Zar imaju korneri za tu utakmicuHistoricar je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:46Najveca ubleha u historiji reprezentacije.Vise me nasekiralo sto sam pao na zbroju kornera Malavi - Kamerun, nego nas poraz.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zar imaju korneri za tu utakmicuHistoricar je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:46Najveca ubleha u historiji reprezentacije.Vise me nasekiralo sto sam pao na zbroju kornera Malavi - Kamerun, nego nas poraz.
Sve stižeNa tribinama zeničkog stadiona nalazi se više od 10.000 gledatelja koji su se očito zaželjeli utakmica Zmajeva, a među prisutnim u svečanoj loži mogu se primijetiti povrijeđeni kapiten Edin Džeko, te igrači koji ne konkurišu za utakmicu Almedin Zilljkić, Ajdin Nukić i Aleksandar Jovičić.
Tu su i predsjednik saveza Vico Zeljković, potpredsjednik Irfan Durić, generalni sekretar Adi Džemidžić, te novi predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić
Svuda jemiky_hz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:41Sve stižeNa tribinama zeničkog stadiona nalazi se više od 10.000 gledatelja koji su se očito zaželjeli utakmica Zmajeva, a među prisutnim u svečanoj loži mogu se primijetiti povrijeđeni kapiten Edin Džeko, te igrači koji ne konkurišu za utakmicu Almedin Zilljkić, Ajdin Nukić i Aleksandar Jovičić.
Tu su i predsjednik saveza Vico Zeljković, potpredsjednik Irfan Durić, generalni sekretar Adi Džemidžić, te novi predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić![]()
Starija je slikaPitar6785 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:58Mirva za 38 dana vise iventova obisao nego rumeni kasum sabrina zajedno.. to su znakovi pravog kapitalistickog biznismena..
Koliko Koso ima godina jel nase djete iz nase skole il je doveden od nekud, jel iz rajvosa i mozel na mjesto pidre jer i Jadovac je sa 16 godina bio standardni prvotimac.
Il je i on ko suarez 300 golova u omladinskom u seniorskom sa 23 dobacijo do doboja
POlahko. Dijete je 2007. Ima fin potencijal al je tona rada pred njim da u kadetima ovim moze a ne nesto drugo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:39Sta igra taj Koso?Krilo?Kakva mu je statistika ove sezone?
Ma naravno to.Nisam ja ni mislio nista drugo.Pa necemo ga valjda sa 14 godina u prvi timAlfabeta je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:43POlahko. Dijete je 2007. Ima fin potencijal al je tona rada pred njim da u kadetima ovim moze a ne nesto drugo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:39Sta igra taj Koso?Krilo?Kakva mu je statistika ove sezone?
I ovakav je dobar za nas trenutacni prvi timMortemHz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:05Starija je slikaPitar6785 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:58Mirva za 38 dana vise iventova obisao nego rumeni kasum sabrina zajedno.. to su znakovi pravog kapitalistickog biznismena..
Koliko Koso ima godina jel nase djete iz nase skole il je doveden od nekud, jel iz rajvosa i mozel na mjesto pidre jer i Jadovac je sa 16 godina bio standardni prvotimac.
Il je i on ko suarez 300 golova u omladinskom u seniorskom sa 23 dobacijo do doboja![]()
![]()
Ja se divim tom covjekumiky_hz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:41Sve stižeNa tribinama zeničkog stadiona nalazi se više od 10.000 gledatelja koji su se očito zaželjeli utakmica Zmajeva, a među prisutnim u svečanoj loži mogu se primijetiti povrijeđeni kapiten Edin Džeko, te igrači koji ne konkurišu za utakmicu Almedin Zilljkić, Ajdin Nukić i Aleksandar Jovičić.
Tu su i predsjednik saveza Vico Zeljković, potpredsjednik Irfan Durić, generalni sekretar Adi Džemidžić, te novi predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić![]()
Babomiky_hz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:41Sve stižeNa tribinama zeničkog stadiona nalazi se više od 10.000 gledatelja koji su se očito zaželjeli utakmica Zmajeva, a među prisutnim u svečanoj loži mogu se primijetiti povrijeđeni kapiten Edin Džeko, te igrači koji ne konkurišu za utakmicu Almedin Zilljkić, Ajdin Nukić i Aleksandar Jovičić.
pitar6785 legenda forumaPeakyBlinders je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:27Fulio si temu.Pitar6785 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:26Posteno receno, mozda bi bilo drugacije da je sviro nama penal u 5 minuti.. takodhe do 12 minute smo bili bolje ostalo Finci pokazali veci kvalitet..
Pjanic krunic su dosli da se malo igraju, glume mesija dobiju ovacije za dodavanje petom.. kolasinac je od ovih zvjezda jedino dao 100% od sebe i to je doslo do izrazaja i crvenog kartona.
Pljevljak demirovic nisu ni do stopala dzeka, i oni su slika kakva ce nam repka bit u buducnosti.. citirajteme za 4-5 godina bicemo 90-100 reprezentacia.
Takodje petev je morao imat nizeg stopera, morao je zamjenit zenicana cim je pogrijesio 2 puta jer covjekov nije danas dan bio (po meni do danas najbolji stoper sto imamo)
Al bez kondicije zelje zalaganja i sto je najvaznije BEZKVALITETA nemas sta trazit..
Znaci Kepcija se sve pita ubuduce sto se tice sportskog dijela, od najmladjih akademaca pa do prvog tima nema nista bez njegovog odobrenja da prodje. Nece imati nikakvu zvanicnu funkciju koliko vidim ali ocito ali ce biti taj koji sve kontrolise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 nov 2021, 21:09https://sportsport.ba/fudbal/ivan-kepci ... evo/412281
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, JavierBosnia, NazorUso, riki46 i 95 gostiju.