HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
moglo bi se doc na derbi s obzirom da bosna igra u nedjelju...taman prilika da upoznam Siroki Brijeg...
I feel devotion!!
- el-fighter
- Kontakt:
Vidjet ćemo. Igokea je neugodna momčad. U prošlom kolu protiv Bosne su imali veliki zaostatak, ali su uspjeli smanjiti na samo 7 koševa razlike.bosnas_ je napisao/la:Siroki ce pobjediti Igokeu
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
''Sinoćnju utakmicu između košarkaša Širokog i Leotara pratio je i hrvatski izbornik Jasmin Repeša u društvu nekoliko članova uprave Širokog Eroneta.
Po završetku utakmice izbornik je rekao da je Široki puno bolja ekipa od Leotara koji nisu uspjeli pružiti značajan otpor u ovoj utakmici. Pored utakmice Repešu je zanimalo ponajviše kako napreduju mladi hrvatski reprezentativci (juniori) Darko Planinić te Josip Bilinovac, inače košarkaši Širokog Eroneta, za koje vjeruje da mogu u dogledno vrijeme postati i A reprezentativci Hrvatske.''
Zanimljivo, malo je zakasnio, pih, al ajde.
E da je bilo docekati vec sada malog Ramljaka, zivo me zanima koliko on moze...
Po završetku utakmice izbornik je rekao da je Široki puno bolja ekipa od Leotara koji nisu uspjeli pružiti značajan otpor u ovoj utakmici. Pored utakmice Repešu je zanimalo ponajviše kako napreduju mladi hrvatski reprezentativci (juniori) Darko Planinić te Josip Bilinovac, inače košarkaši Širokog Eroneta, za koje vjeruje da mogu u dogledno vrijeme postati i A reprezentativci Hrvatske.''
Zanimljivo, malo je zakasnio, pih, al ajde.
E da je bilo docekati vec sada malog Ramljaka, zivo me zanima koliko on moze...
...Život za Široki...
bit će zeznuto u subotu, treba podržat našu ekipu u subotu u što većem broju...eh kad bi se vratili u nlb, pa to bi bilo fantastično...
Uz punu dvoranu i ozbiljan pristup igri ,Siroki je favorit na svom parketu,mislim da je ova prva utakmica najvaznija,ko tu pobjedi ide u finale!košarkaš je napisao/la:bit će zeznuto u subotu, treba podržat našu ekipu u subotu u što većem broju...eh kad bi se vratili u nlb, pa to bi bilo fantastično...
Jedva cekam finalne utakmice,kada niti jedna ekipa nece imati neki pritisak,i mozemo ocekivati dobru kosarku!
Igokeu ne simpatišem nimalo, ali lično bih voli da se ne plasirate u NLB, jer Vam je politika skroz pogrešna!košarkaš je napisao/la:bit će zeznuto u subotu, treba podržat našu ekipu u subotu u što većem broju...eh kad bi se vratili u nlb, pa to bi bilo fantastično...
Pojačavate se za prvenstvo, a kroz NLB stičete iskustvo i afirmišete mlađe igrače, što ima za rezultata predzadnje mjesto!
Samo da pokvarite ukupni učinak pa da idućih sezona igra samo jedan tim!
Compact je napisao/la:Igokeu ne simpatišem nimalo, ali lično bih voli da se ne plasirate u NLB, jer Vam je politika skroz pogrešna!košarkaš je napisao/la:bit će zeznuto u subotu, treba podržat našu ekipu u subotu u što većem broju...eh kad bi se vratili u nlb, pa to bi bilo fantastično...
Pojačavate se za prvenstvo, a kroz NLB stičete iskustvo i afirmišete mlađe igrače, što ima za rezultata predzadnje mjesto!
Samo da pokvarite ukupni učinak pa da idućih sezona igra samo jedan tim!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
hannibal825
- Kontakt:
samo radio prenosipsa je napisao/la:jel ima tv prijenos veceras????
hvala...hannibal825 je napisao/la:samo radio prenosipsa je napisao/la:jel ima tv prijenos veceras????
I feel devotion!!
U Širokom se veceras, ocekuje najveca posjeta , ove sezone, vidim da pitate za tv prenos, ne to ne dolazi u obzir, mi cemo pobjediti, milom ili silom.Ja samn iz Capljine, ali veliki navijac Širokog, dolazi i nas odozdo dosta za, ovu vaznu tekmu.Naprijed Široki oleeee, oleeeee
e došlo vrijeme za ići nista idemo po pobjedu i moramo je dobiti ako mislimo nlb... ocekuje se skoro puna dvorana barem sto cujem i bit ce ludo... AJMO ŠIROKI... pozz za navijače iz čapljine koji dolaze 
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
i ja se pridružujem pozdravima za navijače iz čapljine.....večeras će gorit u dvorani, još pola sata i ja odo zauzet svoje mjesto da mi ga nitko ne preotme
Ajmo Široki.... ŠIROKI U SRCU!!!!!!!
vidim euforija trese siroki brijeg.....
...neka neka.....al opet steta sto nema prenosa ili bar snimak kako bi i mi uzivali u dobroj kosarci...
I feel devotion!!
Naprijed Siroki, razbijte ih...
+5 za siroki na poluvremenu.....amal mccaskill 14 poena, kovacevic 10....
I feel devotion!!
javi nam ipsa rezultat kad zavrsi 
83:67 za siroki...4 min. do kraja...mccaskill 22 p...navijanje na nivou...
I feel devotion!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.