FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
“Prvi produkt FK Sarajevo je na terenu. Paralelno se odvijaju razvoj i sportskog i komercijalnog dijela. Sa sportske strane zaposlili smo čovjeka koji je to radio u Evropi zadnjih 10 godina. On je Ivan Kepčija. Ivan Kepčija gradi tim svojih ljudi, što se tiče akademskih pogona i prvog tima. Volio bih naglasiti i još jednu stvar. Tu je mnogo ljudi koji znaju, ljudi koji vole Fudbalski klub Sarajevo. Nećemo gledati velike promjene, gledat ćemo nadograditi ovo što je tu i da bude mnogo bolje. To mora biti mnogo bolje.”, rekao je Ismir Mirvić za N1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa koju ce sad Kepcija imati ulogu,SD ili u akademiji nesto?Ili nesto trece?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑11 nov 2021, 15:51“Prvi produkt FK Sarajevo je na terenu. Paralelno se odvijaju razvoj i sportskog i komercijalnog dijela. Sa sportske strane zaposlili smo čovjeka koji je to radio u Evropi zadnjih 10 godina. On je Ivan Kepčija. Ivan Kepčija gradi tim svojih ljudi, što se tiče akademskih pogona i prvog tima. Volio bih naglasiti i još jednu stvar. Tu je mnogo ljudi koji znaju, ljudi koji vole Fudbalski klub Sarajevo. Nećemo gledati velike promjene, gledat ćemo nadograditi ovo što je tu i da bude mnogo bolje. To mora biti mnogo bolje.”, rekao je Ismir Mirvić za N1.

- ElCartel11
- Kontakt:
Izgleda oboje. I Akademiju i prvi tim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 nov 2021, 15:56Pa koju ce sad Kepcija imati ulogu,SD ili u akademiji nesto?Ili nesto trece?
Kepcija gradi svoj tim ljudi...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 16:13Izgleda oboje. I Akademiju i prvi tim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 nov 2021, 15:56Pa koju ce sad Kepcija imati ulogu,SD ili u akademiji nesto?Ili nesto trece?
Kepcija gradi svoj tim ljudi...![]()

Svaka cast Mirvicu

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 nov 2021, 16:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znači očekuj još Splićana u SarajevuElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 16:13Izgleda oboje. I Akademiju i prvi tim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 nov 2021, 15:56Pa koju ce sad Kepcija imati ulogu,SD ili u akademiji nesto?Ili nesto trece?

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ovo je dobar korak napred.
-
- Kontakt:
Mislim da ce ovaj Kepcija biti saradnik klubu, ima dobar uvid u trziste i odredjena poznanstva u tim menagerskim krugovima. On ce biti neko kome ce trener reci treba mi lijevo krilo a Kepcija izvuce dva tri imena iz rukava. Sumnjam da ce biti stalno s ekipom kao klasični SD. Al mislim da bi moglo biti ok rijesenje.
Čitav ekskluzivni intervju kolege Harisa Mrkonje sa Ismirom Mirvićem možete gledati sustra u emisiji Dan uživo na N1 televiziji.
Iz Pule je Kepcija,nije Splicanin.Foux87 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 16:24Znači očekuj još Splićana u SarajevuElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 16:13Izgleda oboje. I Akademiju i prvi tim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 nov 2021, 15:56Pa koju ce sad Kepcija imati ulogu,SD ili u akademiji nesto?Ili nesto trece?
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima li jos neko da nije uspio u Hajduku da ga zaposlimo 

You are someone else I am still right here
Sretno Kepcija.
Gore ne može biti svakako, funjara je dovela klub do gašenja, sada samo može biti bolje.
Gore ne može biti svakako, funjara je dovela klub do gašenja, sada samo može biti bolje.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sretno Ivane
Mislim da mozes uraditi vrlo dobar posao.

Mislim da mozes uraditi vrlo dobar posao.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma zezaj je, sretno mu i da nas uspješno vodimiky_hz je napisao/la: ↑11 nov 2021, 16:43Iz Pule je Kepcija,nije Splicanin.Foux87 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 16:24Znači očekuj još Splićana u SarajevuElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 16:13
Izgleda oboje. I Akademiju i prvi tim.
![]()
Sretno mu svakako,mislim da je dobar potez.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- JavierBosnia
- Kontakt:
Polako sa radovanjem u vezi Kepcije
Pricao sam sa prijateljem koji navija za Hajduk, kaze da je uzas, prevara, unistio klub i ne zna raditi svoj posao, kad su ga otjerali slavili.. pa budemo vidjeli
Pricao sam sa prijateljem koji navija za Hajduk, kaze da je uzas, prevara, unistio klub i ne zna raditi svoj posao, kad su ga otjerali slavili.. pa budemo vidjeli
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mirvić je izgleda bas ozbiljno ušao u posao,i sasvim suprotno od Tana i Nama koji su nekim porukama i linkovima vodili klub.
Bio sam skeptican kad je objavljeno da ce on uz Tana biti investitor.
Prvo što mi se dopalo je izmirenje svih dugova.Rastjerao sto je trebalo rastjerati , postavio svoje ljude.Uz klub je otkako je dosao iz Amerike i pofatao i skontao neke stvari.I na kraju je postavio respektivno ime za nase uslove,a sigurno da ce Ivan i imati svu slobodu ,ali i odgovornpst u tom sportskom segmentu.
Bio sam skeptican kad je objavljeno da ce on uz Tana biti investitor.
Prvo što mi se dopalo je izmirenje svih dugova.Rastjerao sto je trebalo rastjerati , postavio svoje ljude.Uz klub je otkako je dosao iz Amerike i pofatao i skontao neke stvari.I na kraju je postavio respektivno ime za nase uslove,a sigurno da ce Ivan i imati svu slobodu ,ali i odgovornpst u tom sportskom segmentu.
Klasicni hajdukovci, stalne promjene ko kod nas, za pola godine ce otjerati i ove litvance, uvijek im drugi krivi. Kepciji sretnoJavierBosnia je napisao/la: ↑11 nov 2021, 17:08Polako sa radovanjem u vezi Kepcije

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Pa vidi legendo u Hajduk da dodje Murinjo za sporstkpg direktora pored Dinama,a sad i Osijeka tesko da sta moze napraviti,ako nemas lovu da tim klubovima pariraš.Daj nek mi neki nacijac Hajduka kaze u zadnjih 10 godina kojeg SD nisu tjerali.Navijaci Hajduka jednostavno ne mogu prihvstiti cinjenicu da vise nisu ni drugi,ni treci klub u Hrvatskoj.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 nov 2021, 17:08Polako sa radovanjem u vezi Kepcije
Ovde je vec to za Ivana druga prica.Ako Mirvic i Tan iole uole ozbiljnu lovu za igracki kadar,tesko da ce nam i jedan klub u tome parirati.
Bitno je da Mirvic u istog ima povjerenje da nema talova ,menadzera ,i ja sam siguran da cemo opet imat dominaciju u ovoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.