Ne samo on, nego i ostatak jadova, osim možda Kolašinca...Ovu utakmicu im treba puštat i prat im pileće mozgove, možda bi vidjeli kako se bori.
Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
i hajmo sad: nema ekipe koja luđa je od nas. ajmo sokolovi svi u jedan glas, idemo idemoooo idemo do kraja!!! 

- CROtorious
- Kontakt:
Od mogucih 30 bodova osvojeno 23 uz gol razliku +17. Skupina nije bila ni toliko losa sa Slovacima i Rusima. Dominacija i to sve bez prave spice.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Istina.
Ćivića bi vjerovatno Zmajeva tajfun mrtvačka kola odvela do kraja utakmice, terminalna upala pluća do 70-te.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:13Istina.
Ćivića bi vjerovatno Zmajeva tajfun mrtvačka kola odvela do kraja utakmice, terminalna upala pluća do 70-te.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa i mi smo se borili i trcali, razlika je da mi ne znamo nit smo kvalitetni. Nas nijedan osim Dzeke ne bi bio u ovoj repci Hrvata, ni za klupe.
Ovdje je Dalic pobjedio sa taktikom, i imao je pomoci u kisi, jer je tesko razvijati kontre protivniku po onoj bari. Lahko je bilo odraditi visoki presing i ganjati loptu jer je lopta spora.
-
- Kontakt:
idemo na drugu važnu utakmicu ove večeri, Makedonci protiv Islanđana za baraž, idemo zemljo đe vječno sunce sja
sastav: Dimitrievski, Alioski, Velkovski, Musliu, Ristovski, Elmas, Bardi, Čurlinov, Kostadinov, Trajkovski, Ristovski
sastav: Dimitrievski, Alioski, Velkovski, Musliu, Ristovski, Elmas, Bardi, Čurlinov, Kostadinov, Trajkovski, Ristovski
Ne zaboravi na Zmajice protiv Makedonije u 19:00jolicnikola je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:15idemo na drugu važnu utakmicu ove večeri, Makedonci protiv Islanđana za baraž, idemo zemljo đe vječno sunce sja
A Dojkic Cvitkovic Begic i ostale cure koje igraju veceras one nista?jolicnikola je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:15idemo na drugu važnu utakmicu ove večeri, Makedonci protiv Islanđana za baraž, idemo zemljo đe vječno sunce sja
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
a i F1, pa košarkaški derbi i onda Portugal-Srbija u 15 do devet, kako ću ja sve to ispratiti?Tekashi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:17Ne zaboravi na Zmajice protiv Makedonije u 19:00jolicnikola je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:15idemo na drugu važnu utakmicu ove večeri, Makedonci protiv Islanđana za baraž, idemo zemljo đe vječno sunce sja

Što se Balkana tiče, Safet Sušić Pape pa Luka Modrić. 2 najveća koja je Balkan dao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Vamos Makedonsko, vamos Portugalsko.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- jozospricalo
- Kontakt:
Nema to veze sa srecom, samo kvalitetan rad, trud i zalaganje. Te tri stvari su nepoznanica u Bosni, pa mi je razumljivo da se ovo vama cini kao sreca
Hrvati strašni baš, da su uslovi bili bolji fasovali bi Rusi tri komada glat.
Makedonci iskoristili šansu i sad imaju sve u svojim rukama za taj baraž, nešto slično kao što smo mi imali priliku napraviti u našoj grupi.
Srbija odlične kvalifikacije, lijepo igraju, ali mislim da preko Portugala ne mogu pogotovo što vidim da su se baš baš naložili, a to sumnjam da može biti dobro.
Makedonci iskoristili šansu i sad imaju sve u svojim rukama za taj baraž, nešto slično kao što smo mi imali priliku napraviti u našoj grupi.
Srbija odlične kvalifikacije, lijepo igraju, ali mislim da preko Portugala ne mogu pogotovo što vidim da su se baš baš naložili, a to sumnjam da može biti dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma maršArvid je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:13Istina.

Ispade mi proteza ahahahaahahaha **** te Civic hahaahaha
-
Cestitke Hrvatskoj
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije ni Spanija - Svedska za bacitijolicnikola je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:20a i F1, pa košarkaški derbi i onda Portugal-Srbija u 15 do devet, kako ću ja sve to ispratiti?Tekashi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:17Ne zaboravi na Zmajice protiv Makedonije u 19:00jolicnikola je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:15idemo na drugu važnu utakmicu ove večeri, Makedonci protiv Islanđana za baraž, idemo zemljo đe vječno sunce sja
sastav: Dimitrievski, Alioski, Velkovski, Musliu, Ristovski, Elmas, Bardi, Čurlinov, Kostadinov, Trajkovski, Ristovski![]()
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Sad ću i Musu da gledam
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.