NK Zvijezda Gradačac

Fatko
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Fatko » 27 jan 2011, 10:18

skituljac je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi se Prodanovic vratijo,ali ovog puta na malo duzi perijod.Danas ga nije bilo na treningu.Uslovi za treniranje i neku provjeru igraca su losi jer se igra po snijegu,mada oni koji su losi se izdvajaju i na snijegu :D
pa neka treniraju na snijegu teze im je tako kad budu igrali po lijepom terenu igrat ce bolje heheh sve je to trening ;)
a sto se tice Prodanovica sigurno dolazi i potpisuje :D

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 27 jan 2011, 10:36

seven, nemoraš više pisati sa pet šest nikova :D i onako i ovako znamo ko si ... i boldiranje slova itd. Ti bih se trebao kandidovati za spotskog direktora, pošto nam sve informacije jedino ti donosiš iz prve ruke.
Samo ti nije uredu da pljuješ svoje saradnike iz uprave, ljude koji ti daju hljeb i koji su napravili i još uvjek prave prelijepi stadion koji će ostati generacijama pa čak i poslije mene. Istina da ima stvari koje nisu uredu u Zvijezdi, al ima i dobrih stvari. A nisam se uključivao u forum duže vrijeme zato što nemam kada sa vama da se prepirem oko nekih gluposti, jer nećete da se predstavite.

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 27 jan 2011, 11:47

jeli danas trening u pola 3
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 27 jan 2011, 17:38

Haris Beslija .... ponovo je slobodan igrac sto se tice Zelje ... mislim da bi bilo lijepo ga imati ponovo u redovima Zvijezde...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 jan 2011, 17:46

necko_gradacac je napisao/la:Haris Beslija .... ponovo je slobodan igrac sto se tice Zelje ... mislim da bi bilo lijepo ga imati ponovo u redovima Zvijezde...
da nije loš, mogao bi i kod nas na klupu ;)
Dragon Town

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 27 jan 2011, 19:59

Ilija Prodanović, stoper koji je prije godinu dana napustio Zvijezdu gdje je ostavio dobar trag, ponovo se vratio u Gradačac.

Prodanović je šest mjeseci igrao u Azerbejdžanu, a u Gradačac se vrača kao zvučno odbrambeno pojačanje. Kako je Nikola Vasiljević otišao u Kazahstan, dolazak bivšeg igrača tuzlanske Slobode na Banja Ilidžu nameće se kao idealno rješenje.

"Ilija je dobro obavljao svoj posao za vrijeme boravka u Gradačcu, pa nam je stoga veliko zadovoljstvo što možemo potvrditi javnosti kako je on naše šesto ovozimsko pojačanje. Nema dileme da će nam to biti jedno od najvećih pojačanja u ovom zimskom prelaznom roku. I sam poznaje situaciju u Zvijezdi, zna na koji način ovdje radimo, pa je stoga i odlučio vratiti se u klub", kazao je Ivica Cvitkušić, sportski direktor Zvijezde, za SportSport.ba.

"Jako sam sretan što sam ponovo dio ekipe. Proveo sam šest mjeseci u Azerbejdžanu, ali mi je bila želja ponovo se vratiti u Premijer ligu. Zvijezda je jedan od najorganizovanijih klubova za koje sam nastupao, pa se niti u jednom trenutku ne kajem što sam rekao 'da' čelnim ljudima kluba. Hvala im na ukazanom povjerenju, učinit ću sve da ljudi u Gradačcu ne strahuju za opstanak, već svoj klub gledaju u samom vrhu. Oni to zaslužuju", rekao nam je Prodanović, pridošlica Zvijezde.

Uprava Zmajeva je ranije angažovala Ristića, Đelmića, Karadžu, Hasića i Bekana.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jan 2011, 20:58

Jos jedan napadac i lijevi vezni.... mozda sam dosadan ali najbolja rjesenja na tim pozicijama bi bili od slobodnih igraca Rajovic i Muminovic.
Odlican potez sa Prodanovicem,slobodno mogu reci nasim najboljim igracem proslosezonske polusezone.Sada nam trebaju jos spic i vezni, ali Prodanovicevih kvaliteta i rejtinga i onda nema nikakve zime za opstanak.
necko_gradacac je napisao/la:Haris Beslija .... ponovo je slobodan igrac sto se tice Zelje ... mislim da bi bilo lijepo ga imati ponovo u redovima Zvijezde...
Sta ce nam Beslija, zadnji put kada je kod nas bio nije nista pokazao,da je sta valjao Amar bi ga ostavio.Uz to nikad ne znas kada ce se povrijediti,skuplje ce nas kostati smjestaj u sobi na nasoj banji nego njegove igre na terenu.U ostalom doveli smo Djelmica na njegovu poziciju koji je puno bolji igrac.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 jan 2011, 20:59

Igrac koji je koji je trenutno potpisao za NK Zvijezda iz Gradacca, igrao je u belgijskom klubu SC Kriensu-fotografije kad je igrao protiv FC Liverpoola, informacije su preuzete sa renomirane fudbalske internet sajta http://www.transfermarkt.co.uk/en/serif ... 39951.html
https://docs.google.com/leaf?id=0B5noO3 ... ist&num=50
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 27 jan 2011, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 27 jan 2011, 21:01

Bosanski zmaj je napisao/la:Jos jedan napadac i lijevi vezni.... mozda sam dosadan ali najbolja rjesenja na tim pozicijama bi bili od slobodnih igraca Rajovic i Muminovic.
Odlican potez sa Prodanovicem,slobodno mogu reci nasim najboljim igracem proslosezonske polusezone.Sada nam trebaju jos spic i vezni, ali Prodanovicevih kvaliteta i rejtinga i onda nema nikakve zime za opstanak.
Sta ce nam Beslija, zadnji put kada je kod nas bio nije nista pokazao,da je sta valjao Amar bi ga ostavio.Uz to nikad ne znas kada ce se povrijediti,skuplje ce nas kostati smjestaj u sobi na nasoj banji nego njegove igre na terenu.U ostalom doveli smo Djelmica na njegovu poziciju koji je puno bolji igrac.
Dobro zboriš.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 jan 2011, 21:39

A stvarno je lijep dan danas. Stokić i Prodanović u jednom danu potpisali za Zvijezdu :)
Možda ipak i ne ispadnemo iz PL :mrgreen:
Dragon Town

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 27 jan 2011, 22:08

Pa naš opstanak i nije bio upitan :D Ima tu dosta slabijih ekipa od Zvijezde.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 jan 2011, 22:10

Ljudi u Upravi rade prave stvari, potvrdili su to sa vraćanjem Prodanovića, a i angažovanjem Stokića, Đelmića, Karadže i Hasića (svi redom po meni kvalitetni igrači).

Mislim da je sada Joviću ostalo tek da posloži redove, jer je, kako je i tražio, dobio po igrača u svakoj liniji. Treba nastaviti ovako raditi, i ne žuriti, ne mora Zvijezda ove sezone biti u vrhu, ali zato u narednim sezonama igrati bitnu ulogu u društvu bh. premijerligaša.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jan 2011, 22:16

EXTRAAAAAAA, SVAKA CAST ZA STOKICA,ODLICAN JE IGRAC !

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 27 jan 2011, 22:29

joca stokic je odlicno pojacanje a uz iliju prodanovica i najjace ove godine

a klub je napustio i milan knezevic
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 jan 2011, 22:34

nedžad je napisao/la:joca stokic je odlicno pojacanje a uz iliju prodanovica i najjace ove godine

A bilo je za očekivati taj potez, kojeg je još prije najavljivao sam Knežević. Iskreno nije se uklopio i nije se pokazao kao pojačanje. Gdje odlazi?
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jan 2011, 22:36

STOKIC koristan igrac koji moze igrati na vise pozicija u ekipi,najbolji je iza dva spica, a moze igrati i po krilima.Kada zagusti zna biti i glavna spica na terenu.Ima odlican sut,cesto je znao postizati golove iz velike udaljenosti i sjajan skakac.Iako je visok dobro barata loptom,po meni jedan kompletan igrac.Pravi allround igrac.Sve u svemu odlican igrac,pogodili su nasi iz uprave sa ovim igracem.Danas je odlican dan,dobili smo dvojicu sjajnih igraca.Vidim u ovoj Cviletovoj izjavi da je ostavio mogucnost dovodjenja jos jednog igraca,bilo bi dobro da je to jedan klasicni spic.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 28 jan 2011, 06:59

lijepe vijesti i to udarne na jutro.... svaka cast upravi...... jedva cekam tekmu 17.tog kola protiv Zelje...... al prije toga bodove iz Travnika ;) :mrgreen:
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2011, 11:01

zmaj_Bosne je napisao/la:
nedžad je napisao/la:joca stokic je odlicno pojacanje a uz iliju prodanovica i najjace ove godine

A bilo je za očekivati taj potez, kojeg je još prije najavljivao sam Knežević. Iskreno nije se uklopio i nije se pokazao kao pojačanje. Gdje odlazi?
milan knezevic trenutno nema kluba a otiso je jer mu je uprava smanjila platu a on je sa tom odlukom nezadovoljan
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2011, 11:21

Odbrambeni fudbaler Milan Knežević i gradačačka Zvijezda sporazumno su raskinuli ugovor, a ovu vijest potvrdio nam je i sportski direktor kluba Ivica Cvitkušić.

"Sporazumno smo se razišli sa Kneževićem. Zvijezda je ozbiljan klub i neka pravila se moraju poštovati", rekao je Cvitkušić za SportSport.ba.

"Mišljenja smo da Knežević nije ispunio očekivanja, pa je razlaz najidealnija opcija za obje strane", dodao je Cvitkušić.

Treba istači i da će fudbaleri gradačačkog premijerligaša u ponedjeljak najvjerovatnije otputovati u Medulin gdje će boraviti na pripremema.
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2011, 11:25

Bosanski zmaj je napisao/la:STOKIC koristan igrac koji moze igrati na vise pozicija u ekipi,najbolji je iza dva spica, a moze igrati i po krilima.Kada zagusti zna biti i glavna spica na terenu.Ima odlican sut,cesto je znao postizati golove iz velike udaljenosti i sjajan skakac.Iako je visok dobro barata loptom,po meni jedan kompletan igrac.Pravi allround igrac.Sve u svemu odlican igrac,pogodili su nasi iz uprave sa ovim igracem.Danas je odlican dan,dobili smo dvojicu sjajnih igraca.Vidim u ovoj Cviletovoj izjavi da je ostavio mogucnost dovodjenja jos jednog igraca,bilo bi dobro da je to jedan klasicni spic.
da cvitkusic je ostavio mogucnost za dovodenjem jos jednog igraca ali mozda ce to prije biti golma nego neki igrac na nekoj drugoj poziciji jer nam je golman potreban imamo samo smajica jer se bekan vratio u bosnu iz visokog produzio ugovor
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.