Nez brt meni sad jaran koji je otisao u Bijeljinu kaze rekli mu ljudi kod stadiona da je odgodjeno za sutra
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zakasnilo se s njim . Istekao mu bio ugovor na ljeto. Niko ga nije trazio i produzi sa Sirokim. A frajer najbolji bio tu polusezonu. 22 godine. Niti bi bio skup . Dzaba kad imamo u upravi debile za sportski segment. Bitno je da je Hadzic doveo ovoliki skart.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 nov 2021, 14:36Ikić se vratio nedavno opet na teren, i evo zabio danas. Moramo ga zaganjati, ako ne na zimu, onda na ljeto .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vidim da će sutra ovo biti bolje ali hajdeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2021, 14:57Nez brt meni sad jaran koji je otisao u Bijeljinu kaze rekli mu ljudi kod stadiona da je odgodjeno za sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja eto ko sutra ce bit bolji teren,jedino da ga fenom suseNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2021, 14:57Nez brt meni sad jaran koji je otisao u Bijeljinu kaze rekli mu ljudi kod stadiona da je odgodjeno za sutra
-
- Kontakt:
Mah eto sutra kao najavljuju sunce gore pa valjda ga koliko toliko osusi i upije vodu.Pravilo je takvo ako se odgodi utakmice mora se za 24h odigrati.Danas je odgodjena po svemu sudeci,vidjet cemo sutra kakvo ce biti stanjeMortemHz je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:06Ne vidim da će sutra ovo biti bolje ali hajdeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2021, 14:57Nez brt meni sad jaran koji je otisao u Bijeljinu kaze rekli mu ljudi kod stadiona da je odgodjeno za sutra
Znam da nije do njih ali ja da se pitam,Radnik bi davno bio istjeran iz lige zbog ove oranice od terena.Pa igrate 20 godina PL,2-3 puta izlazili u Evropu.Citava Bijeljina i Semberija stoji uz vas i niste u stanju bar neki respektabilan teren napraviti.Ne trazim ni ja teren ko na Camp Nou ali ovo je sramota.A nedo Bog da izdaju neko saopstenje preko zvanicne stranice kluba...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 nov 2021, 15:19, ukupno mijenjano 6 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- robertkosar
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ce je odgodit za sutra onda nek danas odigraju yebes ga, isto dodje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne može se za sutra odgađati jer se onda remeti TV prijenos
Pa valjda znas pravila.Nemoze se na silu igrati,ako se odgodi mora se izaci opet za 24 sata ako uslovi to dozvoljavaju ako ne onda se trazi novi termin.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima neko i iznad pravila, a to je sponzor lige

Iako Rudar i kone igraju od 13h i termin od 17h je slobodan, problem je što ista ekipa radi prijenos. Morali bi na MojaTV angažirati avc npr. Mada ja svakako smatram da sutra neće biti ništa bolje nego danas.
Ma gurnut manekene u blato, neka se makar isprljaju za platu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo djecu ne uvoditi u igru, da se ne povrijede. A ovim matorim drtinama nek' krv na pupak izlazi.
Igrajte pichke!!!
Ma odgodit utakmicu, jedino ako vama odgovara da odigramo 0:0 a ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bice to dobro.MortemHz je napisao/la: ↑06 nov 2021, 11:22Imamo 6 pobjeda, 4 neriješena i 5 poraza sa jedva pozitivnom gol razlikom. Nisi vidio razliku na terenu između nas i Ljubića koji bi bio trećeligaška ekipa da su nam niže lige uređene kao u ostalim državama u Europi, vjeruj da je zajebano. Ja bi sad potpisao 3-1-0 do kraja ali bojim se da ćemo se opet razočarati.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njegomirović će oko 16h na teren pa ćemo vidjeti šta će reći
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A de mi strucnjak reci kad ce to teren u bijeljini izgledati bolje? Ovaj teren je odron u augustu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Da imamo saveza,Radniku bi se davno naredilo da naprave teren da lici na nesto ili da lete iz lige.Svake godine uz Tusanj ubjedljivo najgore uslove daju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nisam strucnjak ali i budala moze vidjet da je 70% mocvara a ne travnata povrsina. Mi na Kosevu imamo problem sa pas igrom kako mislis ovdje rukama da je nosis ? Nije vam ovo generacija kad je Benko bio, njemu nije problem bio, ali je problem kad imas Bagarica, Mersu i ostale.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ebi46, JavierBosnia, NazorUso, Varijantas8 i 19 gostiju.