Ja mislim da ovaj trener kod komsinica jedino bolje prosipa suplju i da je bolji demagog od naseg

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma zrinjski kad je radio to sto sad Vico radi,Vico nije bio ni punoljetan,nece zrinjski ovo lako ispustiti,mi jesmo bili losi al zbog cega, zbog koga? Ipak zrinjski ima sposobniju upravu od nase tadasnje petoduplo.
“S Ismirom Mirvićem sam prijatelj i tu sam da pomognem savjetima. Nisam u mogućnosti radi drugih projekata u kojima sam već od ranije posvetiti se poslu više od toga”, rekao nam je Kepčija.
Ima dobrih veza po Americi, a evo na neki fazon i po Europi, sto je super stvar.miky_hz je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:48“S Ismirom Mirvićem sam prijatelj i tu sam da pomognem savjetima. Nisam u mogućnosti radi drugih projekata u kojima sam već od ranije posvetiti se poslu više od toga”, rekao nam je Kepčija.
Hajde bar mozemo reci da Ismir "zna ljude",moze valjat svakako,nije pao tek tako ,ima kontakte sto je dobro.
Zrinjskom od početka nisu niti faul ukrali, da ne pričamo o drugim stvarima. To se nikako ne može porediti sa našom situacijom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:46Ma zrinjski kad je radio to sto sad Vico radi,Vico nije bio ni punoljetan,nece zrinjski ovo lako ispustiti,mi jesmo bili losi al zbog cega, zbog koga? Ipak zrinjski ima sposobniju upravu od nase tadasnje petoduplo.
Nisu ni nama u prvom dijelu sezone, cak i u pocetku drugog dijela, tad smo u nekim situacijama i pogurani (derbi,fks74 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:58Zrinjskom od početka nisu niti faul ukrali, da ne pričamo o drugim stvarima. To se nikako ne može porediti sa našom situacijom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:46Ma zrinjski kad je radio to sto sad Vico radi,Vico nije bio ni punoljetan,nece zrinjski ovo lako ispustiti,mi jesmo bili losi al zbog cega, zbog koga? Ipak zrinjski ima sposobniju upravu od nase tadasnje petoduplo.
Čuj namirisali krv i počeli nas krasti a njih gurati, pa jel to regularno ?napoleon72 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:04Nisu ni nama u prvom dijelu sezone, cak i u pocetku drugog dijela, tad smo u nekim situacijama i pogurani (derbi,fks74 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:58Zrinjskom od početka nisu niti faul ukrali, da ne pričamo o drugim stvarima. To se nikako ne može porediti sa našom situacijom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:46
Ma zrinjski kad je radio to sto sad Vico radi,Vico nije bio ni punoljetan,nece zrinjski ovo lako ispustiti,mi jesmo bili losi al zbog cega, zbog koga? Ipak zrinjski ima sposobniju upravu od nase tadasnje petoduplo.
Zrinjski). Pljacka je pocela kad su ovi iz Borca osjetili krv i vidjeli da se moze ta razlika istopit. Nama usla voda u usi, oni u naletu, sudjenje ocajno, i bilo je sta je bilo. Da smo iz utakmica sa Zrinjom i Zeljom izvukli 4 boda, nista se ne bi desilo, Borac bi se zadovoljio evropom i to je to.
Niko ne kaze da je regularno, nadovezao sam se na tvoj post da Zrinjskom jos ni prekrsaj nije ukraden. Polahko, ako Borac bude na proljece na manje od 8-9 bodova razlike, vidjet cemo onda hoce li krast Zrinju ili ne.
Toksična atmosfera u klubu i na tribinama. Ključni problem svih naših problema koji traje duži niz godina. Pun voz igrača koji briljiraju u drugim klubovima, u koje dođu od nas, a kod nas ne mogu da se sastave sa loptom i zviždi im se sa tribina.
Sarajevo je specificna sredina. Nas istok i Zeljin sjever (u skorije vrijeme i istok) su otjerali mnoge dobre igrace i napravili hrpu incidenata. 90% tribine su sredovjecni muskarci sa viskom testosterona a nisu vise u situaciji da se tuku po ulici, pa seru igracima. Vjerovatno se s nostalgijom sjecaju vremena kad su gledali Papeta, Husrefa, Calu, Hadzibegica... Pa im Heba i Velkoski dodatno vrijedjaju inteligenciju.Zeko87 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:26Toksična atmosfera u klubu i na tribinama. Ključni problem svih naših problema koji traje duži niz godina. Pun voz igrača koji briljiraju u drugim klubovima, u koje dođu od nas, a kod nas ne mogu da se sastave sa loptom i zviždi im se sa tribina.
Dok se ne počne dolaziti na utakmice da bi se odmorili od radne sedmice, nema tu selameta. Ovako su naše tribine mjesto ispoljavanja frustracija sa kojima FK Sa nema ništa.
U svakoj ligi na svijetu imaš par timova koji se bore za trofeje ostali igraju za prestiž, pa ljudi uživaju na tribinama, pune stadione i druže se...
Par momaka sa sjevera preseliti na istok da te debile dovedu u red. Kad krene psovat bez razloga i bogarat i glumit mangupa da mu udari koju plesku i da ne pomisli se izivljavati nad igracima i ostatkom ekipe kako domace tako i gostujuce. Inace se nece niko reda nauciti
Pa to je kljuc svega ovoga iz prosle sezone, i ove sad, nemas ti toliko lose igrace za ove saban lige, da bi tek peti na tabeli bio, i ovako lose igrao, zato mislim da je ivaj odustao, a ne da je eto kao haver Mirvicev, onako se malo vrzmao po Sarajevu turisticki.Zeko87 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:26Toksična atmosfera u klubu i na tribinama. Ključni problem svih naših problema koji traje duži niz godina. Pun voz igrača koji briljiraju u drugim klubovima, u koje dođu od nas, a kod nas ne mogu da se sastave sa loptom i zviždi im se sa tribina.
Dok se ne počne dolaziti na utakmice da bi se odmorili od radne sedmice, nema tu selameta. Ovako su naše tribine mjesto ispoljavanja frustracija sa kojima FK Sa nema ništa.
U svakoj ligi na svijetu imaš par timova koji se bore za trofeje ostali igraju za prestiž, pa ljudi uživaju na tribinama, pune stadione i druže se...
Par ljudi sa istoka bi ugaili sjeverJavierBosnia je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:57Par momaka sa sjevera preseliti na istok da te debile dovedu u red. Kad krene psovat bez razloga i bogarat i glumit mangupa da mu udari koju plesku i da ne pomisli se izivljavati nad igracima i ostatkom ekipe kako domace tako i gostujuce. Inace se nece niko reda nauciti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.