Gdje si to vidio? Nisam stekao takav utisak...
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
sretno vama sutra, teško da ćete probiti Portugalce, ali vjerujem da ćete odigrati jednu pravu i dobru utakmicu
Hvala.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
hvala na lepim zeljamajolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:38sretno vama sutra, teško da ćete probiti Portugalce, ali vjerujem da ćete odigrati jednu pravu i dobru utakmicu
jedino bitno je rezultat, igru niko nece pamtiti, nek bude potpuno ruzna, samo neka Srbija pobedi
videcemo sta ce biti, Portugal je favorit
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Hvala.jolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:38sretno vama sutra, teško da ćete probiti Portugalce, ali vjerujem da ćete odigrati jednu pravu i dobru utakmicu
Sklanjaj bre tu lopatu sa avatara, da ti zensko ogadi

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Kakvo unistavanje? Danas nema stofa. Nema kvaliteta. Losa generacija, ocajna. Nema sirinu. Ovo sto vredi sa A-reprezentacijom je: Vlahovic, Ilic, Pavlovic.
Zvonko Zivkovic je morao desnog beka traziti u nizim rangovima srpskog fudbala! Golmanska pozicija je takodje vrlo tanka i jos par pozicija, pade mi na um zadnjeg veznog itd. Na prvim okupljanjima je trecinu igraca zvao iz nizih rangova. Jer u najvisem i vani opcija - nema!
Kod tebe sve neke teorije zavere, a nisi se potrudio ni da istrazis s cime raspolazemo. Nema kvaliteta! Nema, shvatas? Tanko. Nazalost.
Krivica je u klubovima i losem radu u istim sa mladjim kategorijama. Mada opet to ide malo nabolje, ima naznaka, ali sa ovim generacijama oko 2000. godista, +/- 1-2 godine, to je rupa, slabe generacije. Ima par odlicnih pojedinaca opet, ali nije to vise kapacitet iz godista 94-97. kada smo mogli sastaviti dve vrhunske mlade reprezentacije iz rezervoara, a ne jednu.
Da mi konacno imamo jak A tim, a mladi manje-vise kakve ce rezultate postizati. Lozimo se 15 godina na uspjehe U19-U21, a A selekcija truba. Igraci kao igraci ce se i dalje proizvoditi, sve dok je Cz, Pfc, Čuke, Voše...ali najbitnije je da ima ko to posloziti kada stasaju.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑14 nov 2021, 08:35Kakvo unistavanje? Danas nema stofa. Nema kvaliteta. Losa generacija, ocajna. Nema sirinu. Ovo sto vredi sa A-reprezentacijom je: Vlahovic, Ilic, Pavlovic.
Zvonko Zivkovic je morao desnog beka traziti u nizim rangovima srpskog fudbala! Golmanska pozicija je takodje vrlo tanka i jos par pozicija, pade mi na um zadnjeg veznog itd. Na prvim okupljanjima je trecinu igraca zvao iz nizih rangova. Jer u najvisem i vani opcija - nema!
Kod tebe sve neke teorije zavere, a nisi se potrudio ni da istrazis s cime raspolazemo. Nema kvaliteta! Nema, shvatas? Tanko. Nazalost.
Krivica je u klubovima i losem radu u istim sa mladjim kategorijama. Mada opet to ide malo nabolje, ima naznaka, ali sa ovim generacijama oko 2000. godista, +/- 1-2 godine, to je rupa, slabe generacije. Ima par odlicnih pojedinaca opet, ali nije to vise kapacitet iz godista 94-97. kada smo mogli sastaviti dve vrhunske mlade reprezentacije iz rezervoara, a ne jednu.
Kao sto rece, vec sada iz ove U21 imamo 3 igraca koji su kalibar za A selekciju, cak i vise od toga, jer su momci vanserijski talenti, pogotovo Vlahović. Generaciju Zvezde 03-04 najavljuju i bolju od one 84-85...
Nisam defetista i teoreticar, ali Kristijano MORA igrati posljednje SP.
Ocekujem katastrofa sudjenje, mozda i neki rani crveni za Srbe.
Dobro je da mesar Pepe ne igra.
Ocekujem katastrofa sudjenje, mozda i neki rani crveni za Srbe.
Dobro je da mesar Pepe ne igra.
- Tristan
- Kontakt:
Pa moze igrati i ako odu u baraz.

Marconato, je li Lukic sigurno starter? Vise bih volio da igraju Maksimovic i Gudelj u tandemu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Meni se sviđa Lukić. Pruži ono što se od njega očekuje. Nije Verati, ali nije ni kikser.
Vidjećemo šta će selektor odlučiti.
I da, biće gusto biće 1:2
Vidjećemo šta će selektor odlučiti.
I da, biće gusto biće 1:2

Za Srbiju!
Ma nije, to je neka moja zelja/prognoza. Dobar mi je Lukić, kako trkacki, tako i tehnicki, gdje je sigurno jaci od Maksimovića...

Izasli sastavi. Vlahović sam u spicu, Živković desno...

Otvorio se Piksi k'o da je životna 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tako i treba

Ocekivano s jednim spicem.
Pomozi Boze!
Pomozi Boze!
Vidjet ćemo, ovo mi je baš ofanzivno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije. Ovo je defanzivnija varijanta. Srbija inace igra i sa Vlahovićem i sa Mitrrovićem gore..
Ma znam, ali govorimo o Portugalu jbg.
Doduše, koliko vidim nema vam Lazovića, pa je i morao staviti neko pravo krilo na ovog desnog bočnog.
Da li je Piksi toliko lud da mu Mitar ne igra?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.