Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koji sportski događaj se desio pa ih natjerao da to skandiraju?
-
- Kontakt:
Objasni nam ti , šta se treba desit da se spominje Srebrenica . Kao prvo igrala je Hrv reprezentacija niko ih nije tjerao , drugo niko ne spominje njima Vukovar Itd. Al to je ta “ zdrava sredina “ gdje dijete od 10 godina to skandira , dobro su ga obrazovali i naučili , a zamislite kakvi su oni kad su dijete napunili s tim . Fuj fuj fuj
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 10 nov 2021, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles

Mostar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nemoj tako , to je zdrava sredina Hahahaha . Ljudi bolesni napunili bi dispanzer , sve teska oboljenja .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
E **** li vam mater dosadnu više ima tri mjeseca.
-
- Kontakt:
Evo primjera “ zdrave sredine “ ovaj je blaži kakvi su ostali . Ajmo svi prijavu pa nek u svojoj poganoj sredini prosipa ispade
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Idi kretenu jedan ne može se od vas ništa normalno napisat i pročitat,i jedni i drugi iz šupljeg u prazno vec par mjeseci.
Vazda je bilo prepucavanja al od kad se vi pojavište sve ode u ****,tako da mi ga moreš lagano.
Vazda je bilo prepucavanja al od kad se vi pojavište sve ode u ****,tako da mi ga moreš lagano.
Hoce da uporede Velez i Zrinjski pa ih moramo vratit na noge. Ljudi nemaju 20 prvoligaski sezona i oni ce nekome pricatiGradKamena2 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:14Idi kretenu jedan ne može se od vas ništa normalno napisat i pročitat,i jedni i drugi iz šupljeg u prazno vec par mjeseci.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tako je Zrinjski i velež glupo je porediti.
Jasta, blamiraju se u evropi, na domacem terenu 6 od Partizana, 4 Dudelange itd...
Nemaju 20 prvoligaski sezona
Ljudi u historji nemaju dobro gostovanje ono 1-2 milja ljudi
Itd mogu nastaviti cijeli dan
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako ih je lijepo gledat dok se koprcaju od muke. Ne znaju vise sta bi pisali, a da sakriju svoj jad

- feniksptica
- Kontakt:
Ni vi nemate trofeja ko oni pa oni ne drame toliko da isprave krive Drine. Smorili ste pravoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:19Hoce da uporede Velez i Zrinjski pa ih moramo vratit na noge. Ljudi nemaju 20 prvoligaski sezona i oni ce nekome pricatiGradKamena2 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:14Idi kretenu jedan ne može se od vas ništa normalno napisat i pročitat,i jedni i drugi iz šupljeg u prazno vec par mjeseci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sve je pocelo od Herera idiota koji misli da moze biti tobe s mimovima. A jedan je Tobeti degenerik, jedan i sasvim dovoljan forumu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Kakve muke , o čemu ti ? Da nisi i ti kao drug ti Cesc o “ zdravoj sredini “ , pa kad mu pokažeš tu zdravu sredinu u pravom svijetlu izgubi se .tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:29Kako ih je lijepo gledat dok se koprcaju od muke. Ne znaju vise sta bi pisali, a da sakriju svoj jad![]()
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nemoj se nervirati, uzmi sta za smirenjeGradKamena2 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:14Idi kretenu jedan ne može se od vas ništa normalno napisat i pročitat,i jedni i drugi iz šupljeg u prazno vec par mjeseci.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Pricao sam vec ovdje, kad su prije 7 godina dvojica starijih momaka (iz Zapadnog Mostara, hrvati) dosla u Tuzlu kod zajednicke nam prijateljice pa isli na partiju tu vecer, kasnije svi dosli kod mene na after i ispostovali su nas oni sa dobrim hashom, i momci su cijelu noc prepricavali i cudili se kako su vidili kroz Tuzlu svatove sa BiH i Hrvatskom zastavom na uatima i da niko nije reagovao. Nisu mogli vjerovati da je to ovdje tako, opusteno i nebitno. Kunem se svim na svijetu da ne lazem.
Da su to mladici neki pa bih i razumio, ali momci od, tad, nekih 36-39 godina tako zatucani i neinformisani, da im takve situacije predstavljaju 8. svjetsko cudo, ma goni ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dosadili su malo, a i mi smo, ovo je veceras zadnje bilo sto cu ih podjebavat, malo sam preburne reakcije izazvotutankamon1905 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:29Kako ih je lijepo gledat dok se koprcaju od muke. Ne znaju vise sta bi pisali, a da sakriju svoj jad![]()
![]()

Ovim putem se ispricavam i forumskom puko sto je morao citat ove gnjusne natpise od strane opalaopala.
-
- Kontakt:
Brate da živiš vamo i da vidiš tek onda nebi vjerovao , zatucani i zadojeni mržnjom a 90% ih nije osjetilo rata nego sa nekog sela došli u grad . Još su ograničeni ko balkon gdje smiju gdje ne smiju otići , u glava su i dalje crte . Ma realno ljudi bolesni do Boga , treba neko da im salije stravu . Al to ljudi koji nisu odavde ne mogu da vide , al eto srećom ima primjeraka po netu pa nek se uvjere .Beduin je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:36Pricao sam vec ovdje, kad su prije 7 godina dvojica starijih momaka (iz Zapadnog Mostara, hrvati) dosla u Tuzlu kod zajednicke nam prijateljice pa isli na partiju tu vecer, kasnije svi dosli kod mene na after i ispostovali su nas oni sa dobrim hashom, i momci su cijelu noc prepricavali i cudili se kako su vidili kroz Tuzlu svatove sa BiH i Hrvatskom zastavom na uatima i da niko nije reagovao. Nisu mogli vjerovati da je to ovdje tako, opusteno i nebitno. Kunem se svim na svijetu da ne lazem.
Da su to mladici neki pa bih i razumio, ali momci od, tad, nekih 36-39 godina tako zatucani i neinformisani, da im takve situacije predstavljaju 8. svjetsko cudo, ma goni ba.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Izazvao si reakciju i pobjegao , samo smo rekli sto je istina , a tu je par ljudi dalo i dokaze i snimke od te tvoje sredine . Tako da razmisli idući put šta ćeš napisat , jer slijedi pranje na ruke za tvoje budalastinje . Izvini se ljudi i sam izbriši accauntCesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:37Dosadili su malo, a i mi smo, ovo je veceras zadnje bilo sto cu ih podjebavat, malo sam preburne reakcije izazvotutankamon1905 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:29Kako ih je lijepo gledat dok se koprcaju od muke. Ne znaju vise sta bi pisali, a da sakriju svoj jad![]()
![]()
Ovim putem se ispricavam i forumskom puko sto je morao citat ove gnjusne natpise od strane opalaopala.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles