inace golman almerije je samouvjeren..prvo preko ruke,a sada ispod ruke prima gol..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
vilja 2-0...
inace golman almerije je samouvjeren..prvo preko ruke,a sada ispod ruke prima gol..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
messi....
3-0..........
3-0..........
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Ovo će biti jedno 7-8 skromih komada.

P.S. Dok sam ovo pisao već su pala 3 komada tako da bi cifra na kraju mogla biti dvocifrena.
P.S. Dok sam ovo pisao već su pala 3 komada tako da bi cifra na kraju mogla biti dvocifrena.
FK Pjetlovi
pedro glavom za 4-0..
brutala...
brutala...
Hardcore 
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ali bas brutalno
U drugom poluvremenu ubaciti Affelaya,Bojana i mozda Keitu.Izbaciti Xavia,pa i Messia,vidim da se nesto zali na misic,pa bi bilo dobro da izadje da ne bi bilo sta slucajno.
U svakom slucaju,perfektna igra,brzi i lagani golovi za miran nastavak utakmice.
U drugom poluvremenu ubaciti Affelaya,Bojana i mozda Keitu.Izbaciti Xavia,pa i Messia,vidim da se nesto zali na misic,pa bi bilo dobro da izadje da ne bi bilo sta slucajno.
U svakom slucaju,perfektna igra,brzi i lagani golovi za miran nastavak utakmice.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ozljediše Xavia izgleda 
Sta mislite koliko je ozbiljno ovo oko Xavija , Ok mi nekako djeluje , mada bi ga ja izveo i cuvao.... Messi ko Messi malo ga zaboli , ali taj ima noge ko od kamena , tako da mislim da nije nista ozb , za oboicu....Uci Ibrahim i Ahmed , mjesto njih dvoice i to je to 
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kad je pao i lezao,mislio sam da ga je po tetivi spuc'o,ali ipak nije.Kasnije je ustao ii odigrao ovih 5 minuta normalno,tako da mislim da nije nesto ozbiljno.Kako god,Messia i Xavia izbaciti,ubaciti Affelaya i Bojana i to je to,ionako je rezultat visok,nema potrebe da se rizikuje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Nije mogao više potrcati, vidio si i sam...izgleda da je tetiva opet sjebanaAndres je napisao/la:Sta mislite koliko je ozbiljno ovo oko Xavija , Ok mi nekako djeluje , mada bi ga ja izveo i cuvao.... Messi ko Messi malo ga zaboli , ali taj ima noge ko od kamena , tako da mislim da nije nista ozb , za oboicu....Uci Ibrahim i Ahmed , mjesto njih dvoice i to je to
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa evo poceo je i drugo poluvrijeme,znaci da nije nista opasno,mada bih volio da ga izbaci Pep sto prije.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Barça osigurala prolaz nakon prvih 30 minuta.
Izgleda da ćemo na ljeto gledati 2 El Clasica u španjolskom Superkupu.
Izgleda da ćemo na ljeto gledati 2 El Clasica u španjolskom Superkupu.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Idemo petardu i Almeriji
Naprijed momci!!!

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
E da ga hoce još Ibrahim zabiti.
Ove godine cemo gledati pet el classica, 2 liga, 2 superkup i 1 kup + ako se sastanemo u LP 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
eto ga..
keita pogadza za 5-0...jos jedna petarda u nizu...
msm da je to to..sto se tice ove utakmice...rutinska pobjeda...
keita pogadza za 5-0...jos jedna petarda u nizu...
msm da je to to..sto se tice ove utakmice...rutinska pobjeda...
Pa vi ste jedina ekipa bez imalo milosti.
Svakom timu date peticu s lukom.
Svakom timu date peticu s lukom.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- nidjo_barca
- Kontakt:
Odlicno odigrana utakmica,rezultat fantastican.Lagani i brzi golovi u prvom poluvremenu,miran nastavak utakmice.Petarda je opet pukla.Revans odigrati sa blagim oprezom i mislim da ne bi trebalo biti problema.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Opet odlično odigrana utakmica. Strijelci se rasporedili fino, za svakog po nešto.
Messijev pas na Keitu, odličan. Gotovo da me podsjetio na Ronaldinha i dodavanje Xaviju u Madridu. Abidal me razveselio svojim simpatičnim driblinzima i varkama po terenu. On i Keita mi svakim danom postaju sve draži igrači. Igrači koji se ne bune nikako, odigraju srcem svaki ponuđen minut i sretni su tu gdje su. Tako je bilo i večeras, tako će biti dok god su tu, a vjerujem da će se i nakon karijere rado vraćati na Nou Camp.
Idemo dalje, Hercules nas čeka. Red je da ih pobjede mađioničari iz Barcelone.
Messijev pas na Keitu, odličan. Gotovo da me podsjetio na Ronaldinha i dodavanje Xaviju u Madridu. Abidal me razveselio svojim simpatičnim driblinzima i varkama po terenu. On i Keita mi svakim danom postaju sve draži igrači. Igrači koji se ne bune nikako, odigraju srcem svaki ponuđen minut i sretni su tu gdje su. Tako je bilo i večeras, tako će biti dok god su tu, a vjerujem da će se i nakon karijere rado vraćati na Nou Camp.
Idemo dalje, Hercules nas čeka. Red je da ih pobjede mađioničari iz Barcelone.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.