FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aldinn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aldinn » 26 jan 2011, 19:36

Džoka_TM je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:Pa kakve veze ima sto su bolji, to ne mora znaciti da neki pojedinac iz losije ekipe ne moze biti bolji od nekog pojedinca iz bolje ekipe.
Po toj logici bolje ekipe ne bi nikad dovodili pojacanja iz nekih losijih ekipa.
:roll:

Gledajući na njegove kvalitete i ufuranost ne može primirisati prvom timu ;)
Da je valjao bio bih u Puli sad !
Bio je vas najbolji junior,tako da ce biti pojacanje nasim juniorima,koji su najjaci u drzavi,tek mu je 17 godina,za prvi tim je jos rano ;)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 26 jan 2011, 19:49

Varešanović: Paragvajac stiže sutra, Smajlović nam nije potreban

Nogometaši Sarajeva već nekoliko dana aktivno rade pripremajući se za proljetni dio sezone u Premijer ligi u kojem bordo tim očekuje borba za plasman u Evropu.

Uporedo sa stručnim štabom i uprava tima sa Koševa zasukala je rukave i polako se kroji tim koji će Varešanović imati na raspolaganju u nastavku sezone.

U timu sa Koševa ni pod koju cijenu ne žele odustati od plasmana u Evropu pa čak ni od eventualnog osvajanja titule, pa su prva pojačanja počela slijetati na Koševo.

Nakon dolaska Emira Obuće i sve izglednijeg potpisa Ajdina Maksumića, Sarajevu će se sutra pridružiti paragvajski veznjak veznjak Jose Arnulfo Montiel Nunez koji je u karijeri nosio dres Udinesea i Reggine.

Nunez je još uvijek igrač Reggine i u Sarajevu bi na posudbi trebao ostati do ljeta, prošlu sezonu proveo je na posubdi u argentinskom Tigreu a prije toga u rumunskoj Politehnici. Nunez koji je rođen 19. marta 1988. godine odigrao je za reprezentaciju Paragvaja devet utakmica.

Njegov dolazak u ekipu Sarajeva za naš portal potvdio je šef stručnog štaba premijerligaša sa Koševa, Mirza Varešanović, istakavši da njegov potpis za Sarajevo još uvijek nije siguran.

- Da istina je, Paragvajac će nam se pridružiti sutra. Neću reći da će on doći na probu, jer to nije proba, samo želim vidjeti nekog igrača na kojeg bi mogao računati u nastavku sezone, jer ne želim da nam se ponovi neugodno iskustvo sa Brazilcem koji je na početku sezone došao u Sarajevo. Paragvajac ima zaista strašan CV i prema onome što smo vidjeli, moglo bi se raditi o pojačanju za Sarajevo. U narednim danima ćemo definitivno znati da li će ostati u Sarajevu, kazao je Mirza Varešanović za Sportin.ba.

Proteklih dana kao moguće pojačanje Sarajeva spominjao se i Damir Smajlović koji je prvi dio sezone nosio dres tuzlanske Slobode. No, prema Varešanovićevim riječima od dolaska Smajlovića neće biti ništa.

- Smajlović neće doći u Sarajevo, i to je zatvorena tema. Mislim da smo dolaskom Obuće popunili to mjesto u napadu i ono što mogu reći je od Smajlovićevog dolaska u Sarajevo za sada neće biti ništa.
---Skinhedi oko mene skankuju...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 jan 2011, 20:02

Priča o S. Džipu - "Bio je vas najbolji junior,tako da ce biti pojacanje nasim juniorima,koji su najjaci u drzavi,tek mu je 17 godina,za prvi tim je jos rano"
Bliži je dvadesetoj, nego sedamnaestoj. U junu će napuniti devetnaest i uzeti dvadesetu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 jan 2011, 20:14

Ovdje sam postavio pitanje o junioru FK Sarajeva Nihadu Bjelaku i o njegovoj igri, a post mi je pobrisan. Zašto?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2011, 21:34

avlami97 je napisao/la:Priča o S. Džipu - "Bio je vas najbolji junior,tako da ce biti pojacanje nasim juniorima,koji su najjaci u drzavi,tek mu je 17 godina,za prvi tim je jos rano"
Bliži je dvadesetoj, nego sedamnaestoj. U junu će napuniti devetnaest i uzeti dvadesetu.
Auh star,ali je dobro ocuvan.malo kilometara presao, a i ne trosi puno :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Colorado

Post Postao/la Colorado » 26 jan 2011, 23:01

harishp je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Priča o S. Džipu - "Bio je vas najbolji junior,tako da ce biti pojacanje nasim juniorima,koji su najjaci u drzavi,tek mu je 17 godina,za prvi tim je jos rano"
Auh star,ali je dobro ocuvan.malo kilometara presao, a i ne trosi puno :mrgreen:
aa strumfici zar vas on jos uvijek muci pa ne mozete da ga prebolite :( :( .. presao u bolji tim i to je Khaj Phice :D :lol: :twisted:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jan 2011, 23:24

Mozda bolje da su doveli ovog Smajlovica a zahvalili se nekom od postojecih,jel su nam ovi napadaci brat bratu svi na isti kalup,eventualno se Jahovic zna izvuci vani i povuci loptu,ovi ugl su oni zicerasi koji cekaju da ih lopta pogodi...Smajlovic je skroz drugi profil napadaca,i mozda bi bilo dobro da je dosao,ono u fazonu nije da je neophodan nego cisto zbog te raznovrsnosti,al dobro ono sta je tu j..ovaj Paragvajac kad sleti, otic malo na trening vidjet valjal sta lahko se to provali valjda bude od koristi:)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 jan 2011, 01:07

Zbog sira.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jan 2011, 02:13

Sutra se budim u 4 poslje podne i pravo idem na net da vidim je li dosao taj Paragvajac...:D U iscekivanju..samo da sve bude aBd dobro.bez problema...
Sa tim pargvajcem i Puricem mozemo daleko...jos kad bi purke potpiso na 2 god a paragvajac produzio posudbu na jos godinu kad mu istekne ovih 6 mj :D perfektno....:D

cao

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jan 2011, 12:36

Nije me bilo 3-4 dana kući i imam šta vidjeti..tu se pregovara sa Paragavjcem,,fino Boga mi...! :D Radi se nešto...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jan 2011, 13:46

Zagor je napisao/la:Nije me bilo 3-4 dana kući i imam šta vidjeti..tu se pregovara sa Paragavjcem,,fino Boga mi...! :D Radi se nešto...
Kakav si ti moderator, moras biti online 24h da ti nesto ne promakne.. :D :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 27 jan 2011, 13:47

Gospodin Puric : " Male su šanse da obučem dres Sarajeva, tačnije nikakve. " - kratko i jasno :)

A vi nastavite praviti formacije sa njim ;)

pozz i bujrum u Ze da bude jedan pravi derbi kakav uvijek bude ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 jan 2011, 13:48

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Nije me bilo 3-4 dana kući i imam šta vidjeti..tu se pregovara sa Paragavjcem,,fino Boga mi...! :D Radi se nešto...
Kakav si ti moderator, moras biti online 24h da ti nesto ne promakne.. :D :D :D

haha ne pregovara se vec je sve zavrseno:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 jan 2011, 13:52

Robovlasnik je napisao/la:Gospodin Puric : " Male su šanse da obučem dres Sarajeva, tačnije nikakve. " - kratko i jasno :)

A vi nastavite praviti formacije sa njim ;)

pozz i bujrum u Ze da bude jedan pravi derbi kakav uvijek bude ;)

pa dobro kopirao si ono sto se tebi svidjao ocigledno, fali ti ovaj dio ..

“Purić se rekao javiti do petka, kada bi se trebalo sve znati. Ukoliko ne nađe inostrani angažman blizu je Sarajeva. Mi smo se praktički sve dogovorili oko uslova njegovog prelaska. Stisnuli smo jedan drugome ruku i sada čekamo njegov odgovor”, ističe Hadžialagić.. :D

Sad niko nije pametan niti siguran ko govori istinu ... sacekajmo jos koji dan i sve ce se znati ;)

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 27 jan 2011, 14:03

Dobro :) Vidjet cemo .... samo ja kad god sam se kladio na ovom forumu vezano za Celik i Sarajevo bio sam upravu ;)

Ako vratite film na pocetak sezone ... kada je momak sa profil slikom od onog bivseg vam predsjednika Blekica MORAO 7 dana odsustvovati sa foruma zato sto je izgubio opkladu vezanu za datum odigravanja utakmice Sarajevo - Celik ..... kada sam isto kratko i jasno rekao da od odigravanja utakmice nece biti nista .... a cijeli ovaj forum navalio kako je Blekic ovo - ono kako se mora igrati bla - bla :D :D

Sada ti fino kazem da je moj komsija ( sprat ispod mene ) gospodin puric napravio odredjene planove :

Odlazak u Koreju - ako se proda. prodao se
Ako se ne proda ide u Antaliju da produzi ugovor sa Celikom i to je to :) Cisto sumnjam da nece produziti jer znaju svi u upravi i trener koliko je voljen igrac u Zenici ;)
A opet i ako ne produzi sumnjam da ce otici u Sarajevo ili Zelju ... prije ce u Banjalucki Borac :D

Al' eto ako ima zainteresovanih za opkladu bujrum :)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 jan 2011, 14:17

Prvo najjveca tuga u nasoj ligi kad se igrac prodaje on uopste ne zna ni gdje ide, ni u koji klub niti bilo sta vezano za to. Kao sad npr. Puric on veze s' vezom nema ni gdje ce, ni kud ce, ni gdje bi zelio ... realno.

Eto spominju mu tu Juznu Koreu 3 mjeseca pa nista, valjda bi do tada otisao makar na probu.
Al opet kazem prvo je dogovrio sa Zeljom, pa sa Celikom da ostaje do kraja sezone, pa sad je sigurno da ode vani, pa sad je tu Sarajevu prff samo oono :?

znaci jos koji dan waiting :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jan 2011, 14:24

E zato netreba izlaziti sa imenima u javnost dok posao ne bude gotov,cisto zbog ovakvih stvari koji raji handre zivce..kad posao bude gotov reci,igrac je nas i cao,ovo rekla kazala svakakve price ma pustimo se toga...

Ima tu jos nekih imena sa kojim se ne izlazi u javnost i to je cini mi se najbolje,neznamo ni ko su ni sta su ako sta bude dobro i jest,ako nebude nismo se ni nadali i to je to

Nego ovaj Paragvajac je navodno dio dogovora oko Hamzagica,uzet cemo neku lovu za Dadu i dobiti ovoga Paragvajca,to je valjda preko Dadinog menadjera zavrseno,tako da ce izgleda na kraju to biti dobra stvar dobit cemo neke pare i vjerovatno boljeg igraca od Dade...u subotu se valjda igra protiv Travnika na pomocnom stadionu pa cemo imati priliku vidjeti ovoga na djelu..i protiv Veleza valjda isto ce se igrati na pomocnom,neznam sad odakle ove tekme da se igrati ovdje jel je bila prica da ce se igrati negdje drugo al dobro ovako nam je na oku sve :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2011, 16:57

Colorado je napisao/la: aa strumfici zar vas on jos uvijek muci pa ne mozete da ga prebolite :( :( .. presao u bolji tim i to je Khaj Phice :D :lol: :twisted:
nemuci drug nista nije on jos clan sarajeva dok ne potpise a da bi potpisao pita se Zeljo al o tom potom.Da ne bude off post cuo sam da borac ganja arsenijevica a da jahovic najvjerovatnije ide...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 27 jan 2011, 17:24

Robovlasnik je napisao/la:Dobro :) Vidjet cemo .... samo ja kad god sam se kladio na ovom forumu vezano za Celik i Sarajevo bio sam upravu ;)

Ako vratite film na pocetak sezone ... kada je momak sa profil slikom od onog bivseg vam predsjednika Blekica MORAO 7 dana odsustvovati sa foruma zato sto je izgubio opkladu vezanu za datum odigravanja utakmice Sarajevo - Celik ..... kada sam isto kratko i jasno rekao da od odigravanja utakmice nece biti nista .... a cijeli ovaj forum navalio kako je Blekic ovo - ono kako se mora igrati bla - bla :D :D

Sada ti fino kazem da je moj komsija ( sprat ispod mene ) gospodin puric napravio odredjene planove :

Odlazak u Koreju - ako se proda. prodao se
Ako se ne proda ide u Antaliju da produzi ugovor sa Celikom i to je to :) Cisto sumnjam da nece produziti jer znaju svi u upravi i trener koliko je voljen igrac u Zenici ;)
A opet i ako ne produzi sumnjam da ce otici u Sarajevo ili Zelju ... prije ce u Banjalucki Borac :D

Al' eto ako ima zainteresovanih za opkladu bujrum :)
evo,ako predje u sarajevo,ti stavis grb HORDE ZLA na avatar do kraja sezone, a akoo predje u celik onda ja stavim avatar po tvojoj zelji :D
a ako ode u koreju stavimo obadvojica korejske hahaha sala...al ovo prvo dvoje nije :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 27 jan 2011, 17:26

meni je onaj jahovic kralj :mrgreen:

clanak u sportu ja mislim: pojeo sam ***** :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.