Najbolji period je bio kad je korona pocela. 90ka tek se prijavio na forum, strmkapa, Zenicani (Redbull, Convict, Avenija, Samoposteno), nas Mostaraca nekoliko (ja sa drugog accounta

Najbolji period je bio kad je korona pocela. 90ka tek se prijavio na forum, strmkapa, Zenicani (Redbull, Convict, Avenija, Samoposteno), nas Mostaraca nekoliko (ja sa drugog accounta
To je jedini razlog moje registracije poslije nastavio pisati prvenstveno zbog ove teme i jer možeš nazivati ljude pogrdnim imenima.
Cocaine
Treba biti realan pa priznati, s njim nisi mogao izaći kao pobjednik iz duela. Nema šanse.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:18Prije ono kad su lajkovi bili na forumu, strmkapa imao daleko najvise (sa Osimom) lajkova. Rahmet mu dusi
On sam protiv 20 ljudi, covjek znao naloziti svaku osobu na forumuSky9 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:20Treba biti realan pa priznati, s njim nisi mogao izaći kao pobjednik iz duela. Nema šanse.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:18Prije ono kad su lajkovi bili na forumu, strmkapa imao daleko najvise (sa Osimom) lajkova. Rahmet mu dusi![]()
Postao/la RN87 » 07 jul 2017, 11:59
RN87 je napisao/la:
Ako sutra uclanim nanu u klub, hoce li direktorica marketinga nauciti engleski?
Sta ću s nanom ljudi
Solinas je izlazio, realno !Sky9 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:20Treba biti realan pa priznati, s njim nisi mogao izaći kao pobjednik iz duela. Nema šanse.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:18Prije ono kad su lajkovi bili na forumu, strmkapa imao daleko najvise (sa Osimom) lajkova. Rahmet mu dusi![]()
Ma on se zayebava, ja sam ubijedjen u to
Solinaš i kokara je najnenadjebivija situacija od osnivanja foruma do danas, koju nikad niko neće nadmašitisamirr je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:23Solinas je izlazio, realno !Sky9 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:20Treba biti realan pa priznati, s njim nisi mogao izaći kao pobjednik iz duela. Nema šanse.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:18Prije ono kad su lajkovi bili na forumu, strmkapa imao daleko najvise (sa Osimom) lajkova. Rahmet mu dusi![]()
pa 95 onda postepeno došli do 93 i javio se convict i rece 94 cini mi seOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:27A 90ka je golem, stari mu umro 92 a on rođen 98. Svaki detalj navijačke scene zna, rođen 98 a išao na gostovanja 2005 redovno.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 11 gostiju.