FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fino prica Mirvic. Bice to okej
Djokanovic igra a Dizdarevic opet klupa 

Izlazimo u ovom mjesecu na Americko trziste.
Treba istrpiti ovog covjeka definitivno.Vidi se koliko mu je drugacija ta biznis ideja i sam nacin gledanja na sve, to je razlicit svijet u odnosu na ono sto imamo u drzavi kroz bilo koju sferu.
Treba istrpiti ovog covjeka definitivno.Vidi se koliko mu je drugacija ta biznis ideja i sam nacin gledanja na sve, to je razlicit svijet u odnosu na ono sto imamo u drzavi kroz bilo koju sferu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Moramo izboriti Evropu sada. Bar jedan dio love koju bi on trebao dati/organizovati, da se pokrije.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ono sto me hrabri, kaze Mirvić tu sam i necu otići iz kluba nakon godinu ili dvije pa da moramo opet spašavati klub. Al ovo sto su uradili Nam i Sabrina duplo je gore nego i jedna uprava dosad sto je radila. Bukvalno klub je bio pred gašenje duzni plate 8 mjeseci, pred tuzbe igraca, raspad sistema i sad ljudi se pitaju sto slabo igramo pa u junu smo bili na dnu . Hvala Mirviću, Vamos Rajvosa
- JavierBosnia
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma otvoren mi photoshop bio radim nesto, pa mi dosadno 
Zamisljam pripreme u SADu haha

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
+1bordobijeli je napisao/la: ↑12 nov 2021, 16:44Ono sto me hrabri, kaze Mirvić tu sam i necu otići iz kluba nakon godinu ili dvije pa da moramo opet spašavati klub. Al ovo sto su uradili Nam i Sabrina duplo je gore nego i jedna uprava dosad sto je radila. Bukvalno klub je bio pred gašenje duzni plate 8 mjeseci, pred tuzbe igraca, raspad sistema i sad ljudi se pitaju sto slabo igramo pa u junu smo bili na dnu . Hvala Mirviću, Vamos Rajvosa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo ti možemo oprostiti, bitno je da ne bi nešto ovako uradio..JavierBosnia je napisao/la: ↑12 nov 2021, 17:31Ma otvoren mi photoshop bio radim nesto, pa mi dosadno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kakav ba Mirvic lik ubleha ugasio nekoliko firmi, isti Ceric bla bla.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo nek se kuha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Oati SDA-Telecom bota, od sve price on nas'o da kritikuje N1 televiziju, ja bi sad sator napustio hahahah
Onn.: Jako dobra vizija i plan, i nadam se da ce istrajati u svojim zamislima. Samo da ga dobri Bosnjani ne otjeraju svojim sitno-intereanim idejama...
Onn.: Jako dobra vizija i plan, i nadam se da ce istrajati u svojim zamislima. Samo da ga dobri Bosnjani ne otjeraju svojim sitno-intereanim idejama...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A ima li mirvic osiguranje? Pitam za komsiju 

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovdje je samo pitanje koliko će navijači imati strpljenja za Mirvića. Poučeni ranijim iskustvima i samim mentalnim stanjem dobrog dijela navijača, teško. Bitno je pružiti podršku u ovom tranzicijskom periodu, jer se sad sve slaže za dalju budućnost. Ništa na silu ne može i nikakav instant uspjeh ne pomaže. Sreća pa Mirvić to zna i vidi se da je krenuo u temeljnu rekonstrukciju. Problem na ovim prostorima je što se sve hoće sad i odmah, tako da se treba strpiti s krkanskim komentarima i preuranjenim mišljenjima.
Mirviću opet skidam kapu, čovjek se zadao maksimalno. Vidi se šta znači dobar biznismen i pametan čovjek.
Mirviću opet skidam kapu, čovjek se zadao maksimalno. Vidi se šta znači dobar biznismen i pametan čovjek.

Treba odmah otjerati Mirvića, ko će čekati da bude ovo što on najavljuje. Znači u januaru nema pojačanja.
-
- Kontakt:
Ma ako nismo spremni biti strpljivi i podnijeti nešto napredno i ako Mirviću **** mater, i treba nas ugasiti/svesti na level mahalskog kluba iz perioda Mućo-Baljak.
Ne može rezultat biti jedini cilj, rezultat po svaku cijenu, kao prošle sezone, kad smo umalo ugasili klub. Evo sam je čovjek rekao da šest miliona maraka gubimo ove godine, dakle mora klub proizvoditi pare. Nikakvi Škuletići, Sušići sega mega zvijezde. Ja bih za cilj postavio na zimu Danila Teodorovića iz banjalučkog Željezničara.
Ne može rezultat biti jedini cilj, rezultat po svaku cijenu, kao prošle sezone, kad smo umalo ugasili klub. Evo sam je čovjek rekao da šest miliona maraka gubimo ove godine, dakle mora klub proizvoditi pare. Nikakvi Škuletići, Sušići sega mega zvijezde. Ja bih za cilj postavio na zimu Danila Teodorovića iz banjalučkog Željezničara.
Smrad, cuj ti njega da mi njega cekamo i da se strpimo!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, hazarder, keli, Tatamata1946 i 57 gostiju.