NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA 2021/2022
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
4/11 za 14p i to za 34 min igre
Sreća Durantu što je imao priliku da igra sa Stefom i tako uzme titulu jer je jedan od najboljih svih vremena. Steta bi bilo da je otisao bez titule igrajuci sa raznim hardenima i westbrucima

Sreća Durantu što je imao priliku da igra sa Stefom i tako uzme titulu jer je jedan od najboljih svih vremena. Steta bi bilo da je otisao bez titule igrajuci sa raznim hardenima i westbrucima

- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Neozbiljno je Curryja uopšte stavljati u istu rečenicu sa Hardenom.
Koševo Zapad
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakav pocetak sezone Mela, nije ovako igrao ima godina. Lik se sa 37 godina pretvorio u spot up sutera, i to najboljeg u ligi u dosadasnjem dijelu sezone. Nadam se da ce potrajati sto se njega tice, uzivanje ga je gledati.
Iako mi je Morris drag igrac nakon vrhunskih predstava u balonu za Lakerse, zao mi je sto ga Jokic nije jos i vise spuco, iako je i ovo bilo vrhunski
Iako mi je Morris drag igrac nakon vrhunskih predstava u balonu za Lakerse, zao mi je sto ga Jokic nije jos i vise spuco, iako je i ovo bilo vrhunski

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- bilirubin46
- Kontakt:
Sta to radi kocionicar opet koci ekipu? Dragi Kevine s kim ti igras. Tesko ce do prstena sa bradonjom, to je bar jasno.
Ne postoji ništa gore od ovih niggera wannabe gangstera, ovi Morrisi ili Butler recimo. Neopisivo mi je drago što je Jokić ovako zakucao ovog orangutana, šteta samo što mu nije nešto slomio. Trebao je i Jimmyja sastaviti da začepi labrnju ogavnu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- bilirubin46
- Kontakt:
joj rasizma na temi, a da je bilo obrnuto bilo bi druga prica....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Zar ovaj Morris ne glumi nekog bandita, kao clan nekih bandi? Nek ga je Jokic sastavio sa zemljom, sad mi je duplo drazi 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Morris je jedan od onih kretena kojeg treba svako toliko spustiti na zemlju ...
Sta obrnuto? Covjek ga udario iz trka laktom u rebra i u koljeno koje je Jokicu bilo jedini oslonac u tom trenutku.. Jedini problem u svemu ovome je sto ce Jokic vjerovatno dobiti par utakmica suspenzije, a bez njega ne mogu izdrzati 10min kad odmara a ne sta vise..
Bol Bol to the resque

- BuffonGigi
- Kontakt:
Nek dobije suspenziju, ja mislim da mu nije ni krivo kad je ocejfio.
Ovako se pokazuju damu citavoj ligi. Haj sad nasrni na MVPja, dvaput ce razmisliti. Bravo Jokara!
Dali smo ipak svjedoci najvece prevare u istoriji lige?
Znali smo da ce Harden pasti cim ga liga prestane gurati ali ovoliko to je vec sramota
Znali smo da ce Harden pasti cim ga liga prestane gurati ali ovoliko to je vec sramota
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ameri, pogotovo crnci (bez rasizma), zive u uvjerenju da su Evropljani koji dodju u NBA razmazene pichkice iz bogataskih porodica, odrasli u svili i kadifi. I onda te pokusavaju ovako zastrasivati, uciti nekog neke lekcije. A ne znaju da nisu svi Evropljani iz Njemacke ko Dirk...e to je zatucanost ovih rasista.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nikola Jokić has the best defensive rating in the NBA for a player with over 30 minutes a game

Tačno se osevapio što je sastavio tog cirkusanta

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisu mogli da podnesu da ih Denver dobije odbranom, Denver, koji nikad nije vazio ni za solidnu odbrambenu ekipu, a kod njih sve "zestoki momci".. Svi pisu kako je Morrisov faul nesto normalno, da se zaustavi kontra.. Sve se to moze uraditi bez da ciljas rebra i koljeno igraca.. Ima jos jedna utakmica s MIA ovaj mjesec cini mi se, valjda se Jokic vrati do tadrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:35Nikola Jokić has the best defensive rating in the NBA for a player with over 30 minutes a game![]()
Tačno se osevapio što je sastavio tog cirkusanta![]()
ajde, desilo se šta se desilo, kazne, suspenzije i sve OK, ali prateći tvitove novinara, smješno mi je kada provlače taj narativ "da, bio je žestok faul Morrisa, ali takvih faulova ima više puta po svakoj utakmici, nije smio tako odreagovati".
Ovo je nekako dobar pokazatelj da ima ljudi koji nikad nisu igrali košarku, a pišu o njoj. Nije problem ni namjeran faul, ni žešći udarci od ovoga, ali kada tijelo nije u pokretu, i kada se udara golo meso ili kost. Ovako, kada je igrač u pokretu, i kada nema balans na obe noge, već samo jednoj, ili ako je u skoku, onda su ovakvi faulovi pogibeljni, i mogu izazvati teške povrede. U rebra pogotovo, to je možda najranjiviji dio abdomena, pogotovo ovako kada je jedna ruka podignuta i kada su rebra "na izvolte".
Pade mi na pamet i ovaj faul, koji je još gori primjer.
https://www.youtube.com/watch?v=WIWSKssJP2E
ovo sam gledao uživo tad, i nisam mogao vjerovati da niko ne reaguje, i da puštaju lika da odšeta ovako... Ne dajem nikakvo opravdanje Jokari, ali ovakvi faulovi ne mogu proći bez reakcije, prosto, moraš nešto uraditi
Ovo je nekako dobar pokazatelj da ima ljudi koji nikad nisu igrali košarku, a pišu o njoj. Nije problem ni namjeran faul, ni žešći udarci od ovoga, ali kada tijelo nije u pokretu, i kada se udara golo meso ili kost. Ovako, kada je igrač u pokretu, i kada nema balans na obe noge, već samo jednoj, ili ako je u skoku, onda su ovakvi faulovi pogibeljni, i mogu izazvati teške povrede. U rebra pogotovo, to je možda najranjiviji dio abdomena, pogotovo ovako kada je jedna ruka podignuta i kada su rebra "na izvolte".
Pade mi na pamet i ovaj faul, koji je još gori primjer.
https://www.youtube.com/watch?v=WIWSKssJP2E
ovo sam gledao uživo tad, i nisam mogao vjerovati da niko ne reaguje, i da puštaju lika da odšeta ovako... Ne dajem nikakvo opravdanje Jokari, ali ovakvi faulovi ne mogu proći bez reakcije, prosto, moraš nešto uraditi
Morris je napravio gori faul. Jokić imao ruku iznad glave, eksponiran skroz i ovaj mu lateralno ulijeće laktom u rebra. Valjda liga dobro pogleda prije nego podijeli suspenzijeJHam je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:46Nisu mogli da podnesu da ih Denver dobije odbranom, Denver, koji nikad nije vazio ni za solidnu odbrambenu ekipu, a kod njih sve "zestoki momci".. Svi pisu kako je Morrisov faul nesto normalno, da se zaustavi kontra.. Sve se to moze uraditi bez da ciljas rebra i koljeno igraca.. Ima jos jedna utakmica s MIA ovaj mjesec cini mi se, valjda se Jokic vrati do tadrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:35Nikola Jokić has the best defensive rating in the NBA for a player with over 30 minutes a game![]()
Tačno se osevapio što je sastavio tog cirkusanta![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.