Ima i do one zavrsnice u Beogradu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ima i do one zavrsnice u Beogradu.
Jel to imaš dvije reprezentacijePatriceKwedi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:57Sutra 10 godina otkako smo na ovom stadionu primili sest komada
Imam 2, ne vidim problemarmando je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:00Jel to imaš dvije reprezentacijePatriceKwedi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:57Sutra 10 godina otkako smo na ovom stadionu primili sest komada
Ili hoćeš vlastitu domovinu da sprdas
Ni ja, ako je to od srca. Ako samo glumatas i raduješ se tuđoj ( u ovom slučaju nasoj) nesreći, nisi vrijedan spomenaPatriceKwedi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:02Imam 2, ne vidim problemarmando je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:00Jel to imaš dvije reprezentacijePatriceKwedi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:57Sutra 10 godina otkako smo na ovom stadionu primili sest komada
Ili hoćeš vlastitu domovinu da sprdas![]()
Ne napadaj me bezveze, ako te zanima slobodno prelistaj postove.armando je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:06Ni ja, ako je to od srca. Ako samo glumatas i raduješ se tuđoj ( u ovom slučaju nasoj) nesreći, nisi vrijedan spomena
Luzeri ko i mi, to ih je.be iako su 5 puta kvalitetniji od nas, mentalitet isti. Trebali su vodit do sad a oni će tricu na kraju primit.
Šta su trebali voditi, jesu stisli napred i dobar pressing rade ali nisu polušanse napravili, nemoj pretjerivati.
Ima veze. Ali jbga i taj pobjednički mentalitet moraš zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.