FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 nov 2021, 16:08

bodi123 je napisao/la:
08 nov 2021, 15:50
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 nov 2021, 15:48
Čovjek zabio 9 golova ova sezone, usporedbe radi, mi smo kao cijeli tim zabili yebenih 16 golova
Što je najgore ni Radnički nije zabio više :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

18 dali ljudi, a ovaj od toga pola, Ronaldo lik. :mrgreen:
Ma solidan je on spic. Ma da ne bi ja njega dovodio, dovoljno bi bilo kad bi se Bagaric trznuo, a trznut ce se kad tad. Ako već dovodimo špica, neka to bude Čataković
PS, mahala se da smo dogovorili SDa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 nov 2021, 16:12

spezial je napisao/la:
08 nov 2021, 15:59
NajvecaRadosti je napisao/la:
08 nov 2021, 15:55
Trenutno drugi strijelac u duplo jacoj ligi od nase.9 golova u 15 utakmica je odlicno kada pogledamo da igra za prosjecan klub u vrlo jakoj ligi.Zabio 50% golova Radnickog ove sezone,ima nase papire i sigurno nije skup.Nez kakav ugovor ima sa Radnickim ali ja se ne bi bunio sekunde kad bi dosao na zimu bar eto da bude back up opcija neka.Nista bolji Bagaric nije.
E jbg sad da je vrlo jaka liga, nije, osim zvezde i partizana uglavnom prdimahovina ko i kod nas u ligi, cast jos 2-3 izuzetka

Kako god brate liga je duplo jaca od nase.U toj ligi imas regionalne gigante Partizan i C.Zvezda.Tu su jos Vojvodina i Cukaricki koji su jako dobre ekipe.Ima tu i onaj TSC i Spartak Subotica koji su solidni pa i ovaj Radnicki nekad zna iznenaditi.Imaju VAR i redovno se ulaze u stadione.Sve u svemu liga je sve osim slabe.

Ovaj Skrbic je bio kod nas na probi i dobro radio stvarno ali iz nekog razloga nije potpisao i na kraju otisao u Zrinjski.Tamo se povrijedio,morao na operaciju i naravno nije se naigrao.Ovo mu je prva sezona poslije oporavka,otisao u Radnicki i evo razvaljuje.Mislim da nije nista slabiji od svi napadaca koje sad imamo u klubu.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 nov 2021, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 nov 2021, 16:15

08 nov 2021, 16:08
bodi123 je napisao/la:
08 nov 2021, 15:50
08 nov 2021, 15:48
Čovjek zabio 9 golova ova sezone, usporedbe radi, mi smo kao cijeli tim zabili yebenih 16 golova
Što je najgore ni Radnički nije zabio više :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

18 dali ljudi, a ovaj od toga pola, Ronaldo lik. :mrgreen:
Ma solidan je on spic. Ma da ne bi ja njega dovodio, dovoljno bi bilo kad bi se Bagaric trznuo, a trznut ce se kad tad. Ako već dovodimo špica, neka to bude Čataković
PS, mahala se da smo dogovorili SDa.
Daj bar inicijal :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 nov 2021, 16:19

Alen Skoro :kralj:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 nov 2021, 16:30

Raja misli ako su isplaćene plate da smo puni love. Samo ću reći da to nije istina i proći će još vremena da budemo mogli dovoditi bolje igrače. :kafa:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 nov 2021, 16:33

Nama nije problem spic. Mi u zadnjih 270 minuta imamo 7 suteva po golu. Ukupno suteva, ne u okvir. U okvir gola su bila 4 suta, dva su zavrsila u mrezi. U prosjeku pucamo svako 38.5 minuta (ili sut po poluvremenu), nesto vise od suta u okvir gola po utakmici (!!!). To definitivno nije do spica, do spica ti je ono iz prosle sezone, kad imas 20 suteva, 12 u okvir a utakmica zavrsi 1:1. Sta ovdje moze promijenit bilo kakav spic, a posebno sidras? Neki spic tipa Benke ili Komazeca onda i nekako, da puca iz svih pozicija, i lijevom i desnom, da puca slobodnjake... Mi ne pravimo sanse, nas spic po utakmici ima jedan ili dva dodira s loptom, u sesnaestercu nijedan, dovedi Dzeku i neces postic nista jer nema upotrebljivih lopti.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2021, 16:35

Ja sam mišljenja da su nam veci problem krila i vezni igraci nego sami napadači. Ahmetovic, Bagarić, Cmiljanići Bodul vise nego respektabilan napad. Mi nemamo igre i ne dolazimo u priliku za šut a kamo li neke šanse.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 nov 2021, 16:48

Krila moraju biti prvi prioritet na zimu.Trenutno u klubu nemamo nijedno krilo(osim Hebe i Dervisagica :crazy: ).Ali odma poslije krila napadac isto potreban.Ja sam ubjedjen da ce Cmiljanicu biti pokazana vrata na zimu,Bagaric ima ugovor do kraja sezone a Boga mi po ovim partijama daj Boze da na proljece bude tu.Na Ahmetovica od 37 i Bodula od 33 godine ne mozes se oslanjati.
Bar 2 bas kvalitetna krilna igraca,klasicna 9-ka i lijevi bek moraju se dovesti na zimu.Na svim ostalim pozicijama smo sasvim ok pokriveni.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2021, 16:56

spezial je napisao/la:
08 nov 2021, 15:44
Pa bio je na nekoj probi u Sarajevu prije godinu-dvije, jos nije prosao, i to kod Husrefa koji obozava takve jablane u napadu?
Nije tacno da nije prosao kod Husrefa.Vec ga Vinko nije ostavio.Husref je bio zadovoljan sa Skrbicem(dao je 2 gola na prijateljskoj Olimpiku) i bio je plan da ode Handzic jel Husref nije vise racunao na njega,i da Skrbic bude zamjena,medjutim Vinko se odlucio da ostavi Handzica da mu Skrbic nije potreban .

Nakon utakmice tadašnji šef stručnog štaba kluba s Koševa Husref Musemić izjavio je da je zadovoljan Škrbićem i da bi trebao potpisati ugovor sa FK Sarajevo.

On se u januaru pojavio na prozivci aktuelnog prvaka i lidera bh. elite, trenirao sa Sarajevom i kada se očekivalo da potpiše ugovor, novi trener Vinko Marinović rekao je da mu Škrbić nije potreban!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 nov 2021, 17:24

bordobijeli je napisao/la:
08 nov 2021, 16:35
Ja sam mišljenja da su nam veci problem krila i vezni igraci nego sami napadači. Ahmetovic, Bagarić, Cmiljanići Bodul vise nego respektabilan napad. Mi nemamo igre i ne dolazimo u priliku za šut a kamo li neke šanse.
08 nov 2021, 16:48
Krila moraju biti prvi prioritet na zimu.Trenutno u klubu nemamo nijedno krilo(osim Hebe i Dervisagica :crazy: ).
Pa krila nemamo jer i ne igramo sa njima. "Napadaca" ofanzivaca kako god imamo na papiru puno, al niko ne daje meda, nikakve koristi od njih. Zabijaju svi osim napadača.
Velkoski, Ahmetovic, Cmiljanic, Bodul, Bagaric, Dervisagic. Prvu trojicu bih otpustio, umjesto njih doveo jednog kvalitetnijeg napadača
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 nov 2021, 17:26

JavierBosnia je napisao/la:
08 nov 2021, 17:24
08 nov 2021, 16:35
Krila moraju biti prvi prioritet na zimu.Trenutno u klubu nemamo nijedno krilo(osim Hebe i Dervisagica :crazy: ).
Pa krila nemamo jer i ne igramo sa njima. "Napadaca" ofanzivaca kako god imamo na papiru puno, al niko ne daje meda, nikakve koristi od njih. Zabijaju svi osim napadača.
Velkoski, Ahmetovic, Cmiljanic, Bodul, Bagaric, Dervisagic. Prvu trojicu bih otpustio, umjesto njih doveo jednog kvalitetnijeg napadača
Igrali bi da s krilima da ih imamo. Sablic je u intervjuu jos u augustu rekao kako traze lijevo krilo. Planirao je formaciju 343, ali eto na kraju nije bilo ni lijevog krila, jos Fanimo debil ispao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2021, 17:41

Krila moraju biti prvi prioritet na zimu.Trenutno u klubu nemamo nijedno krilo(osim Hebe i Dervisagica :crazy: ).Ali odma poslije krila napadac isto potreban.Ja sam ubjedjen da ce Cmiljanicu biti pokazana vrata na zimu,Bagaric ima ugovor do kraja sezone a Boga mi po ovim partijama daj Boze da na proljece bude tu.Na Ahmetovica od 37 i Bodula od 33 godine ne mozes se oslanjati.
Bar 2 bas kvalitetna krilna igraca,klasicna 9-ka i lijevi bek moraju se dovesti na zimu.Na svim ostalim pozicijama smo sasvim ok pokriveni.
Treba nam i centralni vezni koji zna zadrzati loptu odnosno povezati redove. Recimo sto je bio Crepulja

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 08 nov 2021, 18:08

Treba nam trener koji ce iskoristit potencijal cmiljanica, krste, bagarica, numana, palica, dervisagica, hebe, dupovca, zivahnog bodula i nasmijanog famina. Splitska ubleha ne moze da iskoristi ovaj sirok dijapazon znanja ovih magova.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 08 nov 2021, 18:19

keli je napisao/la:
08 nov 2021, 18:08
Treba nam trener koji ce iskoristit potencijal cmiljanica, krste, bagarica, numana, palica, dervisagica, hebe, dupovca, zivahnog bodula i nasmijanog famina. Splitska ubleha ne moze da iskoristi ovaj sirok dijapazon znanja ovih magova.
To jarane ni na Pesu ne možeš (shvatam sarkazam :shhh: )
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 08 nov 2021, 18:38

Polahko ljudi, dok se Ahmetovic oporavi i dok uhljeb Ševelj dobije licencu tad cemo razvaljivati :kafa:

Kakve li uhljebe od Sablica mozemo ocekivati na zimu hmmm

Jesic 2

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 08 nov 2021, 18:49

spezial je napisao/la:
Pa bio je na nekoj probi u Sarajevu prije godinu-dvije, jos nije prosao, i to kod Husrefa koji obozava takve jablane u napadu?

Prosao probu, medjutim oko para bio belaj, pa je otiso u zrinjski pa je dole zabelajio nesto, isli na neki provod, neki na vrat na nos dernek pa ga otjerali i odozdo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 nov 2021, 19:44

08 nov 2021, 17:41
Treba nam i centralni vezni koji zna zadrzati loptu odnosno povezati redove. Recimo sto je bio Crepulja
Za to je Kapic doveden
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 08 nov 2021, 20:15

miky_hz je napisao/la:
08 nov 2021, 16:56
spezial je napisao/la:
Nije tacno da nije prosao kod Husrefa.Vec ga Vinko nije ostavio.Husref je bio zadovoljan sa Skrbicem(dao je 2 gola na prijateljskoj Olimpiku) i bio je plan da ode Handzic jel Husref nije vise racunao na njega,i da Skrbic bude zamjena,medjutim Vinko se odlucio da ostavi Handzica da mu Skrbic nije potreban .

Nakon utakmice tadašnji šef stručnog štaba kluba s Koševa Husref Musemić izjavio je da je zadovoljan Škrbićem i da bi trebao potpisati ugovor sa FK Sarajevo.

On se u januaru pojavio na prozivci aktuelnog prvaka i lidera bh. elite, trenirao sa Sarajevom i kada se očekivalo da potpiše ugovor, novi trener Vinko Marinović rekao je da mu Škrbić nije potreban!
Aha, ima smisla, i jest mi bilo cudno da ga ne ostavi jer je bas husrefov tip igraca, a nisam upratio da se ovako odvijala situacija.

Helem, uskoro se i povrijedio, nije se proslavio svakako.

A evo i da potpise kako koristiti napadaca od 192 cm bez krila, ko ce mu nabacivati lopte?! Nama trebaju dva vrhunska krila prioritetno, pa tek onda napadac.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 08 nov 2021, 20:27

Ko je novi SD ? Zna li se sta ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 nov 2021, 20:27

Strucni konsultant sve dobro reko. Navijaci mogu bit nezadovoljno ali ne smiju oni voditi klub. Kod nas se ovdje navijaci ponose i javno govore da je grupa odgovorna i zasluzna za odlazak neke osobe.
Vjerovatno je ta osoba trebala ic, ali ne na taj nacin. Sutra ce se njima opet cefnuti da tjeraju nekoga, i opet i opet. Nece uvijek bit u pravu i nekad ce to bit iz navike il zato sto mogu..

Takodjer sve sto ej rekao za Gorana je u pravu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.