Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
Cime se inace bavi ovaj panj kada ne igra za reprezentaciju?
Kad njega vidim u prvoj postavi i onoga Saničanina sve mi je jasno, Amateri, hebeni Adnan Mravac i Nadarević su bili Nesta i Maldini iz najboljih dana. Ko nama sve igra u reprezentaciji to je smiješno i što je najgore nadamo se nešto, kao mi unaprijed kalkulacije pravimo, upisujemo bodove.
-
- Kontakt:
Nikad necu zaboravit onu utakmicu u sj. Irskoj nikad u zivotu nisam se ismijo kao tada sta su ljudi radili snjim. Greska na gresku se redala. Najjaci su mu centarsutevi i pasovi uvjek u noge ili tijelo protivnika, nema mozak da shvati da nemoze lopta proc kroz igraca. Svaka ekipa moze trpit po jednog invalida nekako, ali u nas nije samo on nego ih ima vise nazalost.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- JohnCleese
- Kontakt:
To je sto je, ali makar nije prevara kao mali princ
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bukvalno izmisljaju pozicije za ovu menadzersku ublehu...
e sad zamisli nakon te tekme u sj. irskoj lik sebi obezbijedi mjesto standardnog reprezentativca. jedno vrijeme ga guras kao beka, kazu manji propuh od kolasinca, i kad seo pokaze da je kao rekreativac u arsenalu, klasa za ovog levata, onda ga pocnes gurati na stopera umjesto ljudi koji to igraju citav svoj zivot hahbhfanatic14 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:32Nikad necu zaboravit onu utakmicu u sj. Irskoj nikad u zivotu nisam se ismijo kao tada sta su ljudi radili snjim. Greska na gresku se redala. Najjaci su mu centarsutevi i pasovi uvjek u noge ili tijelo protivnika, nema mozak da shvati da nemoze lopta proc kroz igraca. Svaka ekipa moze trpit po jednog invalida nekako, ali u nas nije samo on nego ih ima vise nazalost.
ja ne kontam kako ovaj zivi od fudbala, covjek ne zna hodati i trcati, obratite paznju na te pokrete...pogledajte to gradjenje lopte jucer kod gola:-)
Sta je ovaj lik napravio prethodnih utakmica pogresnih dodavanja i ubacaja unese nemir svojim kriminalnim intervencijama u ekipu i opet ga Petev drzi redovno u 11 al sad mu se obilo od glavu
Ako Pjanic ne bude igrao protiv Ukraine ovaj invalid Civic ce biti kapiten reprezentacije
Ja jos ovijek osjecam nelagodu u stomaku kad se sjetim urakmice protiv laznih iraca i Civicevog brukanja

Ako dodje novi selektor, onda se nadam da nece ovaj amater nikada vise biti pozvan. On je najgori ljevi bek u historiju nase reprezentacije. Imas Kolasinca, Dedica i Nastica koji su izmislili fudbal za ovog anti fudbalera.
Ne znam zasto toliko pljuvanje po momku. Meni jucer jedan od boljih u nasoj repki.
Dedic se treba isprobati, ali momak ima 18 godina i kako ce to sve funkcionisati treba sacekati. Cuj Nastic... koji Nastic? Onaj sto ima 27 godina i igra tamo u nekom prosjecnom poljskom klubu?

Nastic je za uvijek igrao korektno u reprezentaciji, a nek ima Dedic 18 godina treba se sto prija na njega fosirati. Ja imam osjecaj da ce napravit dobru karieru.
- LutakSutko
- Kontakt:
Pidro
-
- Kontakt:
Ciji je ovaj Eldar Civic, ko ga ovoliko gura? Mogu misliti koliko para i ugleda su ulozili u njega da on jednog dana bude neki igrac i napravi neki ozbiljan transfer..Ali na srecu, on ce uvijek ostati poluigrac, od fudbala nece zaraditi neke vece pare a nikada nece od njegovih transfera vratiti to ulozeno u njega....Ali eto drzava i sistrm su nam takvi da ovakvi amateri i marionete bez trunke srama i casti mogu da nam se skijaju po zivcima..
Eldare Civicu, nisam zlopamtilo al fakat si pretjerao sa forsiranjem pa ti moram pozeliti neku ozbiljniju nesrecu da vise od..ebes iz reprezentacije jednom zauvijek.
Eldare Civicu, nisam zlopamtilo al fakat si pretjerao sa forsiranjem pa ti moram pozeliti neku ozbiljniju nesrecu da vise od..ebes iz reprezentacije jednom zauvijek.
Zadnja izmjena: Hasansas1978, dana/u 15 nov 2021, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Poslije onog građenja nakon kojeg primamo drugi gol, selektor ga je trebao odmah izvesti sa terena, poslati u tri lijepe pilke materine, dati mu savjet da se ostavi fudbala i da otvori kakvu kafanu, počne uzgajati krompir, bavi se turizmom, ali da nikako više ne oblači kopačke i da šuta loptu.
Za njega je Avdija Roberto Carlos.
Za njega je Avdija Roberto Carlos.
Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovom liku treba oduzeti državljanstvo i proglasiti ga za neprijatelja broj 1, dugo nije lošiji igrač obukao dres reprezentacije
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Buducnost reprezentacije i nas najtalentovaniji bekbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 01:27Ovom liku treba oduzeti državljanstvo i proglasiti ga za neprijatelja broj 1, dugo nije lošiji igrač obukao dres reprezentacije

Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ali najjaca je njegova reakcija ovdje, kao on ljut i namrgođen nešto se okrece i maše rukama prema saigračima

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ma civic nije fudbaler, to se valjda vidjelo u njegovoj prvoj tekmi u sj. irskoj. On u toj tekmi sebi zacementira desetogodisnju rep.karijeru:-)
nego, gledam ovaj gol i zamisljam gdje bi zavrsila ova povratna lopta da je isla pjanicu, krunicu, prevljaku, demirovicu...u golu ne bi, sigurno:-)
nego, gledam ovaj gol i zamisljam gdje bi zavrsila ova povratna lopta da je isla pjanicu, krunicu, prevljaku, demirovicu...u golu ne bi, sigurno:-)
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.