Naš fudbalski menadžer Dino Pašalić je prije par godina u intervju za Klix izjavio: "BiH je zemlja sa najviše fudbalskih legendi po kvadratnom metru, od kojih nemamo apsolutno nikakve koristi".
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
5000 KM kazne sa Sarajevo zbog rasističkog ispada i istočna tribina zatvorena za naredne dvije utakmice.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Pa od kad su menageri posli voditi klubove i imati uticaj na trenere a ne bivsi igraci i stručni ljudi mi i jesmo grohnuli.Historicar je napisao/la: ↑13 nov 2021, 15:58Naš fudbalski menadžer Dino Pašalić je prije par godina u intervju za Klix izjavio: "BiH je zemlja sa najviše fudbalskih legendi po kvadratnom metru, od kojih nemamo apsolutno nikakve koristi".
Repka nam djeluje ko FK Sarajevo u plavom. Mrtvo, nejako, bez ideje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Civic = Pidro.
Preslikano sve jbt

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Lijepo moje Sarajevo bar imas neku emociju a ovo danas jedva cekao kraj....
Steta ovih para sto se u fudbal ulazu kad je kosarka puno jeftiniji sport a mrvice ljudi dobiju u odnosu na ove.
Steta ovih para sto se u fudbal ulazu kad je kosarka puno jeftiniji sport a mrvice ljudi dobiju u odnosu na ove.
You are someone else I am still right here
Posteno receno, mozda bi bilo drugacije da je sviro nama penal u 5 minuti.. takodhe do 12 minute smo bili bolje ostalo Finci pokazali veci kvalitet..
Pjanic krunic su dosli da se malo igraju, glume mesija dobiju ovacije za dodavanje petom.. kolasinac je od ovih zvjezda jedino dao 100% od sebe i to je doslo do izrazaja i crvenog kartona.
Pljevljak demirovic nisu ni do stopala dzeka, i oni su slika kakva ce nam repka bit u buducnosti.. citirajteme za 4-5 godina bicemo 90-100 reprezentacia.
Takodje petev je morao imat nizeg stopera, morao je zamjenit zenicana cim je pogrijesio 2 puta jer covjekov nije danas dan bio (po meni do danas najbolji stoper sto imamo)
Al bez kondicije zelje zalaganja i sto je najvaznije BEZKVALITETA nemas sta trazit..
Pjanic krunic su dosli da se malo igraju, glume mesija dobiju ovacije za dodavanje petom.. kolasinac je od ovih zvjezda jedino dao 100% od sebe i to je doslo do izrazaja i crvenog kartona.
Pljevljak demirovic nisu ni do stopala dzeka, i oni su slika kakva ce nam repka bit u buducnosti.. citirajteme za 4-5 godina bicemo 90-100 reprezentacia.
Takodje petev je morao imat nizeg stopera, morao je zamjenit zenicana cim je pogrijesio 2 puta jer covjekov nije danas dan bio (po meni do danas najbolji stoper sto imamo)
Al bez kondicije zelje zalaganja i sto je najvaznije BEZKVALITETA nemas sta trazit..
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Fulio si temu.Pitar6785 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:26Posteno receno, mozda bi bilo drugacije da je sviro nama penal u 5 minuti.. takodhe do 12 minute smo bili bolje ostalo Finci pokazali veci kvalitet..
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Petev trenercina 

Velez - Sarajevo u15
1-4
Koso x3
Zahirović X1
Velez - Sarajevo u17
1-2
Duranović X1
Merdić X1
1-4
Koso x3
Zahirović X1
Velez - Sarajevo u17
1-2
Duranović X1
Merdić X1
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma samo zamijeniti cijene zapada i istoka i gotovi su problemi
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
U gostima kod drugog (Veleza) 3 bod.
sada treba vec staviti u15 nek igra u17 sezonu. 

-
- Kontakt:
Pretjerano velika kazna sta sve ima u ligi i drzavi
Protiv Slobode u subotu od 15h. Prijenos, zna se 

-
- Kontakt:
Najveca ubleha u historiji reprezentacije.Vise me nasekiralo sto sam pao na zbroju kornera Malavi - Kamerun, nego nas poraz.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel to na Telemachu, najboljem operateru regiona i sire?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:48Jel to na Telemachu, najboljem operateru regiona i sire?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ElCartel11 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:48Jel to na Telemachu, najboljem operateru regiona i sire?

Naravno, isto kao što je tu bilo utakmica unazad 10 godina

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, Bejker, boki86, bosnas_, brojjedan, fera, Ferrante071, fks74, Galantni, gh0stHZ, Hajdeee, HyperOS, HZbec, JuricaSpindl, keli, laznokrilo, Mourinhokilledbarca, MSOZ101, n0dix, Pablo11, Posejdon, riki46, rimljanin90, Seipronto, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tracy3McGrady, UltraSa46, USB, Venom i 337 gostiju.