FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 27 jan 2011, 13:40

Nema razloga da se daju bilo kakva imena u javnost,vecina nagadja i lupa sa imenima,neki malobrojni znaju nesto vise...medjutim ne radi se ovde o vaznosti tih ljudi koji znaju nesto vise i da li su oni cijenjeni forumasi...sta uopste znaci biti forumas,to nije nikakva funkcija da bi neko bio cijenjen...postoje stvari i informacije koje kruze u nekom uzem krugu ljudi i one se saznaju prije ili kasnije,tj. prosire se...mnogo imena je proslo kroz svakakve forume,nesto u tome ima istine,vecina nema istine...u biti svako moze da pise sta zeli...kroz vrijeme koje prolazi,moze da se vidi cije informacije su bar priblizno tacne i tako se iskristalisu oni koji napisu nesto ozbiljnije...ako je neko procijenio da nema smisla izlaziti javno sa imenima,onda je to njegovo pravo i nema nikakve potrebe vaziti oko toga...druga stvar je sto smo mi kao navijaci nestrpljivi pa hocemo odmah sve da znamo...svaki igrac i svako ime nije zeljin igrac ni zeljino ime dok ne potpise ugovor koji je zvanican i koji tog igraca predstavlja kao zeljinog...tako da ni forum ne treba shvatati kao potpisani dokument i cinjenicu,nego kao varijantu gdje raja prica o temi o kojoj voli da pise..postoji samo jedna cinjenica,a to je da ce nam doci neki napadac jer mora da se desi nesto takvo...o kojem se napadacu radi nije toliko bitno,jer taj napadac nije nas dok ne potpise ugovor...znaci,mozda se razgovara sa tri igraca istovremeno...zato nam treba malo strpljenja i saznacemo sve kad taj neko potpise ugovor kao sto je to uradio Stanceski...Vedran Jese se spominje kao pojacanje,ali on jos nije nas igrac,da li ce ikada to postati,to je stvar dogovora izmedju ljudi koji vrse pregovore...sve ostalo nije toliko bitno...svi smo svjesni da nam treba napadac,napadac ce da dodje ako to Amar Osim bude htio i gotova prica...sve dalje informacije su irelevantne...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 jan 2011, 13:56

kako mogu pare dijeliti kad citam da jos niste dobili pare od wolfsburga?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 27 jan 2011, 13:58

federer-debil je napisao/la:ma ja 12 god momci kad sam ja iso na gostovanja po banovicima zenici 99 niste nei embrion bili samo ne gledate realno stvari. Borac je najjaci i kraj price isto i sarajevo i siroki vi o nekakvom plavom proljecu mastae dosta evropa ,ali da se pare od iste ne rastale
E bas si me nasmijao cuj 99 isao po Banovicima i Zenici ocigledno je to "vrh" tvojih gostovanja, i ti se ponosis time i to velicas, gdje si onda ti bio kad smo mi stariji isli po Beogradu, Splitu, Zagrebu, Novom Sadu itd... da ne nabrajam sva gostovanja 87, 88 itd itd... onda se za tebe moze reci da nisi bio ni u "planu" da se rodis a ne da ides po nekim gostovanjima. Eh lijepi prijeratni dani to su bila gostovanja kada se sjedne fino na voz, a voz obojen u plavo-bijelo pa se to zastave viore kroz svaki kupe, pjeva se navija, bez belaja i lomljenja vozova, pa kad voz stane na svaku stanicua mašinovođa malo malo pa pisne jer je ponosan sto vozi najbolje navijace na gostovanje u Beograd i slicno.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2011, 14:06

Stole iz Bora je napisao/la:@federer-debil pametno zbori, poslusajte ga ljudi, izadjite iz mraka, razmisljajte svojim glavama i ne vjerujte orgu, raznoraznim salabajzerima koji ovde pisu kao da nesto znaju a prava istina je da pojma nemaju!
Da ponovim jos jednom! Bezveze ulazite u raspravu sa istim kad cete iz nje izaci kao gubitnici!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 jan 2011, 14:07

federer-debil je napisao/la:ma ja 12 god momci kad sam ja iso na gostovanja po banovicima zenici 99 niste nei embrion bili samo ne gledate realno stvari. Borac je najjaci i kraj price isto i sarajevo i siroki vi o nekakvom plavom proljecu mastae dosta evropa ,ali da se pare od iste ne rastale
Dejane jesi to ti? :D :D

Pa od kako se poceo Dejan raspravljat ovdje sa nama u vezi Stanceskog skoro svaki dan se javi neko novi koji lafo poznaje stanje u Zelji i navijac je Zelje a peca informacije. Pazi ovog "Borac je najbolji i tacka" mislim koja frustracija hahahha.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2011, 14:58

Prestanite trolati i spamati, vratite se temi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 jan 2011, 15:02

Bistrik uputio sam kritiku na racun ovog debila i ti je obrisa :roll:

Borovina cita tm.org i plasira informacije o pojacanjima :shock: jakih novinara :lol:
1921-2011

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 jan 2011, 15:03

make je napisao/la: "Popović još uvijek nije otišao. Još razmišlja. Iako je posao skoro završen, on se dvoumi. Rekao mi je da mu je malo sumnjivo što mu je menadžer rekao da u Kazahstan putuje sam.

WTF??? mislim da se ovakve stvari ne iznose u javnost ili je neko jako neprofesionalan...
treba nam jos igraca iz BiH

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 jan 2011, 15:05

Esii TM87 je napisao/la:Bistrik uputio sam kritiku na racun ovog debila i ti je obrisa :roll:

Borovina cita tm.org i plasira informacije o pjacanjima :shock: jakih novinara :lol:
To je danas "istraživačko" novinarstvo. :D

Ode nam H. Bešlija. Nek mu je sa srećom. Bolje da igra negdje nego da kod nas sjedi na klupi. Možda će se opet vratiti u gradačačku Zvijezdu?!

@Fifa/uefa

To je Borovina bolan. Navikni se. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 27 jan 2011, 15:06

make je napisao/la:Odlazak Lazara Popovića u Kazahstan još uvijek je neizvjestan! Iako je na zvaničnom web sajtu Željezničara objavljena informacija da prvi napadač Plavih u petak putuje u Kazahstan kako bi dogovorio lične uslove i potpisao ugovor sa jednim tamošnjim prvoligašem, saznajemo da srbijanski internacionalac još uvijek razmišlja da li će napustiti pripreme aktuelnog prvaka u Puli.

Hoće li Željo angažovati napadača ukoliko Popović napusti Grbavicu, pitali smo Rusmira Cviku, time menadžera aktuelnog prvaka BiH?

"Popović još uvijek nije otišao. Još razmišlja. Iako je posao skoro završen, on se dvoumi. Rekao mi je da mu je malo sumnjivo što mu je menadžer rekao da u Kazahstan putuje sam. Vidjet ćemo kako će se sve odvijati", rekao nam je Cviko.

Prema saznanjima ****.ba, ukoliko Popović ipak otputuje u Kazahstan, dres Željezničara mogao bi obući Ivan Bošković, napadač Grblja. Informacija smo dobili iz Podgorice, a Cviko nam nije mogao reći ništa o pojedinostima.

Međutim, o Boškovićevim kvalitetama pohvalno se izrazio Mileta Radulović, bivši golman sarajevskog Željezničara.

"Bošković je najbolji špic crnogorske lige. Odlično igra desnom i lijevom nogom, a zabija i glavom. Ukoliko dođe u Željezničar, Plavi će napraviti odličan posao", rekao je Radulović.

Bošković trenutno nosi dres crnogorskog prvoligaša Grblja (juče bio strijelac protiv Crvene zvezde), a nastupao i za Sutjesku iz Nikšića, Budućnost iz Podgorice, francuski Angers, Vojvodinu i Borac Čačak. Za Grbalj je odigrao 61 utakmicu i postigao 39 golova.

Inače, Željezničar će sutra odigrati drugu kontrolnu utakmicu, protiv domaćina Istre, a 30. januara odmjerit će snage sa Velenjem.
Zanimljivo. Jako zanimljivo. :geek:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 jan 2011, 15:07

Hajmo sad oplesti po Lazaru sto se dvoumi.
Lazo predomisli se molim te,ostani uz nas i puni nam redenik :mrgreen:
1921-2011

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 jan 2011, 15:10

Nista od tog crnogorca

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 27 jan 2011, 15:16

Ja ipak mislim da je najbolje da Lazo ostane. Ma kakav crnogorac Lazo je 100 puta bolji i vrlo vazan za nasu igru.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jan 2011, 15:26

Lazo nemoj se ništa dvoumiti, uzmi pinku i mi ćemo :D
E taj Grbalj, to je napadač kad svaku drugu dadne go. Takve hoćemo. Da ima onu urođenu egzekuciju, da samo gleda kako će je u go sastaviti. Mojne samo nekakvih što imaju više žutih kartona nego golova u karijeri. Nisu mi bitna imena, ali ovakve dvocifrene statistike volim vidjeti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jan 2011, 15:38

make je napisao/la:Odlazak Lazara Popovića u Kazahstan još uvijek je neizvjestan! Iako je na zvaničnom web sajtu Željezničara objavljena informacija da prvi napadač Plavih u petak putuje u Kazahstan kako bi dogovorio lične uslove i potpisao ugovor sa jednim tamošnjim prvoligašem, saznajemo da srbijanski internacionalac još uvijek razmišlja da li će napustiti pripreme aktuelnog prvaka u Puli.

Hoće li Željo angažovati napadača ukoliko Popović napusti Grbavicu, pitali smo Rusmira Cviku, time menadžera aktuelnog prvaka BiH?

"Popović još uvijek nije otišao. Još razmišlja. Iako je posao skoro završen, on se dvoumi. Rekao mi je da mu je malo sumnjivo što mu je menadžer rekao da u Kazahstan putuje sam. Vidjet ćemo kako će se sve odvijati", rekao nam je Cviko.

Prema saznanjima ****.ba, ukoliko Popović ipak otputuje u Kazahstan, dres Željezničara mogao bi obući Ivan Bošković, napadač Grblja. Informacija smo dobili iz Podgorice, a Cviko nam nije mogao reći ništa o pojedinostima.

Međutim, o Boškovićevim kvalitetama pohvalno se izrazio Mileta Radulović, bivši golman sarajevskog Željezničara.

"Bošković je najbolji špic crnogorske lige. Odlično igra desnom i lijevom nogom, a zabija i glavom. Ukoliko dođe u Željezničar, Plavi će napraviti odličan posao", rekao je Radulović.

Bošković trenutno nosi dres crnogorskog prvoligaša Grblja (juče bio strijelac protiv Crvene zvezde), a nastupao i za Sutjesku iz Nikšića, Budućnost iz Podgorice, francuski Angers, Vojvodinu i Borac Čačak. Za Grbalj je odigrao 61 utakmicu i postigao 39 golova.

Inače, Željezničar će sutra odigrati drugu kontrolnu utakmicu, protiv domaćina Istre, a 30. januara odmjerit će snage sa Velenjem.

EVO STA BOROVINA PISE....

haj sad opletite :D
Ma Borovina je papak nevidjeni,nemoj njega slusati! pa on je prije 2 dana u 10 sati objavio kako reprezentacija definitivno igra na Kosevu i to pod naslovom exluzivno! pa bi u 13 h ipak napisao,BIH sa Rumunijom igra u Zenici! covjek je ludjak i primitivac i najveca sportska stetocina od svih novinara u BIH! Raja vec odavno o njemu prica samo viceve..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 jan 2011, 15:39

Ovaj Boskovic ima ugovor do 31.6 eh jedino ako ce Amar pare dat za njega mada nevjerujem on trazi slobodne igrace sigrno ce se morat prikljucit neki napadac u naredni 10-tak dana.Neki visok i jak igrac kao Lazo samo da bude malo vise ucinkoviti ;)
svoj ti pos'o !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jan 2011, 15:44

Realno ovaj Boškovic bi nam super dosao,ali covjek je pod ugovorom i od toga nema nista,nazalost! glupi Borovina nije napisao da je on pod ugovorom,nego valja bombe,Borovina ko Borovina...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 jan 2011, 15:45

Šta je org?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 jan 2011, 15:50

Dule 078 je napisao/la:Šta je org?
http://themaniacs.org/tm87/
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lakilone i 20 gostiju.