FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Reprezentativna pauza, a mi opet bez prijateljske utakmice.
Suspenzije
Sarajevo : Hebibovic i Palic
Sloboda : Jahic, Balic i Kurtalic
Sarajevo : Hebibovic i Palic
Sloboda : Jahic, Balic i Kurtalic
- napoleon72
- Kontakt:
"kmeee, ova ekipa nije prosla pripreme kmeee, nismo uigrani kmeee"Historicar je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:48Reprezentativna pauza, a mi opet bez prijateljske utakmice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako li će Sablić bez Palića da mi je znat

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
Vinkov miljenik Pejovic je bio odron, al je za Sablicevog posvojenog sina Palica Zorzinjo licno 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nastavljate gdje ste stali, dok je Vinko bio trener. Palić je u Bijeljini bio najbolji na terenu uz Đokanovića.napoleon72 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 21:37Vinkov miljenik Pejovic je bio odron, al je za Sablicevog posvojenog sina Palica Zorzinjo licno![]()
Suspenzije
Sarajevo: niko
Sloboda: Jahic, Balic, Kurtalic, Hebibovic i Palic
Sarajevo: niko
Sloboda: Jahic, Balic, Kurtalic, Hebibovic i Palic
-
- Kontakt:
Velez koji je 10.na tabeli zabio vise golova od nas,Rudar koji je 9.na tabeli zabio vise od nas.Borac koji je takodjer iza nas zabio 6 golova vise od nas,a Zrinjski i Tuzla zabili su duplo vise od nas.Znaci po broju postignuti golova mi nismo ni u top 5 u ligi.Najbolji strijelac ekipe ima nam 3 gola(2 su iz prekida).Dobar pravo ovaj napadacki fudbal

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Da si ti 10. i dao vise golova da l bi bio zadovoljan cinjenicom da si dao vise golova nego 3. na tabeli ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:11Velez koji je 10.na tabeli zabio vise golova od nas,Rudar koji je 9.na tabeli zabio vise od nas.Borac koji je takodjer iza nas zabio 6 golova vise od nas,a Zrinjski i Tuzla zabili su duplo vise od nas.Znaci po broju postignuti golova mi nismo ni u top 5 u ligi.Najbolji strijelac ekipe ima nam 3 gola(2 su iz prekida).Dobar pravo ovaj napadacki fudbal![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Treba otjerat geliranog cetnika, mi smo Sarajevo i uvijek igramo napadackiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:11Velez koji je 10.na tabeli zabio vise golova od nas,Rudar koji je 9.na tabeli zabio vise od nas.Borac koji je takodjer iza nas zabio 6 golova vise od nas,a Zrinjski i Tuzla zabili su duplo vise od nas.Znaci po broju postignuti golova mi nismo ni u top 5 u ligi.Najbolji strijelac ekipe ima nam 3 gola(2 su iz prekida).Dobar pravo ovaj napadacki fudbal![]()
![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Znaš ti nas j... ti nas.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:19Da si ti 10. i dao vise golova da l bi bio zadovoljan cinjenicom da si dao vise golova nego 3. na tabeli ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:11Velez koji je 10.na tabeli zabio vise golova od nas,Rudar koji je 9.na tabeli zabio vise od nas.Borac koji je takodjer iza nas zabio 6 golova vise od nas,a Zrinjski i Tuzla zabili su duplo vise od nas.Znaci po broju postignuti golova mi nismo ni u top 5 u ligi.Najbolji strijelac ekipe ima nam 3 gola(2 su iz prekida).Dobar pravo ovaj napadacki fudbal![]()
![]()
ORIGINAL 1987
Ne kontam fakat sto se momak etiketira kao glavni i iskljucivi krivac za lose igre sarajeva ove sezone? Sigurno da nije najkreativniji igrac svijeta, ali rolu zadnjeg veznog/stopera odradjuje korektno, pozrtvovan je, nije napravio nijednu kardinalnu gresku iz koje smo direktno primili gol, popunjava vise pozicija, i za sve to sumnjam da je placen nekim basnoslovnim ciframa?fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 21:39Nastavljate gdje ste stali, dok je Vinko bio trener. Palić je u Bijeljini bio najbolji na terenu uz Đokanovića.napoleon72 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 21:37Vinkov miljenik Pejovic je bio odron, al je za Sablicevog posvojenog sina Palica Zorzinjo licno![]()
Nista losiji nije ove sezone od djokanovica, kurdica, dupovca, oremusa, pidre, fanima, a svi imaju troduplo vecu platu sigurno od njega.
Kamo srece da je on jedina qarina od igraca i da ga izbacimo i prodisemo jbt, tako bi zakljucio neko kad cita sta pisete
-
- Kontakt:
Ovo prica treci smo,treci smo, me nekako vrati na onu pricu oko Vinkeca, "ekipa smo bez poraza" cuj treci smo a izgubis jednu ides na 5 mjesto,a kad vidis ove igre do sad mozes samo reci boze pomozi.
-
- Kontakt:
Stojan Vranješ slobodan igrač

-
- Kontakt:
Odvratnijeg igraca nisam vidio do sad

Porediti igrace koji su dosli u dvije razlicite finansijske situacije nema smisla nikakvog. Pogotovo jer je pejovic imao sigurno dosta bolju platu a nije ponudio nista vise nego palic, iako se slazem da palic pruza slabe partije. To mu je vjerovatno i max domet.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- feniksptica
- Kontakt:
Dok je Pejovic bio kod nas par mejseci dobio je mozda 1 do maximalno 2 plate.keli je napisao/la: ↑08 nov 2021, 23:17Porediti igrace koji su dosli u dvije razlicite finansijske situacije nema smisla nikakvog. Pogotovo jer je pejovic imao sigurno dosta bolju platu a nije ponudio nista vise nego palic, iako se slazem da palic pruza slabe partije. To mu je vjerovatno i max domet.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Palic je za mirze zalizanog mladunce, Alaba i Xavi u jednom. Opet se trazi krivac daleko od pravih krivaca...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mozda nebi bilo lose malo napunit trivine i bodrit klub ili treba samo piskarat,kritikovat,pljuvat. Ode Husref pa se preslo na rospiju ode i rospija pa sad na nekog Palica kad ode i Palic onda na Mirvica udarit a vise manijaka u Prijedoru 300km nego nas na Kosevu
-
- Kontakt:
Koliko je to njih bilo u Prijedoru a koliko nas na Kosevu? Koliko je njih bilo u zadnje dvije na Grbavici i koliko na jugu? I kakve veze uopste oni imaju s ovom temomzagor1987 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 00:09Mozda nebi bilo lose malo napunit trivine i bodrit klub ili treba samo piskarat,kritikovat,pljuvat. Ode Husref pa se preslo na rospiju ode i rospija pa sad na nekog Palica kad ode i Palic onda na Mirvica udarit a vise manijaka u Prijedoru 300km nego nas na Kosevu