A slabo koja ekipa uspije u 20 minuta utrpat Veležu u Vrapčićima dva gola, zar ne?Komunikacija je napisao/la:3:2 velez,ovo oni kao da vaterpolo igraju.![]()
ovo velez glat dobija.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- edo_malesak
5:3...... izgleda da karic danas ima los danKnele je napisao/la:A slabo koja ekipa uspije u 20 minuta utrpat Veležu u Vrapčićima dva gola, zar ne?Komunikacija je napisao/la:3:2 velez,ovo oni kao da vaterpolo igraju.![]()
ovo velez glat dobija.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Niste bili loše mora i vama malo bit loš dan
čestitke ,treneru svaka čast čovijek legenda.
Pozz vam najpoštenije ste odradili ,mali ali jaki ste !
sretno Zvijezdi!
sretno Zvijezdi!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- RK Gradacac
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
Jarane, vjeruj da mi je extra drago zbog ovog rezultata, bojao sam se nekom demoliranju Zvijezde, ali sada je sve super. Samo da Orašje ispadne i sve je extra...loptica je napisao/la:Niste bili loše mora i vama malo bit loš dan
sretno Zvijezdi!
Hej, hej, hej DANAS SAM OKEJ, Zvijezdo učini sve da tako ostane!
Provjeri Knele da ti danas ta dvojica Nigerijaca nisu bila kod nas na tribini? Jedan mi se odazivao na Jackson, ali veze nema šta ga pitam. Nekakvi mali, nemaju 50 Kg skupa
Jackson i Samuel, moguće da su danas bili dole u Mostaru. Jeste, mali su ovako, inače ne znaju ništa bosanskog jezika. Ima im menadžer oko 40 godina, i on pomalo priča bosanski.carina je napisao/la:Provjeri Knele da ti danas ta dvojica Nigerijaca nisu bila kod nas na tribini? Jedan mi se odazivao na Jackson, ali veze nema šta ga pitam. Nekakvi mali, nemaju 50 Kg skupa
Ma neće dati Zvijezda u to sam siguran previše bi očigledno to bilo.
hehehe. e jesu onda sigurno. stajali na tribini Stari most( desna strana velike tribine ). Skakali kad je Velež dao go. Hehehe. Kad izadju sliku na rtvmo.ba, javiću ti ima li ih na slici. Ima jedan hajvan tamo, slika milion slika pa ih izbacuje na portal. A vjerovatno su mu oni bili interesantni. PozdravKnele je napisao/la:Jackson i Samuel, moguće da su danas bili dole u Mostaru. Jeste, mali su ovako, inače ne znaju ništa bosanskog jezika. Ima im menadžer oko 40 godina, i on pomalo priča bosanski.carina je napisao/la:Provjeri Knele da ti danas ta dvojica Nigerijaca nisu bila kod nas na tribini? Jedan mi se odazivao na Jackson, ali veze nema šta ga pitam. Nekakvi mali, nemaju 50 Kg skupa
Uz pomoć dragog Allaha i dobrog Zvijezdinog obraza idemo pobijedit Orašje i ostavit Velež u ligi!Rz88 je napisao/la:Ma neće dati Zvijezda u to sam siguran previše bi očigledno to bilo.
Puste li, mada smijem ruku dati da neće, Orašju ja više neću pratit njihove utakmice, takvi me više neće zanimati kao ni pola grada koje ih sada prati...Svi očekuju da oderemo Orašje i vratimo "labudove" gdje im je mjesto ,u nizem rangu!
Kako kažu vidimo se u Gradačcu na kafozi u kupu!
Forza Velež a i Zmajevi!
Tako je idemo mi mali naprijed!
A momci danas navijači su legende-MERAKLIJE ,pozz za raju koja je bila na tekmi posebno MIONICI!
Forza Velež a i Zmajevi!
Tako je idemo mi mali naprijed!
A momci danas navijači su legende-MERAKLIJE ,pozz za raju koja je bila na tekmi posebno MIONICI!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Pa dobro , neće možda Zvijezda prodati utakmicu mislim uprava, ali može neki igrač penal napraviti ili dobiti crveni karton ili sudiju kupiti, sve je tu moguće. Da vidimo kako će Velež igrai sa Modričom gore jer mislim da Hadžiđulbić otišao nesretno iz Veleža. Ma sve je moguće samo dragi Bog zna kako će ovo da završi a može li Travnik da sipadne još.
@ Knele . E ovako majstore. Ako sve bude ok, u subotu poslije tekme ja ti se javljam. Mi iz Modriće idemo negdje na feštu u Tešanj, neznam gdje, ali znam da je to dogovoreno. Negdje ću valjda naći net. Potdrav. sad moram ići stvarno
jest ti krivo sto tvoja informacija da Travnik ispada izgleda nece biti tacna.Rz88 je napisao/la:može li Travnik da sipadne još.

moze Travnik ispasti, ali ako se svasta nesto poklopi.
ipak Travnik igra u Sarajevu protiv Zelje, pa valjda im mogu bar bod pokloniti.
ma nek` samo Zvijezda pobjedi ili bar odigra nerijeseno i sve ce biti OK.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Što će mi biti krivo, pa sljedeće sezone 100% 3 boda na Piroti idu Čeliku. Kako da se poklopi, hajde malo pojasni, Travnik izgubi, Orašje dobije imaju isto bodova ko ispada
Opet kažem siguran sam da će Zvijezda da dobije da je to klub odnekle drugo dali bi Orašju ali ovako sam siguran da nema ništa od toga jedino ako budu penali i kartoni.

Opet kažem siguran sam da će Zvijezda da dobije da je to klub odnekle drugo dali bi Orašju ali ovako sam siguran da nema ništa od toga jedino ako budu penali i kartoni.
- RK Gradacac
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
ma moraju usput i Modrica i Velez odigrati nerjeseno.
a Travnik ima najlosiju gol-razliku.
a Travnik ima najlosiju gol-razliku.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
RK Gradacac je napisao/la:Zar ti mislis da se takve stvari desavaju u ozbiljnim klubovima gdje su plate redovne i gdje je sve transparentno??Rz88 je napisao/la:Pa dobro , neće možda Zvijezda prodati utakmicu mislim uprava, ali može neki igrač penal napraviti ili dobiti crveni karton ili sudiju kupiti, sve je tu moguće. Da vidimo kako će Velež igrai sa Modričom gore jer mislim da Hadžiđulbić otišao nesretno iz Veleža. Ma sve je moguće samo dragi Bog zna kako će ovo da završi a može li Travnik da sipadne još.
LOL, ovo je BiH. kakve veze ima to, ako nekome dadnu nešto pare što ne bi penal napravio, ovo je naša liga probudi se malo.
@Pasha
Sve je moguće , zar se nije ovdje po forumu pričalo da je Modriča-Velčež 1:1

- RK Gradacac
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
- edo_malesak
nisam jos propustio utakmice ovdje u gradaccu..ali ako orasju bude dato,a mislim da ipak nece,bar ratko tako kaze,mene onda nema vise..isto tako misli i pola onih koji jedva cekaju tekmu subotom
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.