532 i udri.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kvota 1,05 da će jedan forumaš spomenuti fašiste sa SK i Šolaka.
Dizdarevicmuhamedhulk je napisao/la: ↑05 nov 2021, 18:24Svakako igramo bez krila, sta ce nam? Imamo Pidru i Sabana po stranama.
532 i udri.
Rekao je da ce poslije reprezentativne pauze biti spremanNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 nov 2021, 18:43
Sta je sa Kapicem?Jel bar otisao sa ekipom?Valjao bi nam sutra
Jel to najbolje sto znas, oviii?miky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2021, 18:12Oviiiiiii travnjak je bio jako neuvjetan za igru,oviiiii falilo nam je igraca upoznati ste da nam Fanimo vise nije na dispoziciji,tu su jos neki nogometasi koji nam nisu bili na dispoziciji iz ovih ili onih razloga.Oviiiiiii imali smo potrebnu energiju,oviiiii zadovoljan sam kakvu je momcad zelju pokazala,oviiii virujem da ce to biti jos bolje kad budem sve nogometase imao na dispoziciji.
Oviiiiiii necu vam reci sta sam jeo.
Joj kad se sjetim onog promašaja 1 na 1 kad je izašao sam sa golmanom Čelika oko 85 minute a rezultat 0:0
Ma bolan nije znao hodati po terenu, to je i najmanji problem bio
Kad me repliciras sa svog primarnog akaunta @Zip mozda ti odgovorim. Ovako sa podvojenim licnostima mi se ne ulazi u dublje razgovore.Akta je napisao/la: ↑05 nov 2021, 19:09Jel to najbolje sto znas, oviii?miky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2021, 18:12Oviiiiiii travnjak je bio jako neuvjetan za igru,oviiiii falilo nam je igraca upoznati ste da nam Fanimo vise nije na dispoziciji,tu su jos neki nogometasi koji nam nisu bili na dispoziciji iz ovih ili onih razloga.Oviiiiiii imali smo potrebnu energiju,oviiiii zadovoljan sam kakvu je momcad zelju pokazala,oviiii virujem da ce to biti jos bolje kad budem sve nogometase imao na dispoziciji.
Oviiiiiii necu vam reci sta sam jeo.
Nece dobit otkaz do zime to je sigurno, da su mu htjeli dati dobio bi jos prije mjesec
Pretpostavljam da je tako, i da je razlog za to odsteta koju bi mu morali isplatiti.
Izadje s foruma ko iz satora...
Idi hahahahahahahhahahahahahahahha
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 49 gostiju.