Skontaj sta je gore...
Na jednoj strani imas stotine ako ne i hiljade 'ljudi' koji u glas navijaju i skandiraju ime,a samim tim i velicaju osudjenog ratnog zlocinca koji je odgovoran za smrti hiljade neduzni ljudi.A sve je to snimljeno i ima video dokaz.Takodjer to ne skandiraju rijetko,a koliko vidim klub ih nije nikad javno upozorio da ne rade to...
Na drugoj strani imas,5 u vrh glave debila koji su vrijedjali igraca zbog boje koze.(Inace ,nema nikakav video niti dokaz koji to moze potvrditi).
Ne kazem ja sad da Amoah laze,ali ja sam bio tu utakmicu na istoku i nisam cuo apsolutno nikoga da ga vrijedja na osnovu toga(bar nije niko sigurno ko je bio na 20m do mene)
Ako ga fkt jest neko vrijedjao na taj nacin neka ga bude sramota i neka su nas kaznili,ali po ovoj logici mogu i nasi igraci otici bilo gdje i reci da im je neko nesto dobacivao...Pa da su po ovom kriteriju svo vrijeme kaznjavali,svi klubovi bi jos 10 godina igrali pred praznim tribinama.
Da se vratim na ovo.Oba ova (ne)djela su strasna ali ako smo mi dobili za ovo 5k KM kaznu i 2 utakmice zatvorenu tribinu koja svaku utakmicu bude najpunija onda je Borac u najmanju ruku zasluzio 20k KM kaznu i 4 utakmice pred praznim tribinama.