FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otjerala ga bagra jer je kao unjeo 2 pive u karantin pred utakmicu. Izgovor.
A lik trcao i borio se vise nego svi iz ekipe. Kakva je bagra vodila klub majku im J.
A lik trcao i borio se vise nego svi iz ekipe. Kakva je bagra vodila klub majku im J.
- FKS -
Moras pratiti vise Sarajevo, a manje Usru..bordobijeli je napisao/la: ↑11 nov 2021, 11:14
Ja sam mislio da je otisao 2018 lete godine ko bi rekao da je to bilo prije 5 godina

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Normalno da je izgovor, nismo ga vise mogli placat i to je to. Odnosno, placao ga Cardiff/Tan, koji je prekinuo taj ugovor na kraju sezone 15/16, najvjerovatnije zbog fijaska u toj sezoni. Tad je i krenulo ono famozno zavrtanje pipe, doveden Ilievski itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Benki neko vratio kilometre, otisao od nas prije 5 godina, imao 36, a danas puni 39joker90 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 11:50Moras pratiti vise Sarajevo, a manje Usru..bordobijeli je napisao/la: ↑11 nov 2021, 11:14
Ja sam mislio da je otisao 2018 lete godine ko bi rekao da je to bilo prije 5 godina![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
sa 3 promila u krvi i dalje bi bio najbolji napadac lige
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Na ljeto im isticu ugovori:
Amar Beganovic (Sloboda) RB
Amar Rahmanovic AMF
Advan Kadusic RB
Darko Todorovic RB
Milos Satara CB
Azer Busuladzic DMF
Zakaric vec na zimu
Dzenan Burekovic LB
Branimir Cipetic RB
Renato Gojkovic CB
Haris Ovcina RB
Mateo Maric AMF
Jasmin Scuk DMF
Sve igraci sa nasim papirima kad bi bar neke od njih uspjeli na vrijeme pikirati bilo bi super al tesko
Amar Beganovic (Sloboda) RB
Amar Rahmanovic AMF
Advan Kadusic RB
Darko Todorovic RB
Milos Satara CB
Azer Busuladzic DMF
Zakaric vec na zimu
Dzenan Burekovic LB
Branimir Cipetic RB
Renato Gojkovic CB
Haris Ovcina RB
Mateo Maric AMF
Jasmin Scuk DMF
Sve igraci sa nasim papirima kad bi bar neke od njih uspjeli na vrijeme pikirati bilo bi super al tesko

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ne treba ti RB kad je Sabanovic tu. bolji je od sviju ovde ( za sad)
Osim Zakaric niko nama ne treba. + Rahmanovic nece u BIH nije budala da se vrati sada.
Osim Zakaric niko nama ne treba. + Rahmanovic nece u BIH nije budala da se vrati sada.
Ne znam po cemu je bolji od ostalih desnih bekova nabrojanih, a Burekovic je za pidru sigurno klasa. Mateo Maric isto odlicna desetka, ako vec Rahman nije lud da se vraca. Takodjer Satara stoper u sampionu Bjelorusije, odlican a ne previse star.
Bolji od Beganovic to je sigurno. Tororovic vise u kafani zivi taki igraci nama ne trebaju. Kadusic u mrtvoj Celji klupa. Cipetic je kiks igrac i Ovcina nista nije bolji od Sabanovica.
Burekovic nece u BiH nazad. Maric bez veze igrac bolje gurati Ramic i ostalje mlade igrace. Satara im do kraja 2022 ugovor.
Burekovic nece u BiH nazad. Maric bez veze igrac bolje gurati Ramic i ostalje mlade igrace. Satara im do kraja 2022 ugovor.
Jest brate, igra Halid ko Carvajal haha. Zivio ti meni.Zukanovic je napisao/la: ↑11 nov 2021, 14:34Bolji od Beganovic to je sigurno. Tororovic vise u kafani zivi taki igraci nama ne trebaju. Kadusic u mrtvoj Celji klupa. Cipetic je kiks igrac i Ovcina nista nije bolji od Sabanovica.

Halid izgleda da dobro igra, jer nam ostalih 9 igraca igra katastrofalno.
ma evo vidis ispade Celje raspala ekipa, a mi kao nivo iznad celja haha
Ako Mirko dobije nogu uzeo bi Beganovića samo ne znam da li bi on prihvatio da bude za rotaciju.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
A zasto ne dovesti novog RB? Zbog rotacije čisto ako ne zbog drugog. Jer ko je sad zamjena Sabanu? Oremus? Hebib?
Ima ovdje lijepih igraca. To bi se vec sad moralo poceti ganjati. Ali poznavajuci nas nista od tog.
Ima ovdje lijepih igraca. To bi se vec sad moralo poceti ganjati. Ali poznavajuci nas nista od tog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I vrlo bitno... Halid nikad Nece praviti probleme i nikad Nece glumiti budalu jer je dijete klubaZukanovic je napisao/la: ↑11 nov 2021, 14:34Bolji od Beganovic to je sigurno. Tororovic vise u kafani zivi taki igraci nama ne trebaju. Kadusic u mrtvoj Celji klupa. Cipetic je kiks igrac i Ovcina nista nije bolji od Sabanovica.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ako vec nije pisano
navodno kazna za rasizam na utakmici s Rudarom je 2 utakmice suspenzije trbine istok i 5 hiljade KM
navodno kazna za rasizam na utakmici s Rudarom je 2 utakmice suspenzije trbine istok i 5 hiljade KM
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma moras biti svjestan da nam je liga rupa obicna i da je eto i ta slovenska liga dosta uredjenija od nase. Trenutno smo mi plafon bara-bara sa Celjom ako i to, buduci da smo bara bara sa rudar prijedorom. Neosnovano kujemo nas klub u visine(ne pricam o historiji nego trenutnom realnom stanju), a konstantno pljujemo druge u fazonu kakvi oni raspali se. Halidu je sarajevo vrh karijere, ne treba zaboravit da je pored dusana hodzica poslan na posudbu u mladost dk. Izgleda sad dobro jer su ostali rinake i tacka.