e sad već možemo normalno pričati:)Brnjoo je napisao/la:Ne znam stvarno da li je rekla kazala, ali ja znam sta ja tebi govorim. Uostalom, jadna je Gradina ekipa kao i Krajina tako da nasa rasprava nema smisla
Igman, Goražde, Gradina, Krajina, Omladinac, Radnik, Slaven i Krajišnik, te će se ekipe boriti do kraja za opstanak u prvoligaškom društvuBrnjoo je napisao/la:Upravo tako kraljuI ja navijam za Krajinu kao i ti za Gradinu ali mozda nije problem samo kod Uprava ili kod celnika lige. U mojim su ocima Krajinini igraci svi dobri i najbolji, jos i na gostovanju uvijek gubimo samo jednim golom razlike, ali ima tu i kvalitete.
Vec otpocetka su Gradinu i Krajinu otpisali i stavili medju cetiri ekipe koje ispadaju, a sve bi dao da ne ispadnu, samo da se idiotima dokaze da je ovo nogomet... ako ga uopste ima u ovoj ligi
Nekoliko mladih igraca ima veliku minutazu, ili cak ima vrlo bitnu ulogu u ekipi. Kapiten Renail Husic (1990.), Endi Nuhanovic (1990.), Aladin Sisic (1991.), Selvedin Nuhic (1993.).johnnyHZ je napisao/la:znam samo da krajina ima najjaceg trenera u ligi...![]()
koji je najbolji igrac trenutno kod vas, mladji ..??
ala vama ce biti pogibija u Bihacu onda haha.Brnjoo je napisao/la:Ne bih rekao da Nuhic ima veliku ulogu u klubu, ako si to tako mislio. On je igrac koji udje na 10 minuta i ponovo ga vadi sa terena
Krajinu su napustili: Bekir Rekic - presao u NK Travnik (Premier liga), zatim Asmer Masic takodjer napadac, i odlazi sigurno i Mirando Bajramovic - tri napadaca su nas napustila i sada je Nuhic jedini napadac u klubu a vrlo malo je igrao u prvoj polusezoni
Pitao je za mladje igrace, pa sam ga zato stavio. Nadam se da ce sad imati vecu minutazu, gledao sam ga jos u pionirima nekoliko puta, bio je najbolji igrac.Brnjoo je napisao/la:Ne bih rekao da Nuhic ima veliku ulogu u klubu, ako si to tako mislio. On je igrac koji udje na 10 minuta i ponovo ga vadi sa terena
Krajinu su napustili: Bekir Rekic - presao u NK Travnik (Premier liga), zatim Asmer Masic takodjer napadac, i odlazi sigurno i Mirando Bajramovic - tri napadaca su nas napustila i sada je Nuhic jedini napadac u klubu a vrlo malo je igrao u prvoj polusezoni
Bekir rekic, jel to onaj iz Otoke?Brnjoo je napisao/la:Ne bih rekao da Nuhic ima veliku ulogu u klubu, ako si to tako mislio. On je igrac koji udje na 10 minuta i ponovo ga vadi sa terena
Endi Bisni, to je tajF.G.R. HARMANI je napisao/la:Bekir rekic, jel to onaj iz Otoke?Brnjoo je napisao/la:Ne bih rekao da Nuhic ima veliku ulogu u klubu, ako si to tako mislio. On je igrac koji udje na 10 minuta i ponovo ga vadi sa terena
Pa dobro on nije toliko kljucan i grac, kao ni Mirando Bajramovic.
Asmer Masic jeste gubitak, ali vas najveci adut je onaj lik Endi, tako nekako, lud je lik. A imate i dobru odbranu. Ako njih zadrzite, dobri cete biti.
meni je samo nejasno zasto je uprava prije par sezona dala otkaz treneru koji je sad opet na klupi krajine....covjek je extra trener...bolji od poola iz premier lige...gollum je napisao/la:Nekoliko mladih igraca ima veliku minutazu, ili cak ima vrlo bitnu ulogu u ekipi. Kapiten Renail Husic (1990.), Endi Nuhanovic (1990.), Aladin Sisic (1991.), Selvedin Nuhic (1993.).johnnyHZ je napisao/la:znam samo da krajina ima najjaceg trenera u ligi...![]()
koji je najbolji igrac trenutno kod vas, mladji ..??
Ko ce znat', bilo je tu nekih zakulisnih radnji.johnnyHZ je napisao/la:meni je samo nejasno zasto je uprava prije par sezona dala otkaz treneru koji je sad opet na klupi krajine....covjek je extra trener...bolji od poola iz premier lige...i oni mu daju nogu i dovode propale srbijanske strucnjake....cujem da mu sin igra,albert...kazu daje zvjer u veznom redu?
A gdje ce Fudzi ako se moze znatiBrnjoo je napisao/la:Ne bih rekao da Nuhic ima veliku ulogu u klubu, ako si to tako mislio. On je igrac koji udje na 10 minuta i ponovo ga vadi sa terena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.