FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako je Zrinjski igrao u Bijeljini, pitam za jarana. Pošto su oni ovdje ikona foruma?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- f0rest1946
- Kontakt:
Predobar trener nema sta, u 16 kola 5 poraza i 4 neriješeno sa najgorom igrom ikad naseg kluba.
16 kolo vec se halalio od Titule a takvog Giganta vodi, evropa nam upitna.
Jako Ambiciozan trener.
Ispao u Evropi od FC Milsami itd itd
- bhchampion099
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Cujem United ga trazi da zamijeni Solskera, Goran nece, trazi da mu kupe komplet odbranu i dva veznjaka, onda mozda i razmisli.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:17Predobar trener nema sta, u 16 kola 5 poraza i 4 neriješeno sa najgorom igrom ikad naseg kluba.
Jako Ambiciozan trener.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Koji debil mozes bit da ubacujes mrtvog Krleta a Rijada saljes u svlacionicu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Zadnji moj koment za vcrs, "branim" sablica samo zato sto se sva al bas sva krivica i stanje u klubu svaljuje na njega. Ja bih ga sutra zamijenio da znam da ce to donijeti neki wow napredak al niko nece da pogleda stanje realnim ocima i tjt. Nadati se boljem na proljece, ovo je za sada kako je. Izboriti nekako europu i poslozit koliko toliko ekipu za iducu sezonu. Tezak proces al takvo je stanje. Neka nam je sretno!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Laz!napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:21Cujem United ga trazi da zamijeni Solskera, Goran nece, trazi da mu kupe komplet odbranu i dva veznjaka, onda mozda i razmisli.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:17Predobar trener nema sta, u 16 kola 5 poraza i 4 neriješeno sa najgorom igrom ikad naseg kluba.
Jako Ambiciozan trener.
Mozda bi ti neko i povjerovao da Solskjaer nije izjavio da ostaje u MU.
Hoćemo li i zašto nećemo imati ubojitog napadača tipa Bilbija, Vranješ itd? Da je hebeno prvi strijelac lige. A ne patnju da gledam uvijek u pm.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- robertkosar
- Kontakt:
Daj ti meni reci koju si ti tekmu gledao na Kosevu pod vodstvom ovog anti trenera a da si izisao sa zadovoljstvom igrom i rezultatom. Ekipa nam se pati svaku tekmu do 95 minute i nije ni cudo frustracija i psovanje navijaca. Taj isti ublehas jos ni na jednoj tekmi nije rekao da je on kriv za igru i rezultate.keli je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:21Zadnji moj koment za vcrs, "branim" sablica samo zato sto se sva al bas sva krivica i stanje u klubu svaljuje na njega. Ja bih ga sutra zamijenio da znam da ce to donijeti neki wow napredak al niko nece da pogleda stanje realnim ocima i tjt. Nadati se boljem na proljece, ovo je za sada kako je. Izboriti nekako europu i poslozit koliko toliko ekipu za iducu sezonu. Tezak proces al takvo je stanje. Neka nam je sretno!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Kad se sjetim pisanja, da ce Zrinjski sigurno kiksati na utakmicama protiv Veleža, Želje i Borca 

-
- Kontakt:
Sto prije otjerati da imamo kakve takve sanse za evropu. Najgori fudbal u ligi igramo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- napoleon72
- Kontakt:
Tebi se hiljadu puta napisalo i ne odustajes. KOD NAS je to i bio. Nije se uklopio, fulao je nemoguce, kriv je za pun qrac prosutih bodova, jedino sto je iole dobro odigrao je ta evropska kampanja uoci sezone 14/15 kad je imao dva gola i dvije asistencije u drugom i trecem pretkolu EL. Imali smo hejbet boljih i napadaca i prednjih veznih od njega. Boli.me qrac kakav je neko u dresu Zrinjskog, Borca, Zelje, Reala, Milana, pichke materine, gledam ga kao igraca Sarajeva. Guzina juce zabi gol kao Ibrahimovic, al kod nas nije znao hodat i to me zanima, sta me briga kakav je sad, nemamo vise dodira s njim. Eto sad bismo svakog igraca trebali cekat 4-5 godina da uleti u neku zivotnu formu i da kazemo da imamo dobre igrace.bordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:35Bio je Bilblija kod nas prozvan mentalnim patuljkom, istok ga prozivao svaku utakmicu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Mi ne mozemo ovako dominirati ko zrinjski sad jer mi bismo otjerali jakirovica nakon neizborene europe. Samo daj da se vrti u krug.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
+1
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
POgledaj utakmice Zrinjskog kad je dosao tek jakirević.
Igrali presing, brzo otvaranje po uzwtoj lopti. Nije islo ali se vidjela ideja i stil. Zamisao i fudbal koji donosi rezultat. Igraci koji su tad bili nisuu to mogli iznijeti ali je visoki presing najsigurniji put za titulu u ovoj ligi jer nemas stopera koji znaju igrati i iznijeti loptu niti veznjaka koji su takticki i trkački sposobni da bez napora iznesu loptu i otvore kontru a nemas ni igraca koji moze istrčati sprint od 40 metara u kontri i da ima jos zavrsnici.
Covjek to skontao i piša po ligi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Europa nam je premija, kada nema više Zrinjskog u kupu, možemo se nadati tom trofeju.
ORIGINAL 1987
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, BordoArmy88, bordobijeli, budzak, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], napoleon72, TETRAPAK i 89 gostiju.