FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad vidim ovog Amoaha kako plese, imam osjecaj da nije dobar u glavi hahaha.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Moze se to ilegalno pregovarat, nesto sto je liverpool uradio sa van dajkom, al upravo ovo je dokaz da smo kita od kluba ako mi nemozemo dovest igraca iz 3 lige rs tacnije prijedora.
Sve pred uslove imamo, veci klub, velki grad vecu tradiciju vise para (valjda)
I moramo nesto krijuci radit, vec izvadi pare nasto pozivi 3ligasa i menagera igraca i reci 400 k € je u torbi toliko igracu toliko klubu, pa stisni guzno crijevo i reci necu
Sve pred uslove imamo, veci klub, velki grad vecu tradiciju vise para (valjda)
I moramo nesto krijuci radit, vec izvadi pare nasto pozivi 3ligasa i menagera igraca i reci 400 k € je u torbi toliko igracu toliko klubu, pa stisni guzno crijevo i reci necu
Amoah ako ne potpiše, ne dovodite nikad nikoga više!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Zvijer!

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
pregledao sam i ne znam sta su ljudi pogresno napisali,Radnik nas stisno ko Celzi,ovi trener kaze bilo tesko igrati los teren nije se mogla razvijat igra.fks74 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 09:50To su i pisali ovi što ne gledaju plaho utakmicu.donDondon je napisao/la: ↑07 nov 2021, 08:11Nisam plaho gledao utakmicu,ali citam da je radnik imao 13 suteva a mi 2 i da im nije sviran penal.
Jel isprdku hajdukove skole nogometa ista sveto,kako ga nije sramota izac iz stana i prosetat gradom ili mozda doci na trening .
Pocet cemo slaviti pobjede i u kupu protiv moscanice,stupcanice,famosa,gruda,seljublja,cazina...![]()
mi nismo igru razvili pola godine,nista sa Sablicem nismo dobili,samo smo dobili jos vise botova koji ne znaju raspoznat odbojkasa od fudbalera a kamoli trenera od ublehe
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Halal bilo ako Hebiba kazne , on je da sa istoka da psuje … Još se škarta i staronja riješiti na zimu … Ne znam sto Ahmetović mu igra prvi 11 , da nije legenda kluba publika bi ga ganjala Al ajde ….
Nadam se samo da će ovi Poljaci već na ljeto bit pametni i poslat ga u Bundesligu jer će ponuda sigurno biti. Ovo šta sve vadi iz tekme u tekmu nije normalno.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Miljan Škrbić sa Ahmetovićem na kafi
#SamoKažem

#SamoKažem
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
ma kakav Škrbić, rang onog Ješićevog brazilca, Altiparmakovskog i Cmiljanića.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nezz baš statistika mu nije loša 15 utakmica 9 golova. Visina 1.92m još ima naše državljanstvo a 26 mu godina.
Pa bio je na nekoj probi u Sarajevu prije godinu-dvije, jos nije prosao, i to kod Husrefa koji obozava takve jablane u napadu?
Kod nas kad je bio na probi čini mi se da je izlazio iz neke teške povrede... pa je tražio samo bilo gdje da može igrati i da proba oživjeti karijeru. Nisam ga pratio od tada, al ove brojke što ima u Srbiji ne izgledaju loše... teško je bit pametan kad smo mi u pitanju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čovjek zabio 9 golova ova sezone, usporedbe radi, mi smo kao cijeli tim zabili yebenih 16 golova
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 nov 2021, 15:48Čovjek zabio 9 golova ova sezone, usporedbe radi, mi smo kao cijeli tim zabili yebenih 16 golova

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što je najgore ni Radnički nije zabio višeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 nov 2021, 15:48Čovjek zabio 9 golova ova sezone, usporedbe radi, mi smo kao cijeli tim zabili yebenih 16 golova

18 dali ljudi, a ovaj od toga pola, Ronaldo lik.

-
- Kontakt:
Trenutno drugi strijelac u duplo jacoj ligi od nase.9 golova u 15 utakmica je odlicno kada pogledamo da igra za prosjecan klub u vrlo jakoj ligi.Zabio 50% golova Radnickog ove sezone,ima nase papire i sigurno nije skup.Nez kakav ugovor ima sa Radnickim ali ja se ne bi bunio sekunde kad bi dosao na zimu bar eto da bude back up opcija neka.Nista bolji Bagaric nije.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E jbg sad da je vrlo jaka liga, nije, osim zvezde i partizana uglavnom prdimahovina ko i kod nas u ligi, cast jos 2-3 izuzetkaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 15:55Trenutno drugi strijelac u duplo jacoj ligi od nase.9 golova u 15 utakmica je odlicno kada pogledamo da igra za prosjecan klub u vrlo jakoj ligi.Zabio 50% golova Radnickog ove sezone,ima nase papire i sigurno nije skup.Nez kakav ugovor ima sa Radnickim ali ja se ne bi bunio sekunde kad bi dosao na zimu bar eto da bude back up opcija neka.Nista bolji Bagaric nije.
Bio je on kod nas na probi i dao 2 gola. ali Emir rekao da nije igrac za nas i on ode u Zrinjski.
Za naše napadače je Higuain dok je igrao u Napoliju. Ne bi se bunio da ga dovedemo s tim da se raskine sa Bagarićem i Cmiljanićem.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, perodeformero i 23 gosta.