Pa ne možeš baš i tako, mi moramo izlaziti u Evropu svake godine.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 nov 2021, 19:26Ma ako nismo spremni biti strpljivi i podnijeti nešto napredno i ako Mirviću **** mater, i treba nas ugasiti/svesti na level mahalskog kluba iz perioda Mućo-Baljak.
Ne može rezultat biti jedini cilj, rezultat po svaku cijenu, kao prošle sezone, kad smo umalo ugasili klub. Evo sam je čovjek rekao da šest miliona maraka gubimo ove godine, dakle mora klub proizvoditi pare. Nikakvi Škuletići, Sušići sega mega zvijezde. Ja bih za cilj postavio na zimu Danila Teodorovića iz banjalučkog Željezničara.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Klasični biznismen, nece nista dati ako u tome ne bude dobiti i to je jedino ispravno. Samo sto poznavajuci nas, nece dugo proći do čuvenog skandiranja "uprava napolje".
Mi smo mahalaski klub i tesko da ćemo se ikada izvući iz te kaljuge, ovaj čovjek to želi, ali...
Mi smo mahalaski klub i tesko da ćemo se ikada izvući iz te kaljuge, ovaj čovjek to želi, ali...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Ma naravno, ali trebaš naći način da izađeš u Evropu sa 4-5 miliona maraka plafon. A ne da potrošiš 11 miliona i jedva osvojiš titulu, a da ti najveći konkurenti u zbiru potroše negdje oko 12 miliona. Znači trošiš vrlo neefikasno i gazda to trpi dvije sezone i onda kaže, ma nisam budala da ovo finansiram.fks74 je napisao/la: ↑12 nov 2021, 19:47Pa ne možeš baš i tako, mi moramo izlaziti u Evropu svake godine.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 nov 2021, 19:26Ma ako nismo spremni biti strpljivi i podnijeti nešto napredno i ako Mirviću **** mater, i treba nas ugasiti/svesti na level mahalskog kluba iz perioda Mućo-Baljak.
Ne može rezultat biti jedini cilj, rezultat po svaku cijenu, kao prošle sezone, kad smo umalo ugasili klub. Evo sam je čovjek rekao da šest miliona maraka gubimo ove godine, dakle mora klub proizvoditi pare. Nikakvi Škuletići, Sušići sega mega zvijezde. Ja bih za cilj postavio na zimu Danila Teodorovića iz banjalučkog Željezničara.
- napoleon72
- Kontakt:
Ja sam ga na FMu dovodio u Sarajevo, razvije se u vrhunskog talentaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 nov 2021, 19:26Ma ako nismo spremni biti strpljivi i podnijeti nešto napredno i ako Mirviću **** mater, i treba nas ugasiti/svesti na level mahalskog kluba iz perioda Mućo-Baljak.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Jel Mirvic spominjao pojačanja i zimski prelazni rok, nisam gledao intervju.
NijeHistoricar je napisao/la: ↑12 nov 2021, 19:54Jel Mirvic spominjao pojačanja i zimski prelazni rok, nisam gledao intervju.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Ali to je jednom vizionaru najnebitnije pitanje. On razmišlja evidentno tri godine unaprijed, ne ovisi mu ništa u klubu od zime.Historicar je napisao/la: ↑12 nov 2021, 19:54Jel Mirvic spominjao pojačanja i zimski prelazni rok, nisam gledao intervju.
- f0rest1946
- Kontakt:
Cuj Mirvic rekao da je evropa ove godine bitna, titulu nije ni spomenuo.
Teraj ga odmah u tri lEpe.
Teraj ga odmah u tri lEpe.
Mario Kepcija je projekat BGM Sport agencije, koja je u vlasnistvu Borisa Zivkovica, Gorana Vlaovica i Maria Stanica. Ovaj zadnji je fiktivno izasao iz agencije, ali sve je isto samo njega nema. Pretpostavljam da ce Kepcija koji je blizak Mirvicu sada gurnuti Stanica za SD-a. Ulaskom ove agencije u klub mozete ocekivati forsiranje njihovih trener i igraca koji zasluzuju i ne zasluzuju da igraju u FK Sarajevo. Ono cega se najvise bojim je da ce najvise profitirati hrvatski kladionicarski lobi…
Postoje 2 načina za zaradu. Prvi je Europa, drugi je prodaja igrača. Jedno ne isključuje drugo, zapravo su i povezani.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 nov 2021, 19:26Ne može rezultat biti jedini cilj, rezultat po svaku cijenu, kao prošle sezone, kad smo umalo ugasili klub. Evo sam je čovjek rekao da šest miliona maraka gubimo ove godine, dakle mora klub proizvoditi pare. Nikakvi Škuletići, Sušići sega mega zvijezde.
Što se Europe tiče, dobra stvar je ovo novo takmičenje, gdje možeš uzeti sjajne novce za ulazak (2,9 miliona eura sam plasman, plus još dosta benefita). S tim što za to moraš biti prvak. Kao neprvak jako teško, skoro nemoguće.
Prodaja igrača je drugi segment. Da bi ona funkcionisala, moraš imati mlade igrače. Jer od prodaja Fanima, Tatara, Rahmanovića ne možeš uzeti neke novce. Na cijeni su mladi igrači. Tu na scenu stupa Akademija. Ona mora biti prioritet. Da se ne lažemo, do sada nije dala baš najbolje rezultate, mora to puno bolje. Da je ostvaren napredak u odnosu jeste, ali to nije dovoljno. Ako gdje treba investirati, to je Akademija.
Što se zvijezda tiče, ne treba ih dovoditi, osim ako su u pitanju mrtvi profesionalci tipa Benko ili Ahmetović. Takve je poželjno imati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ivan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mirvic je rekao da najbolji scenari fina posjeta fino igranje po evropi fina prodaja igraca i jedva budes na 0, cak i tad budes na malom minusu. On pokusava da SARAJEVO napravi kao neku vrstu platforme FB za reklamiranje neki firmi lokalni svjetski.. takodj rekao je da ce se od sad po Americi moci narucivat online dresovi rekviziti itd..
Dobra ideja koja mozda bude mogla super sezonu izvuc da posluje u malom plusu.
Takodje napomeno je da onaj iz pule skuplja ljude i za akademiju a I ZA PRVI TIM..E tu cemo vidjet koliko dobro je birao, jer tu su pare..
Al zabrinjava to da je tip rekao samo da poznaje Mirvica da nema nista od pozicije sd vec da ce to bit jaransko savjetovanje odnosno pomozi ti meni ja tebi kad mogu, kad sad Mirvic kaze da je zaposlen..
Takodje je rekao da je dosta ljudi zaposleno koji pojma nemaju o poslu za koji dobivaju platu.
Mislio tip bit sedmicu osta vec 45 dana i najvjerovatnije ce ostat jos 45 min..
Mirvicu treba sudit kad zaokruzi dovede ljude u upravu i sd.. jer ako te ljude pogodi sa idejama koje ponudio mogli bi bit Dinamo..
Moj prijedlog, Mirva brate ponasaj se ko mamic ne **** tribine ne 5% vec radi ono sto je za klub naj bolje..
Takodje njegovom strategijom cinimi se necemo moci do titule 3-4 godine, ak kad se ukrkamo u 6 brzinu svaku godinu cemo gazit bolje nego dinamo
Dobra ideja koja mozda bude mogla super sezonu izvuc da posluje u malom plusu.
Takodje napomeno je da onaj iz pule skuplja ljude i za akademiju a I ZA PRVI TIM..E tu cemo vidjet koliko dobro je birao, jer tu su pare..
Al zabrinjava to da je tip rekao samo da poznaje Mirvica da nema nista od pozicije sd vec da ce to bit jaransko savjetovanje odnosno pomozi ti meni ja tebi kad mogu, kad sad Mirvic kaze da je zaposlen..
Takodje je rekao da je dosta ljudi zaposleno koji pojma nemaju o poslu za koji dobivaju platu.
Mislio tip bit sedmicu osta vec 45 dana i najvjerovatnije ce ostat jos 45 min..
Mirvicu treba sudit kad zaokruzi dovede ljude u upravu i sd.. jer ako te ljude pogodi sa idejama koje ponudio mogli bi bit Dinamo..
Moj prijedlog, Mirva brate ponasaj se ko mamic ne **** tribine ne 5% vec radi ono sto je za klub naj bolje..
Takodje njegovom strategijom cinimi se necemo moci do titule 3-4 godine, ak kad se ukrkamo u 6 brzinu svaku godinu cemo gazit bolje nego dinamo
-
- Kontakt:
Ovaj Mirvic izgleda bas blizak sa Torlakom.Valjda ga nece uhljebiti na neku važnu funkciju.
Molit Boga da ima neko da ga savjetuje u vezi trenera,igraca tj sportskog segmenta,neko uspjesan inace ce se Torlak i slicni uvalit,samo tad Torlaku nece smetat sto kao i Sabrina pojma nema sa zivotom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tjerat cemo mi Mirvica vec krajem sljedeceg prelaznog roka.
meni je ovo sve dobro i pozitivno,samo da Sablic u naredne 2 utakmice dokaze jel zna ili ne zna.Ovo do sad nista gore rezultate ne bi imao ni trener od 800 km
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, JavierBosnia, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, N3R3D, Napapijri, zagorski i 67 gostiju.