Premijer liga BiH - aktuelno

fukara87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fukara87 » 08 nov 2021, 13:37

Gdje ces se valjati po onakvom terenu druze, imamo najlosiju travu plus kisa pada od jutros :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 nov 2021, 13:38

Sramotno saopstenje Zelje, gore nego kad je Aydin Olgun kukao kako mu niko ne pomaze. Nevjerovatno kako se sve reprizira pa čak i raskid reprograma poreskih dugovanja kojeg Zeljo vise nema sa PU.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 08 nov 2021, 13:42

avenija je napisao/la:
08 nov 2021, 13:38
Sramotno saopstenje Zelje, gore nego kad je Aydin Olgun kukao kako mu niko ne pomaze. Nevjerovatno kako se sve reprizira pa čak i raskid reprograma poreskih dugovanja kojeg Zeljo vise nema sa PU.
Apsolutno iste stvari koje su se i Čeliku dešavale. Skoro pa precrtano. Samo što mi istinski navijači Želje nisu jasni što ne poduzimaju nešto vezano za pomoćni stadion. Pa neka ga prodaju i krenu od nule i gotovo. Kolika borba za komad zemlje se vodi da će pokupiti sitniš od prodaje po svemu sudeći.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 nov 2021, 13:42

Koji win win, gasi se Zeljeznicar a time i Amar Osim ostaje bez pozajmica.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 nov 2021, 13:43

KONTRASVIH je napisao/la:
08 nov 2021, 13:34
Convicts1988 je napisao/la:
08 nov 2021, 13:17
Jadno saopštenje iz Željezničara. Ovako je nekad i u Čeliku bilo, svi su nam krivi samo mi nismo ..
Zaboli nas **** za Celikom i vasim kukanjem kako je kod vas ovako bilo. Mi nismo vi niti cemo kad biti. Mali ste klub, a to ste potvrdili kad su vas Turci ugasili.
Vidiš li da se naslađujemo.
Mi smo trenutno daleko ispred vas, ako me razumiješ.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 nov 2021, 13:45

Beduin je napisao/la:
08 nov 2021, 11:19
OnlyLeft22 je napisao/la:
08 nov 2021, 08:38
08 nov 2021, 08:33
Velež je jedini klub iz BiH koji je bio u top 100 UEFA rankings liste, i to 5 puta. Velež je i bio 102 i 103 mjesto pa tek onda dolazi Sarajevo na 105 mjestu, samo dokaz koliki je Velež.

PONOS DRŽAVE!
To znači

1. Velež
2. Velež
3. Velež
4. Velež
5. Velež
6. Velež
7. Velež
8. Sarajevo

Najveći si VELEŽE
Sarajevo na aparatima 😂😂😂😂
Zelju ne smijem ni spomenuti
Nabise nam kompleks od titula do evrope pa do nastupa u 2 ligi e moje Sarajevo

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 08 nov 2021, 13:47

Ugasi ih gospodar familije.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 nov 2021, 13:48

08 nov 2021, 13:43
Jadno saopštenje iz Željezničara. Ovako je nekad i u Čeliku bilo, svi su nam krivi samo mi nismo ..
Zaboli nas **** za Celikom i vasim kukanjem kako je kod vas ovako bilo. Mi nismo vi niti cemo kad biti. Mali ste klub, a to ste potvrdili kad su vas Turci ugasili.

Ne mozete biti daleko ispred nas kada ste jucer gostovali u Ustokolini.
Ako me razumijes.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 nov 2021, 13:49

OsmaDolazi je napisao/la:
08 nov 2021, 13:42
avenija je napisao/la:
08 nov 2021, 13:38
Apsolutno iste stvari koje su se i Čeliku dešavale. Skoro pa precrtano. Samo što mi istinski navijači Želje nisu jasni što ne poduzimaju nešto vezano za pomoćni stadion. Pa neka ga prodaju i krenu od nule i gotovo. Kolika borba za komad zemlje se vodi da će pokupiti sitniš od prodaje po svemu sudeći.
Bukvalno sve isto ide od početka do u detalj pa čak i saopstenja. Doduse od nas se malo duze krilo da je prekinut reprogram dugovanja sa poreskom.. koji je hvala Bogu ovoj upravi ponovo pokrenut prije godinu dana.

Znaci ne mogu vjerovati da hajde sve sto se desava isto ali da i saopstenja i mazanje očiju budu identicna.

Zeljo ima 4.1 milion poreskog duga sto je najvise od fudbalskih klubova i više nema potpisan reprogram za vracanje tog duga, blokirani svi računi + ne izmiruje tekuće obaveze zbog cega je reprogram i prekinut. Strasno. Sutra im stadion moze zavrsiti na aukciji, ovo je definicija stečaja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 08 nov 2021, 13:50

Ali ljudi su hladno naveli nekoliko stvari koje su normalne, kao da se zna da smo mi pošteni. U biti: držali smo se ugovora haman jer smo za 7 godina od 10 platili 50% rata, plaćamo poreze i doprinose igračima, prijavimo ih, pare od ulaznica ne pokrademo sve itd. :D Ali meni je fakat čudo ovaj mentalitet da se vazda traži od drugog pomoć. Hajd shvatam fakat da dio ove priče i ima smisla, nema zakona o sportu, oporezivanje sranje, nisu isti aršini prema svima, podrška države slaba, bla bla, ali ako niste u stanju igrati PLBiH, imaju brte i niže lige. Idi ko Čelik u kantonalnu, pa se konsoliduj, igraj s juniorima. Što ljudi misle da su Bogom dani da ih neko gura? :D

Mada, ovo je samo pokazatelj u kojem su oni blatu, jer je saopštenje poteze očajnika. Najispravnije bi bilo čak da se suoče sa svim i naprave plan kao Čelik, kojeg bi se ipak oni mogli smislenije pridržavati od Čelika, jer Čelik neće dobiti ništa obzirom na politiku i previranja. U Željezničaru bi to mogli iskoristiti da za 5 godina budu konkurentni u PLBiH. A oni će, na radost svih nas ostalih, ipak mislim kao posljednju slamku spasa vidjeti prodavanje imovine, pa da tu prave aranžmane sa poreskom, čupaju i onda će ostati na istom, samo još više raščerupani.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 nov 2021, 13:57

Da bi ponovo potpisali reprogram, mora se usvojiti zakon, koji se usvaja svakih 5 godina. Lijepi dani i godine su pred mrziteljima Zeljeznicara :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2021, 13:59

08 nov 2021, 13:03
Do sada su Sloboda i Velez odigrali 72 utakmice u Premier Ligi BiH i u prvoj ligi Jugoslavije. Velez je uspjesni sa 32 pobjede, dok Tuzlaci imaju 22. 16 utakmica je zavrsilo bez pobjednika
Velez: 32
X: 16
Sloboda: 22

Svaka vam cast Tuzlaci, imate 22 pobjede protiv ponosa drzave koji je ima najbolji ranking ikada jedne Bh ekipe, 43 mjesto. Ponos drzave je bio prije Uniteda, Milana itd..

Sretno
Kakav je medjosobni omjer u zajednickoj ligi BiH?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 nov 2021, 14:00

08 nov 2021, 13:50

Ali ljudi su hladno naveli nekoliko stvari koje su normalne, kao da se zna da smo mi pošteni. U biti: držali smo se ugovora haman jer smo za 7 godina od 10 platili 50% rata, plaćamo poreze i doprinose igračima, prijavimo ih, pare od ulaznica ne pokrademo sve itd. :D Ali meni je fakat čudo ovaj mentalitet da se vazda traži od drugog pomoć. Hajd shvatam fakat da dio ove priče i ima smisla, nema zakona o sportu, oporezivanje sranje, nisu isti aršini prema svima, podrška države slaba, bla bla, ali ako niste u stanju igrati PLBiH, imaju brte i niže lige. Idi ko Čelik u kantonalnu, pa se konsoliduj, igraj s juniorima. Što ljudi misle da su Bogom dani da ih neko gura? :D

Mada, ovo je samo pokazatelj u kojem su oni blatu, jer je saopštenje poteze očajnika. Najispravnije bi bilo čak da se suoče sa svim i naprave plan kao Čelik, kojeg bi se ipak oni mogli smislenije pridržavati od Čelika, jer Čelik neće dobiti ništa obzirom na politiku i previranja. U Željezničaru bi to mogli iskoristiti da za 5 godina budu konkurentni u PLBiH. A oni će, na radost svih nas ostalih, ipak mislim kao posljednju slamku spasa vidjeti prodavanje imovine, pa da tu prave aranžmane sa poreskom, čupaju i onda će ostati na istom, samo još više raščerupani.
:clap:

Graha
Kontakt:

Post Postao/la Graha » 08 nov 2021, 14:02

Kakav je teren na Tušnju? 🤔

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 08 nov 2021, 14:03

Nema Željo djece za prodaju, nema evrope, tu su oni godinsma imali dosta novca.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 08 nov 2021, 14:06

Riziko je napisao/la:
08 nov 2021, 14:03
Nema Željo djece za prodaju, nema evrope, tu su oni godinsma imali dosta novca.
E sada nema ništa od toga a svi kucaju na vrata i traže svoje. Da ne pričam o poreznoj sa kojom više nema priče. Ako išta u ovoj državi funkcioniše, to je oporezivanje. I sa njima nikada nije bilo šprdancije kada se dođe u fazu u kojoj je Željo.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 08 nov 2021, 14:07

08 nov 2021, 13:50

Samo nemoj ti balavče pisati šta je najbolje za nekoga, posebno za nas.

slika
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2021, 14:10

Graha je napisao/la:
08 nov 2021, 14:02
Raj za svakog ko se voli valjati ili plivati po barama. Mi optimisticni bismo rekli "u jezeru". :mrgreen:

075 ❤

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 nov 2021, 14:12

Graha je napisao/la:
08 nov 2021, 14:02
hoces sa mnom gledati tekmu brateee mojj
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2021, 14:19

Suzu pustih na ovo saopstenje Zelje. Nije fer jer korona zahvatila samo taj dio Sarajeva, dok su na drugim sadionima tribine bile ispunjene do posljednjeg mjesta.
A i sta koji qurac drzava ima govoriti Zelji kad ce uplacivati rate. Dovoljno je sto su prijavili sve igrace, dok vjerujem u jednoj Slobodi barem 5 igraca igra "na crno".

Posto me ganulo ovo saopstenje, besplatno cu dati jednu ideju kako da zarade novac:
- neka ispred Grbavice, a moze i na par mjesta po gradu, postave maskotu Morza (Amar 0sim) i naplacuju njegovo pljuvanje, pisanje ili meljanje pticjim izmetom.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.