Mabosna me ne zanima, drago mi je da su ispali i da bugarin konacno dobije nogu, al cist penalne svira makedoniji a sinoc holandiji bezvezan svira. Fakat je da ako se zoves holandija, engleska njemacka svirace tineke stvari koje nece ako se zoves bosna, makedonoja i crna gora, pa ako hoces a vidjeces i veceras srbija, ubjedjen sam da ce veceras da bude svjetska kradja protiv srbije.
Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
CPOJ
Makedonci imaju goru ekipu od nas, domace prvenstvo im je slabije nego nase a gledaj kako igraju. E ne razumijem neke stvari 

Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Pokrali su već Portugal protiv Srbije pa bi bio red da se to večeras ispravi jer da je suđenje bilo kako treba, ova utakmica večeras bi bila nebitna.qaa18 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 18:39Mabosna me ne zanima, drago mi je da su ispali i da bugarin konacno dobije nogu, al cist penalne svira makedoniji a sinoc holandiji bezvezan svira. Fakat je da ako se zoves holandija, engleska njemacka svirace tineke stvari koje nece ako se zoves bosna, makedonoja i crna gora, pa ako hoces a vidjeces i veceras srbija, ubjedjen sam da ce veceras da bude svjetska kradja protiv srbije.
41:34
Yebo li vas lopovluk europejski!!!
Zuti kartoni, penali, ofsajdi sve kontra makedonije.
Zuti kartoni, penali, ofsajdi sve kontra makedonije.
CPOJ
Gledaj stadiona u ljudi a mi se divimo b.polju
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Nas je bennet ostetio protiv spanije kad smo ih trebali dobiti al je produzio dok ne izjednace, pa nas je onaj skot skotski zakinuo protiv francuske kad je jedva doceko da svira penal i da idemo na prvenstvo, a onda ono australsko djubre u brazilu, bilo je stete na bosnu, al sta ces kad si sica i ni za sta te niko ne pita.
CPOJ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bezveze priča, pa je li Portugal svjetski pokraden u Srbiji? gol se iz Sarajeva vidio ali su poništili.qaa18 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 18:39Mabosna me ne zanima, drago mi je da su ispali i da bugarin konacno dobije nogu, al cist penalne svira makedoniji a sinoc holandiji bezvezan svira. Fakat je da ako se zoves holandija, engleska njemacka svirace tineke stvari koje nece ako se zoves bosna, makedonoja i crna gora, pa ako hoces a vidjeces i veceras srbija, ubjedjen sam da ce veceras da bude svjetska kradja protiv srbije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa nas jesu zakidali, to je tačno.qaa18 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 18:58Nas je bennet ostetio protiv spanije kad smo ih trebali dobiti al je produzio dok ne izjednace, pa nas je onaj skot skotski zakinuo protiv francuske kad je jedva doceko da svira penal i da idemo na prvenstvo, a onda ono australsko djubre u brazilu, bilo je stete na bosnu, al sta ces kad si sica i ni za sta te niko ne pita.
Ali Srbija upravo zbog sudija ima šansu večeras da ide direktno.
41:34
-
- Kontakt:
a u qrac, izjednačili Islanđani
Ccccc,vidi sad ovo, joj kako zaklase makedoniju,boze sacuvaj i fudbal.
CPOJ
još će ih na kraju uzeti islanđani
Ne budite ludi da SP prođe bez Ronalda, prosli oni Srbiju veceras ili u barazu.
Mjau !
hajde još jedna topkata u gol 

-
- Kontakt:
i evo Elif, svaka čast Makedoncima, nisu pali poslije primljenog gola
Daj,modric je crkveni miš za papeta.
Bravo eljif,bravo dijamantu.
CPOJ
Elif Elmaz dijamant

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.