NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2021/2022
dvije utakmice suspenzije i malo po dzepu, sve drugo je pretjerivanje.
Ovo mi lici na one price iz 90 ih o majndsetu koji crnci zauzimaju nasuprot evropljana. Geto ima mentalitet gonica robova, cim se bjelac malo digne na njihovom terenu, treba ga brutalnim odgovorom postaviti na pripadajuce mjesto, jer nisu oni bas toliko tough oni ne znaju sta je geto.
Iako mi je zao sto ga je udario. Jokic ipak vidno pritisnut. Lako je biti lala u nekom Somboru i zivjeti 'dosadan' zivot, ovo je US i pritisak sa svih strana.
Btw. Defanzivna klinika Nuggeta. Jokic i Barton medju 5 sa najboljim def rejtingom.
Monte i Gordon ugasili napadace. Uncle Jeff odlican u tranziciji
Iako mi je zao sto ga je udario. Jokic ipak vidno pritisnut. Lako je biti lala u nekom Somboru i zivjeti 'dosadan' zivot, ovo je US i pritisak sa svih strana.
Btw. Defanzivna klinika Nuggeta. Jokic i Barton medju 5 sa najboljim def rejtingom.
Monte i Gordon ugasili napadace. Uncle Jeff odlican u tranziciji
-
- Kontakt:
Glupo je reagovao Jokić , nema tu šta pametovati . Ekipa pobjeđuje , zna da ga debil namjerno udara trebao je samo zapamtiti . Sljedeću utakmicu bump lagano , lakat u glavu zamahneš rukama kao Harden i to je to , nema suspenzije .Nemanja86 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:57ajde, desilo se šta se desilo, kazne, suspenzije i sve OK, ali prateći tvitove novinara, smješno mi je kada provlače taj narativ "da, bio je žestok faul Morrisa, ali takvih faulova ima više puta po svakoj utakmici, nije smio tako odreagovati".
Ovo je nekako dobar pokazatelj da ima ljudi koji nikad nisu igrali košarku, a pišu o njoj. Nije problem ni namjeran faul, ni žešći udarci od ovoga, ali kada tijelo nije u pokretu, i kada se udara golo meso ili kost. Ovako, kada je igrač u pokretu, i kada nema balans na obe noge, već samo jednoj, ili ako je u skoku, onda su ovakvi faulovi pogibeljni, i mogu izazvati teške povrede. U rebra pogotovo, to je možda najranjiviji dio abdomena, pogotovo ovako kada je jedna ruka podignuta i kada su rebra "na izvolte".
Pade mi na pamet i ovaj faul, koji je još gori primjer.
https://www.youtube.com/watch?v=WIWSKssJP2E
ovo sam gledao uživo tad, i nisam mogao vjerovati da niko ne reaguje, i da puštaju lika da odšeta ovako... Ne dajem nikakvo opravdanje Jokari, ali ovakvi faulovi ne mogu proći bez reakcije, prosto, moraš nešto uraditi
Meni jeste drago što je udario Morrisa , ali da se zayebao itekako jeste .
Nikad Srbin od njega , klasični Bugarin

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jokic tipicni zaostali balkanac, smece.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- BuffonGigi
- Kontakt:
Uh sad kad te braca napadnu

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
E bradatog ublehasa, postrojio ga KD ko kakvog pjetlica pa ovaj vise ne smije ni na kos pogledat kako treba. Najlazniji superstar ikad.
Sta je trebao uraditi nakon ovakvog faula Morrisa? Izvinut mu se i reci slobodno jace sljedeci put? Znas da Nikola ima problema sa desnim koljenom ove sezone? A ovaj direkt u koljeno, ko i brat mu Luki na zglob.. Trebali su oni davno biti van lige, pa do ovog ne bi ni doslo
Dirty play da,za onakvu reakciju ne,mislim ni blizu.
Inace Jokara real MVP,vuce ekipu bez drugog i treceg najboljeg igraca.
Lakersi jedva protiv raspalog CHA u zadnjih par utakmica jos ljudi na b2b
Inace Jokara real MVP,vuce ekipu bez drugog i treceg najboljeg igraca.
Lakersi jedva protiv raspalog CHA u zadnjih par utakmica jos ljudi na b2b
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sarmel svakako gleda na americke crnce ko kakve bogove tako da ne cudi ova izjava. Morris je najvece smeće u nba(naravno ne zaro sro je crnac, i pachulia je jednako smeće)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dok je Smarta i slicnih kuja u ligi, Morris nikad nece biti ni top 5 smece.
Jest mi drago sto ga je sravnio sa zemljom, nakon sto ga ovaj s*packi udara u rebra kad je utakmica vec gotova. Tacno se vidi da namjesta lakat da ga nabode. Nista drugo nije ni zasluzio.
Jokic ce dobiti suspenziju, ali vjerovatno niko ni ne zali zbog toga.
Jokic ce dobiti suspenziju, ali vjerovatno niko ni ne zali zbog toga.
Pa brat mu je 100 puta gori,ne sjecam se nekih vecih ispada Kieffa
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Smart je jedan obican floper, ali nikada nije bio prljav igrac ili wannabe gangster iz hooda.BuffonGigi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:39Dok je Smarta i slicnih kuja u ligi, Morris nikad nece biti ni top 5 smece.
Ipak je James Kardan najvece smece u ligi otkako se nekosarkaski potezi ne sviraju kao faulovi 

Kad bi se svaki igrac koji primi jak udarac onako svetio najbolje je onda da od fudbala kosarke a pogotovo rukometa i americkog fudbala napravimo UFC 2 pa nek se udaraju.Zasluzuje jaku novcanu kaznu i suspenziju od par utakmica.Pravi seljacki potez
Da, nikad nije išao da povrijedi igrača.dscile je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:49Smart je jedan obican floper, ali nikada nije bio prljav igrac ili wannabe gangster iz hooda.BuffonGigi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:39Dok je Smarta i slicnih kuja u ligi, Morris nikad nece biti ni top 5 smece.
Meni je Lowry iritantan jako.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BuffonGigi
- Kontakt:
De ba...nije on primio udarac u nekom zaru borbe, nikakvo guranje pod kosem, zabijanje u blok i slicno. Ovdje je Kief isao direktno da ga povrijedi. Svi su slozni u tome da mu je trebao odgovoriti, vratiti jos jace, samo ti hoces da napises nesto kontra.
Primi on bruku jakih udaraca u toku utakmice, bude pun masnica lik, ono Morrisovo nije bio jak udarac, vec gore od onog sto je Jokic njemu uradio.. Ako je htio da zaustavi kontru, uhvati ga, udari po ruci, ili je dozvoljeno da se on neklm sveti a njemu ne smije niko?
Kako je samo Rondo bio prgav igrajuci za Boston.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.