Jel ti se vratio brat iz RaqqeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:18Oni navijaju za Ajduk, i u nekim slucajevima za Dinamojolicnikola je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:16ovo u zapadnom Mostaru ko da ima cigana i Grobara u mjestima u rs, djeluje mi tako, pravo navijačko mješano mjesto, ko da navijaju za Partizan i Zvezdu, a klub iz njihovog grada ih ne zanima, tako nešto je i u BL čini mi se
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🔹
Pokusaj humora kao sto je @Graha jucer?PatriceKwedi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:21Jel ti se vratio brat iz RaqqeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:18Oni navijaju za Ajduk, i u nekim slucajevima za Dinamojolicnikola je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:16ovo u zapadnom Mostaru ko da ima cigana i Grobara u mjestima u rs, djeluje mi tako, pravo navijačko mješano mjesto, ko da navijaju za Partizan i Zvezdu, a klub iz njihovog grada ih ne zanima, tako nešto je i u BL čini mi se
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pucaju cirevi sirom Bosne i Hercegovine
Izdrzite pijacari nije vam lako !

Izdrzite pijacari nije vam lako !
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Kako kulturno zaobidje postove koji pogode u srz

-
- Kontakt:
i to baš pravi rvacki "humor" na nivou Zauvijek susjedi, mnogi bi rekliOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:22Pokusaj humora kao sto je @Graha jucer?PatriceKwedi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:21Jel ti se vratio brat iz RaqqeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:18
Oni navijaju za Ajduk, i u nekim slucajevima za Dinamo
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo je provokacija za stoti rodjendan provincijskih Svrapcica. Kao odgovor nova sorta paprike po neprijelaznom Tariku Isicu!

🔹
-
- Kontakt:
Bilby The beast ,dolazim u Mostar na probu
-
- Kontakt:
Navijači LiverpolaMostarskiSin je napisao/la: ↑09 nov 2021, 22:58Ne mora kip, moze i burger bomba![]()

Ps. Evo i ja imam info da je utakmica namjestena u Tuzli

Zadnja izmjena: Herero, dana/u 09 nov 2021, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ
Samo ti se cini, to je bilo prije rata kada su zapadni Mostarci birali izmedju crvenih i Dinama i Hajduka, logicno da su svi birali ove druge. Eh danas ti je skroz druga slika, cak i ovi stariji od prije rata su skorz prestali pratit te klubove pa nema ni jednog od udarnijih transova Boysa 90tih i pocetkom 2000tih BBB West Mostar, kao ni Torcida Mostar.jolicnikola je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:16ovo u zapadnom Mostaru ko da ima cigana i Grobara u mjestima u rs, djeluje mi tako, pravo navijačko mješano mjesto, ko da navijaju za Partizan i Zvezdu, a klub iz njihovog grada ih ne zanima, tako nešto je i u BL čini mi se
Tako da kriva ti je slika totalno, al to da nas manje zanima ova liga je istina, vecina ceka Europu, gadi im sr liga...
To se je vidjelo po posjeti protiv BorcaCesc44 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 23:04Samo ti se cini, to je bilo prije rata kada su zapadni Mostarci birali izmedju crvenih i Dinama i Hajduka, logicno da su svi birali ove druge. Eh danas ti je skroz druga slika, cak i ovi stariji od prije rata su skorz prestali pratit te klubove pa nema ni jednog od udarnijih transova Boysa 90tih i pocetkom 2000tih BBB West Mostar, kao ni Torcida Mostar.jolicnikola je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:16ovo u zapadnom Mostaru ko da ima cigana i Grobara u mjestima u rs, djeluje mi tako, pravo navijačko mješano mjesto, ko da navijaju za Partizan i Zvezdu, a klub iz njihovog grada ih ne zanima, tako nešto je i u BL čini mi se
Tako da kriva ti je slika totalno, al to da nas manje zanima ova liga je istina, vecina ceka Europu, gadi im sr liga...
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nemoj samo da im Dudelange dodje, zgadit ce im se i Evropa
Nemoj da Partizan dođe samo, pa da opet bude 6 golova u mreži, protiv Dudelanga su samo 4 primili.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 23:11Nemoj samo da im Dudelange dodje, zgadit ce im se i Evropa
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
A sta je s vasom posjetom, sto vas nema?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 23:11To se je vidjelo po posjeti protiv BorcaCesc44 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 23:04Samo ti se cini, to je bilo prije rata kada su zapadni Mostarci birali izmedju crvenih i Dinama i Hajduka, logicno da su svi birali ove druge. Eh danas ti je skroz druga slika, cak i ovi stariji od prije rata su skorz prestali pratit te klubove pa nema ni jednog od udarnijih transova Boysa 90tih i pocetkom 2000tih BBB West Mostar, kao ni Torcida Mostar.jolicnikola je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:16ovo u zapadnom Mostaru ko da ima cigana i Grobara u mjestima u rs, djeluje mi tako, pravo navijačko mješano mjesto, ko da navijaju za Partizan i Zvezdu, a klub iz njihovog grada ih ne zanima, tako nešto je i u BL čini mi se
Idoli nacije uzburkali javnost
Vidi škutora niko jaci od nijh.
A juce su molil da odigramo nerijeseno da idu u evropu

A juce su molil da odigramo nerijeseno da idu u evropu