Klare je napisao/la:Gomez uradio glavni dio posla, nek je i on načeo. Koliko je samo dobivenih duela imao. Igrač utakmice, definitivno.
slazem se. kakav je to igrac

covjece, stutgart je otjerao heldta samo zbog toga sto je prodao gomeza za mizernih 35 miliona ! taj igrac, brat bratu, vrijedi 60+ miliona eura.
genijalan igrac strahovitog i preciznog suta, na tehnici bi mu pozavidjeli ronaldo i mesi, a na pregledu igre i sam xavi.
taj momak uvijek daje sve od sebe, trenira za dvojicu i spreman je igrati 180 min. bez pauze.
u skoku je nenadmasan a to je dokazao i sinoc nadskocivsi odbranu aahena kao i golmana i zabivsi golcinu glavom tako silno kao neki vrhunski igrac nogom.
njemu ne predstavlja nikakav problem ako je udaljen 35+ metara od gola jer ima tako jaku i preciznu sutinu da mu zavide ronaldo, mihajlovic i karlos.
ako si mu vec dao loptu na nekih 20-ak m od gola onda nema tog branica koji bi mu je oduzeo niti golmana koji ce mu odbraniti.
njegova specijalnost su izlasci pred golmana, iz tih situacija poentira zmireci.
dakle, ja sam presretan i ponosan sto za nas voljeni klub igra takva klasa
salu na stranu, yebo sam mu mamu X puta, toliko me je iznervirao.
koji kloc. nabijem i njega i onoga ko ga je doveo u bayern.
covjece, njega je gustavo pogodio loptom u onu govedju glavushu od koje se lopta odbija u gol.
fuj, koji direk. pa svaka yebena lopta se odbila od njega, svaki duel 1:1 je izgubio, svaki put su ga nadskocili protivnici koji su bili znatno nizi.
dalje, promasio je dvije stopostotne i to kod rezultata 1:0
da ga luda haala izbaci pa da njegovo mjesto ubaci IGRACINU mulera, qrac bi imali 60 i nesto posto promasenih zicera