Hajde Mirvicu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nije Velika Obarska, gore je jednom bila pucnjava haha, al tad su svatovi bili ja msmPitar6785 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 13:07Sjecal se ko prije 4-5 sezone il je vitez il bjeljina covjek sa zenom na balkonu u podkosulji cuga sljivu, 5 puta ga kamera snimala, kasnije pisalo da je puco iz puske (to nisam vidio)
Slavki samorase kaze da u bjeljini ima dosta stakla po terenu, vidis kokuruze bastu ljudi siju.. to kadvidis sve ti je jasno, zar nisu mogli kupit najlon ko city da bar zastru
Picu treba natjerat da napravi terene da klubovima koji imaju njive okolo stadiona da najlon i Var da napravi u ove 4 godine prije nego bude smjenjen
Ali za 3 sezone.Za 2021 godinu 6 klubova dijeli 200 hiljada,znaci dobit cemo sad nekih 30/35 hiljada ja mislim ,gore dole koja hiljada.Posto neko dobija vise neko manjebordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:16Bh Telecom 220 000 KMal eto bošnji bolji mtel i total
Imam Logosoft, ali sam se odlucio da predjem na BH Telecom. Ne zbog ovog iznosa koji ce dati, jer mislim da je se odavno trebalo puno vise davati , kako nama tako i drugim perspektivnim ekipama, od BH Telecoma, Kantona i Opcina, vec zbog cisto patriotskih razloga. Dadne se 4 miliona za Expo, kao da se prezentuje drzava, a nema se dati za nas, RK Bosnu, KK Bosnu, Zelju i ostale. Znaci da ima para, ali se daju u glupostibordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:16Bh Telecom 220 000 KMal eto bošnji bolji mtel i total
Trenera imamo a celavo majmunce iz doboja jos uvjek prima platu kao SDSanchez1987 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 10:22Po ovome sto rece Hadzibegic,ostaje u opciji samo pozicija direktora za njega,trener ili SD nece biti,sto i jeste najbolje za njega![]()
![]()
Hajde Mirvicu![]()
Nemaš vremena, ili ne znaš? Opet velim, papci se ne trebaju osjećati prozvanim, post nije namjenjen njima.
Logicno da mi ne valja BHtelecom. Jbt njihove pare kad su uhljebili i kuntu i pantu, tehnicar ti nece doc rijesit problem ako mu cvaju ne das ispod ruke, internet 400 kbps... Goni ih u qrac, da se hoce privatizovat samo da banda uhljebljena na birou zavrsi.bordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:16Bh Telecom 220 000 KMal eto bošnji bolji mtel i total
Iz usta jednog njihovog uhljeba, kojem sam, usput, slao skrinsote brzine interneta, i sa fast i speedtest stranica