FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ono malo optimizam što sam imao ubili me komentari o njemu od strane navijača Hajduka
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Da je Mirvic glup ne bih sigurno bio milioner.Ali eto mi pametni on levat ,pa doveo nekog tek tako.
Zna se kako se na zapadu radi koliko si uspjesan
toliko ces zaraditi,u suprotnom noga ti
Sigurno da i Ivan nije potpisao ugovor da se provaljuje u najgoroj ligi Evrope.Garant ima neke garancije od Mirvica i budzet za pojacanja.
Ja sam siguran da nam idu bolji dani.
Zna se kako se na zapadu radi koliko si uspjesan
toliko ces zaraditi,u suprotnom noga ti
Sigurno da i Ivan nije potpisao ugovor da se provaljuje u najgoroj ligi Evrope.Garant ima neke garancije od Mirvica i budzet za pojacanja.
Ja sam siguran da nam idu bolji dani.
-
- Kontakt:
Jarane oni su gori od nas.Njima ama bas niko ziv ne valja.Nemoj da te zavaraju ti komentari,covjek je sa skromnim budzetom kojim je raspolagao odlicne igrace dovodio u Hajduk.
Covjeku moramo dati podrsku.Ali kao da gledam poslije prvog promasenog dovođenja bit ce vrijedjanja samo takva,iako uopste jos ne znamo koju ce lik funkciju obavljati.
Ja koliko sam shvatio,on ce biti kao SD,ali nece stalno biti tu uz ekipu vec ce vise sluziti kao neki skaut.U prijevodu preporuci nam nekog igraca na poziciji koja nam je potrebna i eventualno proba zavrsiti.Trebamo sackati neku zvanicnu objavu kluba.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 nov 2021, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Plus što Hajduk stagnira dok neki drugi klubovi imaju vlasnike i bolji sistem. Dinamo ne treba spominjati, Rijeka je već desetak godina bolji klub, Osijek vode ambiciozni Mađari koji ciljaju na prvo mjesto, čak je i Gorica postala daleko konkurentnija..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 nov 2021, 19:28Jarane oni su gori od nas.Njima ama bas niko ziv ne valja.Nemoj da te zavaraju ti komentari,covjek je sa skromnim budzetom kojim je raspolagao odlicne igrace dovodio u Hajduk.
Covjeku moramo dati podrsku.Ali kao da gledam poslije prvog promasenog dovođenja bit ce vrijedjanja samo takva...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To me i tješi nadam se da će me demantovatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 nov 2021, 19:28Jarane oni su gori od nas.Njima ama bas niko ziv ne valja.Nemoj da te zavaraju ti komentari,covjek je sa skromnim budzetom kojim je raspolagao odlicne igrace dovodio u Hajduk.
Covjeku moramo dati podrsku.Ali kao da gledam poslije prvog promasenog dovođenja bit ce vrijedjanja samo takva,iako uopste jos ne znamo koju ce covjek funkciju obavljati.
Ja koliko sam shvatio,on ce biti kao SD,ali nece stalno biti tu uz ekipu vec ce vise sluziti kao neki skaut.U prijevodu preporuci nam nekog igraca na poziciji koja nam je potrebna i eventualno proba zavrsiti.Trebamo sackati neku zvanicnu objavu kluba.

-
- Kontakt:
Dernek bio kad je Tudor otjeran iz Hajduka. Danas čovjek vodi Veronu. Oni i dalje četvrti-peti u ligi.
Ne znam šta više treba reći o načinu razmišljanja u tom klubu.
Ne znam šta više treba reći o načinu razmišljanja u tom klubu.
Bitno je da se tjera, nije bitno ko' šta, zbog čega. 

Gadi mi se ovaj mentalitet zato smo tu gdje i jesmo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hajduk propada jer slusa misljenja narkomana sa tribine, slicna situacija kao u nasem komsiluku.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako neciji navijači nisu zadovoljni trenerom/igracima/uposlenicima ne znaci, da su slabi ili da se nece bolje snaci u drugom klubu.
Imamo dosta primjera i na vlastitoj koži.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kod ajduka to ima potpuno obrnuto znacenje. Ako njihovi narkomani koji sebe nazivaju navijacima, za nekoga tvrde da ne valja, taj je sigurno dobar.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:29Ako neciji navijači nisu zadovoljni trenerom/igracima/uposlenicima ne znaci, da su slabi ili da se nece bolje snaci u drugom klubu.
Njima ne valjaju oni od kojih oni nemaju korist. Za klub ih zaboli racku. Kao nekoliko nasih sa sjevera ili neke komsije.
Ma ja ba sad ako nemaš isto mišljenje kao većina onda si pripadnik "bosanskog mentaliteta" i bitno je da nekog "tjeraš" a nisi tu riječ ni spomenuo. Čovjek nema pravo da izrazi svoje mišljenje. Vrijeme je najbolji sudija te se nadam da će Kepčija raditi najbolje što može želim mu zbog nas i zbog njega, da napravi ekstra karijeru a nama stabilan klub.
P.S. opreznost nije isto kao tjeranje.
Nisu ni ovi igrači tako daleko, kad su pravi ljudi ušli u klub.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Imfo s kafe 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja sam prije bio za Hadžibegića, međutim kada je čovjek već tu pustiti ga. Zašto odmah tisra i davati mu pogrdna imena.Foux87 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:34Ma ja ba sad ako nemaš isto mišljenje kao većina onda si pripadnik "bosanskog mentaliteta" i bitno je da nekog "tjeraš" a nisi tu riječ ni spomenuo. Čovjek nema pravo da izrazi svoje mišljenje. Vrijeme je najbolji sudija te se nadam da će Kepčija raditi najbolje što može želim mu zbog nas i zbog njega, da napravi ekstra karijeru a nama stabilan klub.
I ja sam bio za Hadžibegića ali čovjek je došao logično da mu treba dati podršku i pustiti ga da radi.fks74 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:55Ja sam prije bio za Hadžibegića, međutim kada je čovjek već tu pustiti ga. Zašto odmah tisra i davati mu pogrdna imena.Foux87 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:34Ma ja ba sad ako nemaš isto mišljenje kao većina onda si pripadnik "bosanskog mentaliteta" i bitno je da nekog "tjeraš" a nisi tu riječ ni spomenuo. Čovjek nema pravo da izrazi svoje mišljenje. Vrijeme je najbolji sudija te se nadam da će Kepčija raditi najbolje što može želim mu zbog nas i zbog njega, da napravi ekstra karijeru a nama stabilan klub.
-
- Kontakt:
Mirvicu treba vjerovati sta god da odluci,a po ovome do sad sto je uradio je odlicno,od mene ima punu podrsku jer nas je spasio od vracanja na fabricka podesavanja,igraci ce se posloziti sigurno,(pojacanja)samo jos trenera da dovede dobrog dok nije kasno,ovom nek Sabra trazi novi posao.
Novom sd ili vec staje SRETNO I BERICETNO I DA OSVOIMO U SLEDECI 10 godina 10 dupli kruna.
U kapitalizmu se zna koliko vrijedis toliko si cjenjen i placen ako si ispod crvene linije slijedi noga..
Hajduk i torcida nisu nikakvo mjerilo ni za igraca niti trenera, njima koji trener donese titulu naredni 15 godina (ni za 15 je nece osvoit) odma nek nazove fergusons ubjedjen sam da ce ga zaposlit preko noci.
Ajduk je 5 ekipa po kvalitetu u hrvadkoj to pokazuje i tabela a i uvropu kad izadju. Njima je problem sto je ekipa i uprava kvaliteta za 5 mjesto a brojnost torcide za prvo mjesto. I oni smatraju jer su naj brojni i najvise donose para od svih skupina to mora da bude i ekipa..
Nemoze ljudi jer 1 m€ sto torcida donese vise od bbb ili navijaca osjeka rijeke nije nista jer neko drugi donosi 20 m€ na neki drugi nacin (mamic prodajom italija madzar svoj kes itd, al ti ljudi su vlasnici kluba a ne ko u hajduku 30 hiljada vlasnika..
Mi smo isto ko u hajduk u malom bili zeljo je trenutno hajduk u malom. To vise nemoze jer nogomet je postao preskup svugdje
U kapitalizmu se zna koliko vrijedis toliko si cjenjen i placen ako si ispod crvene linije slijedi noga..
Hajduk i torcida nisu nikakvo mjerilo ni za igraca niti trenera, njima koji trener donese titulu naredni 15 godina (ni za 15 je nece osvoit) odma nek nazove fergusons ubjedjen sam da ce ga zaposlit preko noci.
Ajduk je 5 ekipa po kvalitetu u hrvadkoj to pokazuje i tabela a i uvropu kad izadju. Njima je problem sto je ekipa i uprava kvaliteta za 5 mjesto a brojnost torcide za prvo mjesto. I oni smatraju jer su naj brojni i najvise donose para od svih skupina to mora da bude i ekipa..
Nemoze ljudi jer 1 m€ sto torcida donese vise od bbb ili navijaca osjeka rijeke nije nista jer neko drugi donosi 20 m€ na neki drugi nacin (mamic prodajom italija madzar svoj kes itd, al ti ljudi su vlasnici kluba a ne ko u hajduku 30 hiljada vlasnika..
Mi smo isto ko u hajduk u malom bili zeljo je trenutno hajduk u malom. To vise nemoze jer nogomet je postao preskup svugdje
-
- Kontakt:
Dok je Kepčija bio sportski direktor Hajduka, imao je na raspolaganju ukupno 0 eura za pojačanja, receno mu je da može dovoditi samo igrace bez obestecenja i na posudbu, bili su teži kokuzi u to vrijeme.
Nakon odlaska Kepčije, usle su im neke vece pare u klub, tako da ovaj sadasnji im sportski direktor Mindaugas Nikolicius, ima fina sredstva na raspolaganju, recimo Krovinovica iz Benfice i Katica iz Rangersa, nije sigurno doveo za kikiriki.