svoje ja. Njegove JA je na sve sto mu se serviralo pristajem samo da budem ovdje trener jer nemam gdje, uzet dobre pare sa svih strana i radit kako mi se kaze. Jadno i smijesno, pa sada gledamo kako nas finci deru u sred zenice sa igracem manje, gledamo kako nam kazahstan uzima bod u sred zenice golom u zadnjoj sekundi u golmanski ugao, ekipa koja je neki dan primila 8 golova kao u rukometu. Cirkus
Pa drug pogledaj samo koji forumasi su ga podrzavali i bice ti sve jasno. :bih:

Tuta Petrov

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 15 nov 2021, 10:04

Samo pogledajte ostale reprezentacije i ponašanje njihove klupe, to jest stručnjaka i pomoćnika, kod nas je to suprotno, Musa sjedi ko zakovan na klupu sa onim telećim pogledom, Rahimić nešto kao zabrinut, selektor nešto kao galami a igrači pušteni kao iz štale, izgubljeni u vremenu i prostoru. Mi nismo ozbiljna reprezentacija prije svega u mnogima stvarima, nema ovdje discipline, nema profesionalizma, sve nam je nešto na silu.
Ali neka imamo najboljeg selektora ikad, biće to bolje nekada. Ovaj narod nije ni zaslužio bolje, pobjeda protiv velike sile kao Kazakhstana i bod na guzove protiv Ukrajinaca je ovaj narod zaludio i pokazao da brzo mi zaboravljamo neke stvari. Reprezentacije koje imaju slabiji igrački kadar nego mi pokazuju da se mogu napraviti rezultati, ne kažem sad da su se sve te zemlje plasirale, ali imaju neku svoju igru i uvijek možeš očekivati da će dati sve od sebe da naprave taj neki rezultat a mi od hebenog selektora koji ima jednu pobjedu u kvalifikacija pravimo Fergusona, on da ima obraza poslije Ukrajine sam da ode sa klupe, prvenstveno svi znamo kako je došao na klupu i njegove lobiranje po Sarajevu, medijima i slično.

Ko ne skače mrzi Bosnu Hej Hej i Bosna je šampiJon, idemo u nove pobjede :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Gifron, Mostarska, Skojevska, Tihi i 22 gosta.