Pa kad radis na kompjuteru onda mi brzo vrijeme na forumu prodje, malo vas nalozim i onda opet malo posao. To za Ameriku, suplja. Ja nebi nikad napustio najljespu drzavu na ovoj planeti

Pa kad radis na kompjuteru onda mi brzo vrijeme na forumu prodje, malo vas nalozim i onda opet malo posao. To za Ameriku, suplja. Ja nebi nikad napustio najljespu drzavu na ovoj planeti
Mali sarajevski čmar podvio rep i pobjegao u MO, bio dao ko fol ostavku......sluzi se najjeftinijim trikovima al djaba...koji mu je sledeci potez? Optuziti Vicu za neregularnost?....ili su vas stigle Ibrine suze
Pa de malo mekšeelvirbaljic je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:22Na prethodne 4 utakmice, protiv Tuzla City dosudjeno 5 penala, 88 slobodnih udaraca. Igrači TC dobili 20 žutih kartona i 1 crveni . Pustite nas da igramo fudbala, nista vise.
Ma moze, evo sljedeću idemo "mekše"Rigoletto je napisao/la: ↑09 nov 2021, 11:10Pa de malo mekšeelvirbaljic je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:22Na prethodne 4 utakmice, protiv Tuzla City dosudjeno 5 penala, 88 slobodnih udaraca. Igrači TC dobili 20 žutih kartona i 1 crveni . Pustite nas da igramo fudbala, nista vise.
Malo manje biti mesar i bice sve okejelvirbaljic je napisao/la: ↑09 nov 2021, 11:16Ma moze, evo sljedeću idemo "mekše"Rigoletto je napisao/la: ↑09 nov 2021, 11:10Pa de malo mekšeelvirbaljic je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:22Na prethodne 4 utakmice, protiv Tuzla City dosudjeno 5 penala, 88 slobodnih udaraca. Igrači TC dobili 20 žutih kartona i 1 crveni . Pustite nas da igramo fudbala, nista vise.
Ma ja vjerujem da je ovaj dug od 14 miliona predimenzioniran. Ne vjerujem da je to toliko. Nerealno je.
Vjeruj da moze biti samo jos veci. Njihova politika godinama je sakrivanje i poricanje. Ko god je razmisljao i kritikovao bio je neprijatelj kluba, udbas, pitar, blabla. I sad eno psuju ovim sto vide da se stecaj ili nize lige sve vise smjeskaju nasem Zeljkanu. Zabijali su glavu u pijesak, a sad ce biti spusteni u njega u kovcegu...
elvirbaljic je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:22Na prethodne 4 utakmice, protiv Tuzla City dosudjeno 5 penala, 88 slobodnih udaraca. Igrači TC dobili 20 žutih kartona i 1 crveni . Pustite nas da igramo fudbala, nista vise.
Ma jasta i kod nas su sve mesari pa nam dijele zute i crvene gdje stignu al to samo ima u nasoj ligi da tim kao Sarajevo nije barem malo zasticeno. Mislim da smo rekorderi po kartonima al polako dodje sve na svojeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑09 nov 2021, 11:17Malo manje biti mesar i bice sve okej
Pa bili ste zasticeni u nekim prethodnim godinama sad je doslo do smjene pa su zasticeni neki drugi pa cete nekad biti opet vi i tako u krug.polako strpljen spasenzagor1987 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:02elvirbaljic je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:22Na prethodne 4 utakmice, protiv Tuzla City dosudjeno 5 penala, 88 slobodnih udaraca. Igrači TC dobili 20 žutih kartona i 1 crveni . Pustite nas da igramo fudbala, nista vise.Ma jasta i kod nas su sve mesari pa nam dijele zute i crvene gdje stignu al to samo ima u nasoj ligi da tim kao Sarajevo nije barem malo zasticeno. Mislim da smo rekorderi po kartonima al polako dodje sve na svoje
Zeljo je ime šampiona ima ih dvesta miliona !
I sta rece, ode li vranjes MOZDA zbog para ili MOZDA zbog Zeljkovica?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, MaroonBjelave, MikiPirs, riki46, rishovski, supervizor, ultrazonfa, xinxee i 81 gost.