FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ako Van Gaal bude imalo razmisljao o Ligi Prvaka trazice pod hitno pojacanja, a sto se mene tice zelim da dovede Zaratea i Dzeku. Bili bi savrsen tandem. Bayern champion.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Danas sam nesto citao na netu,i mislim da znam koji bi golman mogao doci u Bayern. To je Didulica iz AZ Alkmara. Van gaal dolazi iz ovog kluba,za ovog golaman je pun hvale,a i uprava je rekla da didulica moze traziti neki bolji klub. Posto je Bayernu tesko dati 10-15 mill za Freya,2 mill za didulicu ipak nebi trebali predstavljati neki problem.
Drug to si pogrešno pročito jer Romero nakav kojeg su platili 1.5 mil eura prošle godine je bio 1 golman Az-a. Njega želi Van Gaal ili Neuera iz Schalkea. Ma špekulacije neka Hoffeinheim padn sutra akoBogda.
Mislis na ovo:Rz88 je napisao/la:Znamo u kakvim su odnosima Holandija i Njemačka u fudbalu od pljuvanja hehe, i sad ono Voller pere. .

LvG je 13-ti Holandski trener u Bundesligi, nijedan od njih do sada nije uspjeo osvojiti titulu.
Najuspjesniji od svih je bio Huub Stevens, sa dva osvojena DFB kupa i osvajanje Kup Uefa '97 sa Schalkeom.
Za dlaku mu izmakla titula '01, unesrecio ga Anderson.

Ovaj trener ce prekinuti tu seriju:

Van Gaal je ucio od najboljeg...Leo Beenhakera, u Ajaxu napravio masineriju.
Najveci neuspjeh mu je svakako onaj povratak u Barcu 2002/03, koja se racuna kao najneuspjesnija sezona Barcelone u zadnjih 15-20 godina.
Vom Jäger zum Gejagten
Da mislim na to, šta je ovo , utišalo se sve pred sutrašnji dan odluke. Bayern koliko si me god ove sezone iznevjerio oprostio sam ti, ali sutra bolje ti je nemoj....Nadam se pobjedi i da će kao što naši kažu OStaviti srce na terenu (Nemaju drugu rečenicu. Kako sam uzbuđen, ahhhhhh, sunce, sarma, sok za mučenje (1.20km) te jedna banana što je čuvam samo za subotu i Bayern. 

- el-fighter
- Kontakt:
Sutra će biti interesantno. Igrači i navijači Bayerna i Wolfsburga će više slušati rezulatate sa ostalih utakmica, nego se brinuti za svoj rezultat. Sretno Bayernu sutra.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
I ja sam uzbudjen, eehhhhh, sunce, rostilj, poneka piva, te na kraju Milchschnite koju cuvam za ove prilike.Rz88 je napisao/la:Da mislim na to, šta je ovo , utišalo se sve pred sutrašnji dan odluke. Bayern koliko si me god ove sezone iznevjerio oprostio sam ti, ali sutra bolje ti je nemoj....Nadam se pobjedi i da će kao što naši kažu OStaviti srce na terenu (Nemaju drugu rečenicu. Kako sam uzbuđen, ahhhhhh, sunce, sarma, sok za mučenje (1.20km) te jedna banana što je čuvam samo za subotu i Bayern.

Hajd nek ostave srce na terenu, pa makar izgubili.

Vom Jäger zum Gejagten
HAHAHAHAHHAHAH, kako sam se smijao, čuj Milchschnitte, meni je uvijek draži bio Kinder Pinguin, Duplo, Hanuta posebna priča a da ne počnem Rafaelo i te stvari.
E ovako sam planirao svoj dan radi Bayerna akoBogda.
Ustati , pršuta narezati, sok za mučanje (Mango), samo jesti pršuta ako ima prenos Engleza u 13:40 onda to gledati, Vjerske obaveze u međuvremenu, čekati tekmu, grickati nokte, biti pun adrenalina, biti na sportsport.ba forumu, ništa od Trebinja.
Gledati Bayerna i slaviti novu pobjedu i odlazak na prvo mjesto. I piti tablete što imam od upalu i što sam imao temperaturu ....Toliko obaveza.
E ovako sam planirao svoj dan radi Bayerna akoBogda.
Ustati , pršuta narezati, sok za mučanje (Mango), samo jesti pršuta ako ima prenos Engleza u 13:40 onda to gledati, Vjerske obaveze u međuvremenu, čekati tekmu, grickati nokte, biti pun adrenalina, biti na sportsport.ba forumu, ništa od Trebinja.
Gledati Bayerna i slaviti novu pobjedu i odlazak na prvo mjesto. I piti tablete što imam od upalu i što sam imao temperaturu ....Toliko obaveza.

na kraju je vrlo moguce da Bavarci uzmu titulu ali to je moguce samo za to sto igraju u Njemackoj ligi u bilo kojoj ligi osim Francukse tesko da bi Bayern vidio i LP sa ovakvom igrom...jbg takav tim imate morate puno bolje igrati od ovog sto sad pokazujete 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- rob do bagro
- Kontakt:
ma bayern mora pobjedit jednostavno mora evo mozda i klose zaigra...sto se tice ostalih ja misli da ce wolfsburg da kiksa u hannoveru jer imaju vrlo dobru ekipu
AUFGEHTS BAYERN SCHIEBT EIN TOOOORRRR!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hanover ima dobru ekipu.... koliko oni ono primaju golova po utakmici, cetiri ili pet. jos imaju reprezentativnoga golmana.rob do bagro je napisao/la:ma bayern mora pobjedit jednostavno mora evo mozda i klose zaigra...sto se tice ostalih ja misli da ce wolfsburg da kiksa u hannoveru jer imaju vrlo dobru ekipu
- el-fighter
- Kontakt:
Amin. Nadam se da će biti ovako kako si napisao.rob do bagro je napisao/la:ma bayern mora pobjedit jednostavno mora evo mozda i klose zaigra...sto se tice ostalih ja misli da ce wolfsburg da kiksa u hannoveru jer imaju vrlo dobru ekipu
Velež do groba života mi moga
Hannover moj dragi klub
Posteljina je tu od Bayerna, dres, sve su pripreme izvršene još nemam vize
Moramo dobiti nikad nije bilo morati do sada, imam osječaj da dobijamo ovo, i da ćemo pokazati i karakter i htjenje.

Posteljina je tu od Bayerna, dres, sve su pripreme izvršene još nemam vize

Moramo dobiti nikad nije bilo morati do sada, imam osječaj da dobijamo ovo, i da ćemo pokazati i karakter i htjenje.
Bayern ako ne pobijedi u Hoffenheima (ostalo je jos 10 minuta),moze se i oprostiti od LP. Nevjerujem da ce uspjeti pobijediti stutgarta u sljedecem kolu. Al et...
Prvi pružam ruku... Čestitam Džeki & Co na osvojenoj tituli
U subotu moramo ovjeriti 2. mjesto da se dostojno od navijača oprostimo i barem dobar dojam ostavimo...
Ako ništa, ovo će 3-glavu vlast natjerati na promjene i (nadajmo se) dobra ulaganja

U subotu moramo ovjeriti 2. mjesto da se dostojno od navijača oprostimo i barem dobar dojam ostavimo...
Ako ništa, ovo će 3-glavu vlast natjerati na promjene i (nadajmo se) dobra ulaganja

Sent from my Philips Smart TV.
Ovo sada mirno pišem, totalno opušten. Titulu nismo zaslužili, previše je igrača koji hodaju samo. Luca Toni mora ići iz Bayerna , Schweinsteiger isto, to su u nas 2 najslabija igraa, naravno tu je i Bommel. Imali su 300 prilika, a opet su primili 2 gola. Demichelis je prošle godine bio jedan od najboljih ako ne i najbolji odbradbeni igrač svijeta, ali ove godine ko drugačiji čovjek. Razlog tome je golman. Treba nam golman i to dobar golman, ono što su uradili u Hoff~ je sramota, onakva igra a toliko toga u pitanju. Nema veze makar idemo u LP akoBogda i to je uspjeh sa onakvim manekenima. Sa Tymoschcukom ćemo sigurno dobiti mnogo, osim ako ga onaj glavonja ne stavi na klupu i dadne Bommelu da igra. Baš me zanima koliko će objektivan biti Van Gaal.
Čestitam Vukovima na titulu i nadam se da će Džeko biti najbolji strijelac ili makar dijeliti to sa Grafiteom.
Čestitam Vukovima na titulu i nadam se da će Džeko biti najbolji strijelac ili makar dijeliti to sa Grafiteom.
U jednu ruku mi je drago, jer ce ovo (nadam se) natjerati Ullija na kupovinu. S druge strane, titula je titula i uvijek je lijepo kad se osvoji, a nije nimalo lijepo zavrsiti sezonu bez trofeja, ali sta je tu je. Okrenuti se utakmici protiv Stuttgarta, bice tu jos veci pritisak nego danas, u pitanju je igranje u Ligi prvaka. Kako stvari stoje Herta ce ipak u Ligu prvaka, igraju sa Karlsruheom u zadnjem kolu 

- NoName
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:ma bayern mora pobjedit jednostavno mora evo mozda i klose zaigra...sto se tice ostalih ja misli da ce wolfsburg da kiksa u hannoveru jer imaju vrlo dobru ekipu

bh hrvat je napisao/la:hanover ima dobru ekipu.... koliko oni ono primaju golova po utakmici, cetiri ili pet. jos imaju reprezentativnoga golmana.

Rz88 je napisao/la:Hannover moj dragi klub![]()
Posteljina je tu od Bayerna, dres, sve su pripreme izvršene još nemam vize![]()

Rz88 je napisao/la:Ovo sada mirno pišem, totalno opušten. Titulu nismo zaslužili, previše je igrača koji hodaju samo. Luca Toni mora ići iz Bayerna , Schweinsteiger isto, to su u nas 2 najslabija igraa, naravno tu je i Bommel. Imali su 300 prilika, a opet su primili 2 gola. Demichelis je prošle godine bio jedan od najboljih ako ne i najbolji odbradbeni igrač svijeta, ali ove godine ko drugačiji čovjek. Razlog tome je golman. Treba nam golman i to dobar golman, ono što su uradili u Hoff~ je sramota, onakva igra a toliko toga u pitanju. Nema veze makar idemo u LP akoBogda i to je uspjeh sa onakvim manekenima. Sa Tymoschcukom ćemo sigurno dobiti mnogo, osim ako ga onaj glavonja ne stavi na klupu i dadne Bommelu da igra. Baš me zanima koliko će objektivan biti Van Gaal.

Ako Džekson bude imao isti broj golova onda je on najbolji strijelac jer nema golova sa 11 m!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ribery je napisao/la:U jednu ruku mi je drago, jer ce ovo (nadam se) natjerati Ullija na kupovinu. S druge strane, titula je titula i uvijek je lijepo kad se osvoji, a nije nimalo lijepo zavrsiti sezonu bez trofeja, ali sta je tu je. Okrenuti se utakmici protiv Stuttgarta, bice tu jos veci pritisak nego danas, u pitanju je igranje u Ligi prvaka. Kako stvari stoje Herta ce ipak u Ligu prvaka, igraju sa Karlsruheom u zadnjem kolu
Drug, KSC može još ostati oni i Bielefeld se bore za opstanak gol razlika je u pitanju i u zadnem kolu su nesretno izgubili nakon vodstva 2:0 sada pregazili Werder, miliš da neće Herthu.
Pritisak je na nama ali siguran sam u pobjedu,ali i bod nam je dovoljan.
Werder je prestao igrati fudbal u bundesligi prije 4-5 kola, tako da rezultat protiv Werdera nista ne mora znaciti. Ipak, ja im zelim puno srece, jer u slucaju da Herta pobijedi ona je 100% u LP.Rz88 je napisao/la:ribery je napisao/la:U jednu ruku mi je drago, jer ce ovo (nadam se) natjerati Ullija na kupovinu. S druge strane, titula je titula i uvijek je lijepo kad se osvoji, a nije nimalo lijepo zavrsiti sezonu bez trofeja, ali sta je tu je. Okrenuti se utakmici protiv Stuttgarta, bice tu jos veci pritisak nego danas, u pitanju je igranje u Ligi prvaka. Kako stvari stoje Herta ce ipak u Ligu prvaka, igraju sa Karlsruheom u zadnjem kolu
Drug, KSC može još ostati oni i Bielefeld se bore za opstanak gol razlika je u pitanju i u zadnem kolu su nesretno izgubili nakon vodstva 2:0 sada pregazili Werder, miliš da neće Herthu.
Pritisak je na nama ali siguran sam u pobjedu,ali i bod nam je dovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.